Emondoare profesionale

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Set Descending Direction
pe pagina
Emondoare profesionale

Emondoare profesionale pentru taierea crengilor mai greu accesibile

Ingrijirea plantelor din propria gradina poate parea un efort incredibil pentru multi gradinari entuziasti, insa cu utilajele potrivite, orice lucrare de ingrijirea a solului sau a plantelor poate deveni un chilipir. Cand vine vorba de ingrijirea pomilor intervine o noua problema: inaltimea. Cum nu toti gradinarii au posibilitatea de a se catara in copaci, este necesara o unealta ideala pentru curatarea tuturor pomisorilor din livada oricarui gospodar. Magazia lu’ Costica are solutia speciala pentru aceste lucrari de ingrijire a plantelor si pomilor prin oferta de emondoare profesionale, care vor face viata mai usoara pentru orice pomicultor pasionat de livada sa. Gama destul de variata si preturile ieftine ale acestor unelte profesioniste de ingrijire a plantelor vine in sprijinul oricarui gospodar care doreste ca gradina sa sa aiba un aspect ireprosabil, iar Magazia lu’ Costica este magazinul care stie ca aceste detalii conteaza pentru oricine depune multa pasiune in munca sa.

Emondoare pentru activitatiele gradinaresti de zi cu zi

Emondoarele profesionale de la Magazia Lu' Costica sunt printre cele mai indicate unelte de gradina care pot fi gasite in oferta unui magazin online si de aceea reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru un gradinar amator sau profesionist. Inainte de a alege un emondor profesionist, un gradinar trebuie sa se intereseze si sa fie la punct, insa, cu toate detaliile tehnice ale acestora, pentru a lua decizia potrivita. Iata care sunt printre cele mai importante proprietati ale emondoarelor profesionale de la Magazia Lu' Costica:

  • Stabilitate foarte mare pentru taieturi de precizie ale foarfecului de la capatul emondorului profesional
  • Ajunge la o inaltime de aproximativ 5.70 metri, pentru un acces usor chiar si la cele mai inalte ramuri ale unui pom
  • Efortul depus pentru taierea cu acest emondor profesional este minim datorita mecanismului special si al modelului ergonomic din care este compus orice model de emondor profesional de la Magazia lu’ Costica

In acest magazin online, calitatea tuturor emondoarelor profesionist este de top, pentru ca orice gradinar sa se poata bucura de un efort minim de ingrijire a gradinii sale.