0

Nu aveti niciun produs in cos.

Despre noi

Din 2009 sustinem micii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica dar si cea edilitara. Clienții noștri sunt, de asemenea si persoane fizice interesate de marcile premium pe care le comercializam. Magazia lu' Costica este o firma de familie. Ne mandrim cu furnizarea de servicii de reparatie eficiente, intr-un mediu prietenos, oferit de un colectiv profesionist și amabil.Va promitem ca va oferim doar echipamente de cea mai buna calitate, care sunt susținute de catre producatori de incredere si de garantia excelenta.

Costin Paun
Specialist IT

Te-ai intrebat vreodata ce fel de persoana raspunde la telefon atunci cand suni la un magazine online? Ei bine, in cazul nostru iti va raspunde la telefon Costin, consultantul nostru tehnic. Cu calmul si rabdarea specifica, Costin rezolva problemele fiecarui client, ofera consultanta gratuita si imbunatateste ziua tuturor!.

Catalin Zinca
Consultant tehnic utilaje gradina
Un om mereu concetrat pe ce are de facut, Catalin are grija sa ofere consultanta necesara clientilor care ne trec pragul. Cunoaste fiecare produs din magazin si iti poate spune oricand, cu siguranta, ce este mai potrivit pentru tine si afacerea ta.
Costin Vlad
Manager
Satul sa priveasca cum fermierii mici si mijlocii din Romania trebuie sa accepte mereu solutii de compromis, Costin a decis sa ia lucrurile in propriile maini. Astazi, este managerul unei echipe extraordinare care il motiveaza sa lucreze mereu mai mult, mai bine, mai eficient. Cea mai mare satisfactie a lui e fericirea clientilor care pleaca multumiti din magazin!
Cristian Florea
Consultant tehnic utilaje agricole
S-a stricat tractorul? A “picat” o piese la utilajul care cu credinta te-a slujit atatia ani si pe care tocmai vroiai sa-l pui din nou la treaba? Te-ai plictisit sa tot cumperi piese noi pentru utilaje vechi si vrei sa achizitionezi o masinarie noua? Atunci Cristian este persoana de care ai nevoie! Va analiza situatia si va avea mereu grija sa-ti ofere cea mai convenabila solutie pentru tine!
Dorin Petrache
Mecanic tinichigiu
Un om pasionat de utilaje si masinarii, il gasim mereu gandindu-se cum sa repare o piesa. Dorel e constant in cautarea unor solutii mai rapide sau mai profitabile pentru clientii nostri. In plus, spiritul sau de echipa il fac un coleg cu care iti face mereu placere sa stai de vorba!
Florin Nuta
Mecanic utilaje gradina
Florin este mecanicul nostru in departamentul service motoutilaje si unelte agricole. Desi lucreaza cu noi de doar 5 ani, experienta lui anterioara si-a spus cuvantul si acum este unul din cei mai importanti membri ai echipei. Pentru a ne ajuta sa oferim servicii de calitate fiecarui client, Florin a participat la cursuri de specializare impreuna cu cei mai importanti producatori de motoutilaje din tara.
Grigore Dinu
Operator motoutilaj
“Nasu”, asa cum este cunoscut de toata echipa, este omul care ne ajuta la orice, oricand. Stie fiecare element al companiei si experienta indelungata l-a facut un membru valoros al echipei, la care apelam oricand cu incredere.
Ioana Nedelcu
Contabil
Cine spune ca femeile nu au loc printre masinarii nu a cunoscut-o inca pe Ioana. Desi se ocupa de contabilitate, nu de mecanica, Ioana reuseste sa se adapteze perfect la ritmul echipei si sa-si indeplineasca sarcinile cu brio.
Ionut Burlacu
Consultant tehnic utilaje agricole
Cu experienta in domeniu de peste 12 ani, Ionut este unul din membrii indispensabili ai echipei noastre. Este director de vanzari in cadrul Keiron Logistics SRL si este mereu gata sa ofere clientilor consultant de specialitate. El te va ajuta sa gasesti solutii noi la problemele tale, si va face toate astea cu zambetul pe buze!
Mihaita Budaca
Consultant tehnic utilaje agricole
Sunt omul din firma care interactioneaza cel mai mult cu oamenii, ceea ce imi place foarte mult, pentru ca sunt un om sincer si corect, am o atitudine serioasa in acelasi timp placuta, sigura si respectabila. Sunt persoana care creaza o atmosfera placuta in cadrul companiei.
Neculai Romanici
Mecanic utilaje agricole
In acest domeniu, este vital sa ai parte de serviciile unui mecanic bun si intreprinzator. Ei bine, aceasta persoana este Nicusor, care nu conteneste sa ne uimeasca cu priceperea si originalitatea sa. Nu exista defectiune tehnica care sa nu poata fi reparata de Nicusor, indiferent daca vorbim despre un tractor sau un utilaj agricol.
Stefan Sinu
Sofer - Operator utilaje
Pentru necunoscatori, Fane este doar un sofer de buldoexcavator. Cunoscatorii insa sunt capabili sa vada priceperea lui Fane si seriozitatea cu care trateaza forarile orizontale. Cu siguranta este profesionistul pe care orice client si-l doreste!
Stelian Bilciurescu
Electrician
Cu totii stim ca un electrician este vital pentru buna functionare a utilajelor, si de aceea il avem in echipa pe Nea' Stelica. Mereu gata sa ofere un sfat, se ocupa de partea electrica a tractoarelor cu zambetul pe buze.
Viorel Budaca
Contabil
Viorel este contabilul senior al firmei, si omul care trebuie sa aprobe orice decizie. El este cel care decide ce plan de afaceri urmarim, cum gestionam vanzarile si asa mai departe. Desigur, experienta lui de peste 10 ani in cadrul companiei il ajuta sa vada totul cu un ochi de expert sau, cum ne place noua de credem, de frate mai mare.
Virgil Anton
Mecanic utilaje agricole
Cateodata, experienta valoreaza mai mult decat orice scoala. Acesta este si cazul lui Virgil, care de o viata lucreaza cu tractoare si utilaje agricole. Orice problema ai avea, Virgil este gata sa o rezolve, fara sa foloseasca neaparat tehnologii complicate.
EVENIMENTE
Indagra
Indagra
Agriplanta Fundulea
Agriplanta Vest
Mold expo - Republica Moldova
Indagra
Stihl visual merchandising workshop Ploiesti
Stihl timbersports
Agriplanta - Fundulea
Indagra