BCS, Plug reversibil is available to buy in increments of 1

BCS, Plug reversibil

92190797
1.645,00 LEI
In stoc
Cod Unic
92190797

Prezentare

Plugul este atașamentul specific pentru răsturnarea și fragmentarea solului pentru prelucrarea ulterioară sau direct pentru însămânțare. La transformarea solului, buruienile și culturile anterioare sunt îngropate, accelerarea descompunerii acestora.

Disponibil în versiunea cu pivot sau cu pivot de 180 °.

Plugul unic constă dintr-o mașină de plantat a cărei funcție este de a tăia în sol. Designul său elicoidal de foraj generează canelura prin glisarea solului în lateral. Poziționată perpendicular pe pământ, un cuțit este montat în fața grupului de pietriș-mouldboard, permițându-i să taie în sol propriu-zis.

Plugul pivotant de 180 ° este alcătuit din două plăci de umplere poziționate una peste alta și opuse cu 180 ° pe același cârma. Cele două caneluri de lucru funcționează alternativ: atunci când una lucrează, cealaltă este ridicată în raport cu suprafața solului. Plugul rotativ permite rotirea solului spre dreapta sau spre stânga față de mișcarea de înclinare. Pentru a schimba direcția de cotitură, la sfârșitul câmpului efectuați o rotație de 180 ° a plugului.

Pentru a utiliza plugul, este recomandabil să montați tractorul cu două roți cu roți 6.5 / 80-12 și greutăți relative (34 kg fiecare).


CARACTERISTICI TEHNICE

  • Lățimea de lucru: 20 cm
  • Adâncime de penetrare: reglabilă prin șurubul de reglare dedicat
  • Înălțimea cuțitului: reglabilă
  • Unghi de lucru: ajustabil prin intermediul pârghiei dedicate
  • Greutate: 21 kg (un singur plug) - 34 kg (un singur plug pentru 750) - 33 kg (un plug pivotant de 180 °)
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

BCS, Plug reversibil

Adorda o nota