Acumulator Varta promotive black dynamic 180Ah M7 HD

Magazia Lu' Costica Piese de schimb si consumabile Piese tractoare Baterii tractor Acumulator Varta promotive black dynamic 180Ah M7 HD
Cod articol: 680033110

Acest produs nu mai face parte din oferta Magaziei

Acumulator Varta promotive black dynamic 180Ah M7 HD is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Acumulator Varta promotive black dynamic 180Ah M7 HD


VARTA Promotive Black convinge prin know-how-ul inovativ si ofera putere adecvata pentru modelele mai vechi – precum si pentru toate vehiculele cu un necesar de energie redus.

Datorita tehnologiei hibrid confirmate, pe lânga rezervele de putere ridicate, VARTA Promotive Black se distinge prin valori de putere excelente si - în conditii de utilizare normale, este absolut fara întretinere. Indiferent daca în camion sau în matinile de constructie sau agricole – datorita constructiei rezistente la aocuri si a rezistenaei ridicate la ciclurile de încarcare, VARTA Promotive Black este un furnizor de energie fidel care convinge din start.

Vehiculele mai vechi si cele cu cerinae de energie mai degraba reduse, cum ar fi de exemplu buldozerele, microbuzele si tractoarele mici au deasemenea nevoie de performanaa înalta si fiabila. Gratie tehnologiei hibride, de multi ani experimentata, VARTA Promotive Black poate pune la dispozitie rezerve deosebite. si pentru ca în conditii de munca normale, aceste baterii nu necesita întretinere curenta, ele asigura o economie de cheltuieli pe toata linia.

 Beneficii cheie:

  • Dezvoltate pentru vehicule cu cerinae de putere normale
  • Tehnologie standard de echipament original (OE) si consum scazut de apa – garantând economii la cheltuielile totale de întretinere proprii, chiar si la clasa primara
  • Îndeplineate cerinaele EN (EN 2- standard) si norma de rezistenta la vibratii V1
  • Autodescarcare minima gratie tehnologiei hibrid; din acest motiv depozitabila pâna la 12 luni

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 680033110
Producator Varta
Capacitate 180 Ah
Curent la rece 1100A
Latime 223
Inaltime 223
Lungime 513
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Acumulator Varta promotive black dynamic 180Ah M7 HD

Acorda o nota