Acumulator Varta silver dynamic 52Ah C6

Cod articol: 552401052

Acest produs nu mai face parte din oferta Magaziei

Acumulator Varta silver dynamic 52Ah C6 is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Suntem prezenti pe
SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE

Prezentare

Acumulator Varta silver dynamic 52Ah C6


Gama noastra vârf de linie, Silver Dynamic, ofera cea mai buna alimentare si tehnologie posibila. Daca sunteti în cautarea unei baterii premium care sa puna în miacare vehiculul dumneavoastra din gama superioara care are cerinae de energie mari, bateriile noastre Silver Dynamic au performantele inegalabile si anduranaa incomparabila de care aveti nevoie. 

Daca va bazati pe faptul ca matina dumneavoastra porneate de fiecare data, cu putere superioara si performante de durata, cea mai buna alegere este Silver Dynamic. 

Beneficiile Silver Dynamic

Alegând Silver Dynamic AGM, care încorporeaza cea mai avansata tehnologie, veti obtine o baterie exceptionala care are capacitatea sa alimenteze cele mai exigente vehicule si accesorii, întrucât ofera un nivel de anduranaa de trei ori mai mare comparativ cu bateriile conventionale. Silver Dynamic AGM este, de asemenea, perfecta pentru sisteme Start-Stop avansate.

Pentru putere extra si performante premium, VARTA Silver Dynamic ofera o putere la pornire fara egal, care va raspunde celor mai exigente cerinae de energie fara compromis; întrucât asigura performante superioare pentru matinile cu multe aparate la bord.

 Beneficii cheie:

  • 3x ciclu de viata comparativ cu o baterie conventionala
  • Baterii concepute pentru vehiculele cu functionalitatea avansata Start-Stop si frânare cu recuperare
  • Tehnologia VARTA® AGM (cu separator din fibra de sticla): performante exceptionale pentru motoarele de putere si masinile cu multe aparate la bord
  • Fara scurgeri, chiar si daca este sparta
  • Proces de fabricatie curat, cu 20% mai putina energie si cu 20% mai putina poluare a aerului
  • Ajuta la protejarea mediului prin ecosteps®
  • Tehnologia grilei PowerFrame® pentru putere mare la pornire
  • Proiectata la cele mai ridicate standarde germane

Tehnologia grilei PowerFrame®

Cu VARTA®, obtineti inovatii care lucreaza în beneficiul dumneavoastra. De exemplu, tehnologia noastra brevetata de grila atanaata PowerFrame dureaza mai mult si este mai sigura comparativ cu grilele conventionale, fiind cu 66% mai durabila decât alte structuri. De asemenea, fluxul de energie este cu pâna la 70% mai ridicat, asigurând performante exceptionale.  Ceea ce înseamna ca fiecare baterie VARTA este extrem de fiabila.

mai mult decât atât, aceste performante îmbunatatite sunt obtinute printr-un proces de fabricatie prietenos cu mediul, care utilizeaza cu 20% mai putina energie si cu 20% mai putine emisii de gaze cu efect de sera pentru o durabilitate sporita.

Pe scurt, este construita pentru a asigura performante exceptionale pe toata durata sa lunga de viata.

PowerFrame

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Acumulator Varta silver dynamic 52Ah C6

Acorda o nota