Consultanta in Fonduri Europene in Agricultura

     Va doriti dezvoltarea unui proiect in sectorul agricol? Nu dispuneti de suficiente fonduri pentru investitii? Doriti sa aflati totul despre ceea ce presupune un proiect bugetat din fonduri UE? Cautati o companie de Consultanta in Fonduri Europene cu experienta solida, dispunand de Consultanti competenti care sunt capabili sa inteleaga nevoile dvs si sa va confere solutii prompte, valide si conforme cu cerintele UE?

      Divizia de Consultanti in fonduri europene in Agricultura va sta la dispozitie pentru a discuta fara niciun fel de costuri despre Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020, masurile aferente, criterii de eligibilitate, sumele de finantare, precum si procesele si procedurile necesare in relatia cu institutiile din Romania si la nivelul Uniunii Europene.

Tractor Fonduri

     Consultantii nostri au o experienta de mai mult de 5 ani in dezvoltarea, implementarea si managementul proiectelor europene de dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana din 1 Ianuarie 2007, colaborand cu organizatii importante, in diferite sectoare de activitate.

     Punem la dispozitia clientilor nosti, urmatoarele servicii:

  • Scriere de proiecte - Echipa noastra ofera Consultanta in scriere de proiecte cu un grad ridicat de valoare adaugata pentru beneficiari si comunitate, in conformitate cu nevoile clientilor nostri si standardele Uniunii Europene.
  • Management de proiect - Echipa noastra furnizeaza servicii de Management de Proiect prin asistarea beneficiarilor in gestionarea activitatilor si a indicatorilor de performanta precum si activitati de monitorizare si raportare catre institutiile competente.
  • Consultanta in management - oferim servicii de Consultanta in Afaceri, punand la dispozitia clientilor, solutii la problemele cu care acestia se intalnesc in mediul de afaceri, contribuind la succesul modelului de afaceri intr-o maniera eficienta si sustenabila.

     Echipa noastra urmareste o relatie de parteneriat cu clientii nostri, considerand realizarea si mentinerea unei stranse legaturi cu beneficiarii proiectelor noastre un aspect prioritar. Totodata succesul nostru se datoreaza unei comunicari eficiente si promptitudinii cu care facem fata oricaror provocari profesionale. Mai jos sunt disponibile cateva informatii esentiale privind PNDR 2014-2020:

     Programul National pentru Dezvoltare Rurala 2014-2020 se afla sub evaluarea Comisiei Europene si va demara la inceputul anului 2015, punand accentul pe facilitarea dezvoltarii din zona rurala, cu precadere a sectorului de agricultura, incurajand micii fermieri sa se organizeze in grupuri si asociatii pentru eficientizarea productiei agricole si integrarea acesteia in lantul de comercializare.

     PNDR pune la dispozitia beneficiarilor €9.4 Miliarde prin intermediul a 15 Măsuri orientate spre creșterea viabilității și competitivității exploatațiilor agricole, achiziția de utilaje și echipamente, construcția și renovarea de bunuri imobile, inovarea în agricultură, silvicultură și în mediul rural, susținerea procesării și comercializării produselor agricole, conservarea ecosistemelor, precum și promovarea incluziunii sociale, reducerea sărăciei şi dezvoltarea economică în zonele rurale.

     Sumele de finanțare pentru fermele mici, medii și mari sunt în valoare de maxim €100 000, €900 000, respectiv €1 500 000, în funcție de fiecare măsură în parte și în funcție de gradul de eligibilitate al aplicantului.

     Spijinul nerambursabil se acorda în procente de 50%, 70% sau chiar 90% , în funcție de criteriile prioritare ale PNDR. Astfel, intensitatea finanțării crește în cazul tinerilor fermieri, cu vârste până în 40 de ani, în cazul investițiilor colective și a proiectelor integrate, precum și în cazul investițiilor în zone defavorizate, etc.

     Se pune accentul pe sprijinirea următoarelor categorii de beneficiari: fermieri, tineri fermieri, grupuri de producători, cooperative, unități administrative teritoriale, entități juridice publice și private din sectorul agricol, precum și alte tipuri de beneficiari.