Piese paduri si spatii verzi

La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Piese paduri si spatii verzi

Piese de intretinere a padurilor si altor spatii verzi


Piese pentru unelte agricole si de gradina

Spatiile verzi, atat cele din exteriorul casei, cat si cele din locuri precum parcuri, stadioane sau zone publice, trebuie ingrijite cu multa atentie fiindca o crestere necontrolata poate oferi un aspect nedorit. De aceea, sunt necesare o serie de utilaje specializate pentru tunderea si taierea surplusului vegetal care sa asigure directia dorita si aspectul ornamental, atat de apreciate de catre toti privitorii. Atat doar ca acele utilaje, care indeplinesc atat de eficient toata treaba anevoioasa a gospodarilor, au nevoie la randul lor de piese de cea mai buna calitate care sa le inlocuiasca, la nevoie, pe cele problematice.

Magazinul online Magazia lu’ Costica le asigura tuturor clientilor care le pasesc pragul virtual o serie de piese speciale pentru utilajele de ingrijire a spatiilor verzi, care le vor inlocui cu succes pe cele defectate sau uzate din utilajul responsabil cu efectuarea operatiunilor de taiere a resturilor vegetale.

Piese de intretinere a padurilor si altor spatii verzi

Pentru scopuri diverse, piesele pentru paduri si spatii verzi sunt dispuse in doua categorii in cadrul magazinului online Magazia lu’ Costica, pentru ca acestea sa poata fi utilizate de catre toti clientii in functie de caracteristicile lor. Iata care sunt aceste categorii de piese:

  • Cutite pentru cositoare. Avand producatori precum BCS sau Granit, cutitele pentru cositoare sunt speciale pentru tipuri de cositoare precum Saphir, Niemeyer, Pöttinger, PZ sau Vicon. In momentul in care cositoarelor rotative, sau de alte tipuri, li se tocesc cutitele, au nevoie de unele noi pentru o cosire eficienta a ierbii, iar cutitele sau seturile de cutite din Magazia lu’ Costica sunt ideale pentru inlocuirea celor vechi
  • Colti de grebla. Speciale pentru greblele turcesti si cele poloneze, coltii de grebla de la Magazia lu’ Costica sunt ideali pentru inlocuirea celor tociti sau rupti

Piese pentru unelte agricole si de gradina

Orice problema exista cu utilajele sau intrumentele de ingrijire a spatiilor verzi si a padurilor, Magazia lu’ Costica are solutia prin categoriile de piese specializate pentru acest tip de ingrijire.