Acumulator Varta silver dynamic 225Ah N9 SHD

Cod articol: 725103115

Acest produs nu mai face parte din oferta Magaziei

Acumulator Varta silver dynamic 225Ah N9 SHD is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Acumulator Varta silver dynamic 225Ah N9 SHD


VARTA Promotive Silver este solutia perfecta pentru vehiculele care trebuie sa presteze mult în utilizarile lor zilnice - si care nu-ti permit timpi de oprire îndelungati. Echipate cu unicul capac labirint si tehnologie calciu-argint, VARTA Promotive Silver garanteaza eficienaa ca la carte. Fiindca acum problemele de pornire la rece si intervalele de întretinere apartin definitiv trecutului. Chiar si la cele mai înalte exigenae VARTA Promotive Silver impresioneaza gratie „Longlife Technology SHD“ prin rezistenta de încarcare a ciclurilor ridicata si o durata de functionare extrem de lunga.

Astfel VARTA Promotive Silver ofera cele mai bune conditii pentru cele mai înalte cerinae în traficul urban, de cursa regulat si la distanaa.

Savurati în fiecare zi performanaa excelenta si evitati opririle costisitoare. VARTA Promotive Silver este alegerea potrivita pentru vehicule grele cu echipament complex cum ar fi camioanele, autobuzele si vehiculele de pompieri. Aceste produse avansate, care nu necesita întretinere, ofera rezistenta înalta la cicluri si durata de functionare îndelungata gratie tehnologiei SHD (Super Heavy Duty). Rezultatul? Economii semnificative pentru afacerea dumneavoastra.

Beneficii cheie:

  • Dezvoltata pentru vehicule comerciale de înalta performanta cu necesar de putere mare si cerinae înalte la rezistenta de vibratie
  • Depaeate cerinaele EN Super Heavy Duty (SHD) (EN 4 - standard si norma de rezistenta la vibratii V3)
  • Extrem sigura gratie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacara integrat, polilor de racord protejati si capacelor speciale.
  • Autodescarcare minima gratie aliajului de grila bazat pe tehnologie calciu-argint
  • Capabiliate de depozitare de pâna la 18 luni
  • Ultima tehnologie de echipament original (OE) si consum foarte scazut de apa – garantând economii mari la cheltuielile totale de întretinere proprii.
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Acumulator Varta silver dynamic 225Ah N9 SHD

Acorda o nota