Ciocane rotopercutoare

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -11%

  PROMO

  Ciocan rotopercutor SDS PLUS Metabo KHE 3250
 2. -12%

  PROMO

  Ciocan rotopercutor SDS PLUS Metabo KHE 2644
 3. -11%

  PROMO

  Ciocan rotopercutor SDS PLUS Metabo KHE 2444
Set Descending Direction
pe pagina
Ciocane rotopercutoare

Ciocane rotopercutoare pentru gauri de ancorare si traversare

Aparate de gaurit materiale dure usor de utilizat

Ciocane rotopercutoare cu insusiri excelente

Cand este nevoie de gauri de ancorare si traversare prin beton, zidarie si alte materiale dure, este necesar de un astfel de ciocan rotopercutor, care sa fie cat mai usor de utilizat, sa fie cat mai sigur si cat mai eficient in operatia de gaurire prin rotopercutie sau doar prin percutie (daltuire). Mesterul Costica este pregatit sa va livreze modelele afisate in aceasta sectiune cu increderea ca veti dispune ulterior de un instrument cu insusiri excelente care sa permita lucrari asemenea.

Exista mai multe modalitati prin care un ciocan rotopercutor actioneaza, si mai multe modele cu constructii diferite, insa ceea ce este de retinut este ca o asemenea unealta electrica:

 • Are acumulator sau este prevazut cu cablu de alimentare
 • Este ciocan rotopercutor sau chiar ciocan demolator
 • Are un motor ce dezvolta o putere de pana la 2000 W
 • Este caracterizata in primul rand de putere si de numarul de percutii permis
 • Se caracterizeaza in aceeasi masura si prin nivelul de turatie de mers in gol
 • Beneficiaza de functii care sa permita modularea variabilelor in timpul folosirii
 • Beneficiaza de sisteme anti-vibratie, de tehnologii pentru cresterea performantelor

Aceste informatii permit o mai buna alegere a modelului potrivit, dar si o mai buna argumentare a faptului ca produsele pe care le puteti comanda de la noi au insusiri care sunt considerate excelente.

Cand sa folositi ciocanele rotopercutoare

In situatiile in care este necesar sa dati gauri cu un diametru mai mare de 16 mm in aceste materiale dure, folositi un ciocan rotopercutor de la noi. In situatiile in care diametrul gaurii este mai mic, ganditi-va cate gauri in zidarie sau in beton trebuie sa obtineti.

Daca numarul lor este mare si activitatea devine una repetitiva, folosirea unei simple masini de gaurit cu percutie va duce destul de repede la uzarea acesteia, fiind destinata unei utilizari doar ocazionale pentru materiale dure. Materialele dure sunt preferabil de evitat pentru acestea, de aceea sunt indicate variante mai puternice si mai robuste: ciocanele noastre rotopercutoare.

In plus, daca este nevoie de demolari, ciocanele demolatoare preluate de la producatori de top si aduse in ofertele de la noi, Magazia lu' Costica, va sunt de un real folos, avand in vedere ca beneficiaza de insusiri excelente.