Electroferastrau Stihl MSE 190 C-BQ

12092000012
1.349,00 LEI 1.215,57 LEI
ECONOMISESTI 133,00 LEI PRET VECHI 1.349,00 LEI
In stoc
Cod Unic
12092000012
Electroferastrau Stihl MSE 190 C-BQ is available to buy in increments of 1

Prezentare


Ferăstrău electric, optimizat, ergonomic, uşor de mânuit, cu sistem STIHL (B) de întindere rapidă a lanţului şi sistem de frânare STIHL QuickStop Super (C-Q). Foarte bun pentru construcţii, lucrări de bricolaj şi pentru tăierea lemnelor de foc.

  • gama confort
  • sistem de intidere rapida a lantului
  • frana de lant
Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistemul STIHL Ematic este compus din sina de ghidaj Ematic, lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul uleiului poate fi redus cu pana la 50% .

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral

Kettenbremse QuickStop Super (Q)

Sistemul STIHL suplimentar de franare pentru un plus de siguranta: lantul nu se opreste numai la un recul extrem de puternic sau la actionarea activa a protectiei manuale, ci si prin eliberarea manerului posterior, intr-un interval de numai cateva secunde. Aceasta echipare unica de siguranta reprezinta o protectie suplimentara pentru utilizator in toate pozitiile de lucru: la pornire, in timpul utilizarii si la opririle din lucru - si asta fara niciun maner sau parghie suplimentare.

STIHL MSE 180 C-BQ, Electroferastrau

Dispozitiv pentru intinderea lantului (B)

Sistemul de întindere rapidă a lanţului STIHL (B) face ca întinderea lanţului de ferăstrău să fie foarte simplă. După slăbirea şuruburilor capacului lanţului, lanţul de ferăstrău poate fi întins rapid şi simplu de la roata de reglare de deasupra. Pentru aceasta nu este nevoie de alte unelte.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Electroferastrau Stihl MSE 190 C-BQ

Acorda o nota