Acumulator Varta promotive blue dynamic 140Ah K8 HD

Magazia Lu' Costica Piese de schimb si consumabile Piese tractoare Baterii tractor Acumulator Varta promotive blue dynamic 140Ah K8 HD
Cod articol: 640400080

Acest produs nu mai face parte din oferta Magaziei

Acumulator Varta promotive blue dynamic 140Ah K8 HD is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Acumulator Varta promotive blue dynamic 140Ah K8 HD


Varta Promotive Blue – Performanaa maxima pentru lucrari grele eficiente.

Pachetul de foraa robust intra în actiune acolo unde este nevoie de fiabilitate – si impresioneaza în primul rând prin valorile sale de putere interne. Tehnologia cu capac labirint inovativa precum si Acid Reserve Design fac din VARTA Promotive Blue cel mai robust profesionist pentru profesioniati. Absolut fara întretinere si de zece ori mai rezistenta la aocuri decât prevederile normei CE, ea impresioneaza gratie Energy Control în utilizarile zilnice si chiar dupa pauze îndelungate prin rezerve de putere maxime.

Prin aceasta VARTA Promotive Blue dispune de un spectru de putere care o plaseaza pe locul întâi la toate vehiculele care atât pe aantiere cât si în agricultura sau în traficul comunal si de transport de marfa trebuie sa presteze lucrari grele. 

Aveti nevoie de o baterie universala? Acest produs multifunctional acopera o banda complexa de aplicatii incluzând vehiculele agricole, comunale precum si matinile de transport de marfa sau camioanele grele care, pe strada sau în afara ei, presteaza servicii complexe. si deoarece VARTA Promotive Blue livreaza cea mai buna performanaa de pornire la rece pentru motoarele mari, puteti savura puterea si fiabilitatea odata ce ati spus “porneate”.

Beneficii cheie:

  • Dezvoltata pentru vehicule comerciale de înalta performanaa cu cerinae de putere standard
  • Tehnologie extinsa de echipament original (OE) si consum foarte scazut de apa – garantând economii la cheltuielile totale de întretinere proprii.
  • Îndeplineate cerinaele EN (EN 3- standard) si norma de rezistenta la vibratii V2
  • Extrem sigura gratie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacara integrat, polilor de racord protejati si capacelor speciale.
  • Autodescarcare minima gratie aliajului de grila bazat pe tehnologie calciu-argint
  • Capabiliate de depozitare de pâna la 15 luni
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Acumulator Varta promotive blue dynamic 140Ah K8 HD

Acorda o nota