Curatitor cu abur Karcher model SC 2 Deluxe EasyFix is available to buy in increments of 1

Curatitor cu abur Karcher model SC 2 Deluxe EasyFix

Magazia Lu' Costica Utilaje gradina Echipamente curatenie Aparate de curatat Karcher Curatitor cu abur Karcher model SC 2 Deluxe EasyFix
Cod articol: 1.513-243.0
687,83 LEI
La comanda

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Curatitor cu abur Karcher model SC 2 Deluxe EasyFix


Noul aparat compact si usor de curatat cu aburi SC 2 Deluxe EasyFix asigura reglarea ?n doua trepte a aburului pentru adaptarea intensitatii aburului la suprafata si la nivelul murdariei.

Atunci cand este folosit cu atentie, acest dispozitiv elimina 99,99% din toate bacteriile obisnuite de pe toate suprafetele dure, ?n ?ntregime fara substante chimice.

SC 2 Deluxe EasyFix poate afisa modul de functionare ?n orice moment prin intermediul inelului LED inovator iluminat de pe maner.

Rosul indica faptul ca dispozitivul se ?ncalzeste, ?n timp ce verde indica faptul ca dispozitivul de curatare cu abur SC este gata de utilizare.

Accesoriile pot fi stocate (inclusiv cele doua tuburi de prelungire) ?n ?ntregime ?ntr-o punga de accesorii rezistenta sau pot fi depozitate pe dispozitiv. Duza de podea EasyFix cu ?mbinare flexibila garanteaza o ergonomie excelenta si, datorita tehnologiei lamelelor, asigura rezultate perfecte de curatare.

Datorita sistemului convenabil de fixare, laveta din microfibre poate fi atasata rapid si usor la duza podelei si scoasa din nou fara a avea contact cu murdaria.

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 1.513-243.0
Producator Karcher
EAN Code 4054278331553
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Curatitor cu abur Karcher model SC 2 Deluxe EasyFix

Acorda o nota