Filtreaza

Rotopercutoare

Set Descending Direction
pe pagina
Selectate
  1. Tip bormasina
    Rotopercutoare
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Set Descending Direction
pe pagina
Rotopercutoare

Bormasini cu multiple setari de viteze

Aparate de gaurit si insurubat cu design ergonomic

Rotopercutoare cu multiple setari de viteze

Indiferent daca ne referim la renovarea locuintei personale sau la renovarea unei locuinte sau unei cladiri in scop comercial, veti avea nevoie de scule profesionale, printre care si rotopercutoare. Acestea sunt ideale pentru o sumedenie de lucrari, cum ar fi si gaurirea cu percutie sau cu daltuire. Astfel, cu un singur rotopercutor veti putea indeplini mai sarcini de lucru, fara a mai fi nevoie de schimbarea uneltelor, ceea ce se traduce prin timp economisit si de asemenea si redirectionarea bugetului in alte scopuri. 

Rotopercutoare cu multiple setari de viteze

Magazia lu’ Costica va ofera o gama variata de rotopercutoare ieftine, insa calitative, care vor deveni cele mai bune ajutoare atat in gospodarie, dar si pentru locul de munca. Daca va doriti un rotopercutor profesional, va recomandam sa tineti cont ca produsul trebuie sa aiba cel putin urmatoarele caracteristici: 

  • gabarit redus pentru o mai buna manuire 
  • butoane si manere ergonomice
  • schimbarea rapida intre mandrine 
  • motor cu protectie pentru praf 
  • ambreiaj limitator de cuplu 
  • carcasa care sa permita o buna dispare a caldurii 
  • turatie reglabila. 

Ciocan rotopercutor pentru renovari in siguranta 

In Magazia lu’ Costica veti gasi cele mai bune rotopercutoare de vanzare, astfel incat sa puteti lucra eficient oricand doriti si in orice scop. Pentru libertate de miscare, va recomandam un rotopercutor cu acumulator, care va permite sa il folositi in orice fel de conditii. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre orice model de ciocan rotopercutor, nu ezitati sa ne contactati. Va oferim raspunsuri la toate intrebarile si cele mai bune oferte personalizate.