Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 110, 1700 W, 120 Bar, 440 L/H is available to buy in increments of 1

Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 110, 1700 W, 120 Bar, 440 L/H

Magazia Lu' Costica Utilaje gradina Echipamente curatenie Aparate de curatat Stihl Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 110, 1700 W, 120 Bar, 440 L/H
Cod articol: 49500124520
1.149,00 LEI 1.068,43 LEI
ECONOMISESTI 81,00 LEI PRET VECHI 1.149,00 LEI
In stoc

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 110, 1700 W, 120 Bar, 440 L/H


Aparat de spalat cu presiune�Stihl RE 110, motor monofazat cu putere de 1700 W, debit maxim de apa 440 l/h si o presiune maxima de 120 bar.

Curatitor de inalta presiune, cu caracteristici suplimentare. Cap de pompa din aluminiu, motor cu inductie fara perii, set de roti integrat, set de pulverizare pentru agent de curatare, duza rotativa, duza cu jet de ventilator reglabil, cu reglare a presiunii, cuplaj anti-gaurire cu declansare rapida pe declansator si instrument, pozitie de parcare pentru oprirea pulverizatorului la preluare pauze, furtun de inalta presiune de 7 m, maner de transport, pulverizator mai lung cu maner moale pentru o operare convenabila, maner telescopic din aluminiu, compartiment de depozitare pe lateral cu duza integrata si depozitare a cablului de alimentare.

Echipare standard:

Practical storage compartment������������������������� Compartiment practic de depozitare

Compartimentul de depozitare din partea laterala a utilajului ofera mai multe optiuni pentru depozitarea practica si protejata a duzelor si a cablului de alimentare.
Softgripp

Softgripp

Maner moale pentru o operare extrem de confortabila.

Rotary nozzle

Duza rotativa

O duza rotativa puternica pentru combaterea murdariei incapatanate pe suprafetele rezistente.Miscarea rotativa combina puterea de curatare a unui jet de creion concentrat cu capacitatea de a curata suprafete mari.

Fan jet nozzle, adjustable pressure Duza cu jet de ventilator, presiune reglabila

Duza cu jet de ventilator cu reglare a presiunii pentru curatarea rapida si eficienta a diferitelor tipuri de suprafete.
Park position Pozitia de parcare

Lancea asamblata poate fi montata pe unealta atunci cand faceti pauze de la functionare si cand depozitati pistolul pentru o perioada mai lunga.Toate instrumentele dispun de asemenea de un suport pentru stocarea declansatorului de inalta presiune.
Cable hook Carlig pentru cablu

Cele doua carlige de cablu permit incarcarea si depozitarea cablului corect si sigur pe unealta.Carligul de cablu portocaliu rotativ permite eliberarea intregului cablu dintr-o singura data - du-se sunt zilele de dezlegare obositoare.
Aluminium telescopic handle Maner telescopic din aluminiu

Manerul telescopic de inalta calitate din partea din spate a aparatului permite transportul convenabil si economisirea spatiului pentru curatitorul inalta presiune STIHL.
Cleaning agent spray set Set de pulverizare a agentului de curatare

Setul de pulverizare livrat impreuna cu aparatul, face posibila adaugarea agentului de curatare la jetul de pulverizare, pentru a face fata murdariei incapatanate.Setul de pulverizare este usor de atasat pe lancea de pulverizare.
Induction motor Motor cu inductie

Motorul robust cu inductie fara perii ofera performante superbe si durata de viata lunga.
Aluminium high-pressure pump Pompa de inalta presiune din aluminiu

Pompa de inalta presiune din aluminiu robust si durabil, de o calitate superioara.
Quick-release coupling Cuplaj cu eliberare rapida

Cuplarea cu eliberare rapida, folosita pentru conectarea furtunului de inalta presiune la aparat, usureaza asamblarea si reduce timpul de configurare.
Anti-drill and quick-release coupling Cuplaj anti-gaurire si cu eliberare rapida

Cuplarea anti-gaurire si cu eliberare rapida face mai usoara instalarea curatitorului de inalta presiune si impiedica sa se incurce furtunul de inalta presiune in timpul lucrului, permitand utilizarea intregii lungimi a furtunului.
Transport handle Maner de transport

La fel ca si manerul superior, produsul de curatare are si un al doilea maner de transport pe partea inferioara a aparatului.
Rotating spray lance Lance de pulverizare rotativa

Lancea rotativa de pulverizare permite reglarea spray-ului de mare putere pentru a se potrivi perfect oricaror conditii de lucru.
Integrated wheel kit Kit integrat de roti

Setul integrat de roti permite manevrabilitatea confortabila a curatitorului de inalta presiune.

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 49500124520
Producator Stihl
EAN Code 886661185863

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 110, 1700 W, 120 Bar, 440 L/H

Acorda o nota