Bricolaj

Nu exista produse din aceasta selectie.

Produse de bricolaj pentru taiere si prelucrare

Unelte si scule de bricolaj pentru diverse activitati

Unelte de bricolaj indispensabile pentru lucrari bune

Mesterul Costica pune la dispozitie tuturor clientilor sai cele mai bune unelte de bricolaj, pentru ca acestia sa poata obtine rezultate deosebite in lucrarile edilitare, de constructii sau in gospodarie. Uneltele regasite aici sunt fabricate de producatori recunoscuti in piata de bricolaj si modelele acestora se afla printre cele recente, care beneficiaza de tehnologii puse in slujba mesterilor. Prelucrarea lemnului, prin taiere, gaurire sau slefuire, gaurirea prin aschiere in metal, plastic sau piatra ori beton, precum si taierea pietrei prin unelte specifice – toate aceste actiuni sunt posibile datorita robustelor si complexelor unelte regasite pe acest magazin online. Betonul si asfaltul sunt gestionate prin maiuiri si placi compactoare.

O lista grosiera de produse care se afla pe stoc in aceasta categorie sunt:

  • Fierastraie
  • Debitoare
  • Masini de gaurit
  • Ciocane rotopercutoare
  • Masini de slefuit
  • Polizoare
  • Masini de taiat
  • Maiuri si placi

Dincolo de acestea, alte unelte modificate in sensul unei mai bune folosiri sunt gata pentru a fi preluate de lucratori: nivele cu laser, surubelnite cu acumulator, pistoale de lipit si multe altele. Acestea se caracterizeaza prin versatilitate si usurinta in operare.

Oferim si produse care sa sustina un mediu potrivit de lucru

In santier sau in spatiile care implica prelucrarea de lemn, de piatra si asa mai departe, crearea de conditii de lucru este obligatorie si anterioara inceperii activitatii in sine. De aceea, exista in stocurile noastre, alaturate acestor unelte de bricolaj, si lanterne cu acumulator care sa ofere o buna vizibilitate, aparate electrice de incalzit incinta sau zona.

Renovarile, amenajarile de spatii, reparatiile si celelalte actiuni de acest tip, care vizeaza obtinerea de consolidari, ornari si imbogatiri ale constructiilor de orice tip, sunt considerate actiuni de bricolaj. Acestea sunt efectuate de operatori priceputi ai uneltelor de bricolaj, iar cu cat uneltele permit grade diferite de prelucrare a materialelor diverse folosite la lucrari, cu atat lucrarile in sine au un grad de complexitate mai mare si un efect cat mai pronuntat. Prin tot ceea ce facem, dorim sa venim in ajutorul persoanelor care au astfel de preocupari si tinem cont ca produsele noastre sa ofere varietatea necesara, calitatea dorita si niveluri de pret care sa multumeasca pe oricine.