Ulei Stihl

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -2%

  PROMO

  Ulei de amestec STIHL - 10 L
 2. Ulei de amestec STIHL HP Ultra - 5L
  Stoc epuizat

  535,50LEI 524,79LEI

 3. -2%

  PROMO

  Ulei de amestec STIHL HP Ultra - 100 ml
 4. -2%

  PROMO

  Ulei de amestec STIHL - 100 ml
 5. -2%

  PROMO

  Ulei de amestec STIHL - 10 L
  In stoc

  455,77LEI 446,65LEI

 6. -2%

  PROMO

  Ulei HP ULTRA pentru motoarele in doi timpi STIHL - 1 L
 7. -2%

  PROMO

  Ulei de amestec STIHL - 1 L
Set Descending Direction
pe pagina
Ulei Stihl

Ulei de motor pentru utilajele agricole: de nelipsit pentru functionarea corecta a acestora

Utilajele agricole functioneaza ca oricare alt vehicul propulsat de un motor. De aceea, este important ca din cand in cand, sa le inspectati si sa le verificati temeinic, astfel incat orice problema care ar putea aparea sa fie depistata si rezolvata cat mai curand posibil. La fel ca orice alt motor care functioneaza pe baza de combustibil, motoarele utilajelor agricole au nevoie de diferite uleiuri. La Magazia lu’ Costica veti regasi diferite uleiuri de motor si de asemenea uleiuri speciale, cum este ulei lant Stihl, perfect pentru utilajele si uneltele care folosesc lanturi in timpul functionarii. 

Ulei de motor pentru utilajele agricole: de nelipsit pentru functionarea corecta a acestora

Uleiul de motor pentru utilajele agricole are aceleasi utilizare ca si uleiul de motor pentru un autovehicul: curata impuritatile, raceste motorul, asigura lubrifierea corecta a componentelor in miscare. Daca va doriti un ulei calitativ, va recomandam sa alegeti un ulei Stihl. Acest producator este renumit pentru utilajele si uneltele calitative si fiabile. Puteti alege atat un ulei Stihl obisnuit, dar si un ulei amestec Stihl, in functie de preferintele si de caracteristicile utilajelor dumneavoastra. 

In Magazia lu’ Costica veti regasi o gama variata de Ulei amestec Stihl, Ulei Stihl HP si alte sortimente de Ulei Stihl. 

Magazia lu’ Costica va ofera cel mai bun pret pentru Ulei amestec Stihl si nu numai

Oricand aveti nevoie de ulei amestec Sithl, apelati cu incredere la Magazia lu’ Costica. Reprezentantii nostri va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie. In plus, veti fi siguri ca veti beneficia de cel mai bun ulei Stihl pret.