Emondor de inaltime Stihl HT 56 25cm

Cod articol: 41392000007
2.299,00 LEI 2.188,01 LEI
ECONOMISESTI 111,00 LEI PRET VECHI 2.299,00 LEI
In stoc
Emondor de inaltime Stihl HT 56 25cm is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare


Cu acest model HT 56 C-E, extrem de uşor de mânuit, se pot tăia comod şi sigur ramuri până la o înălţime de 4 m. Noul model de la STIHL dispune de un motor STIHL cu tehnologie 2-MIX şi STIHL ErgoStart (E). Pentru transportul economic din punct de vedere al spaţiului şi pentru o depozitare simplă, tija utilajului HT 56 C este segmentabilă.

 Dotare de serie

Centură de purtare

Centură de purtare

Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie. Întrebaţi distribuitorul Dvs. specializat.

Pompă manuală de combustibil

Pompă manuală de combustibil

Pompa de combustibil suplimentară este integrată în carburator cu economie de spaţiu, transportând combustibil în carburator înainte de pornire printr-o o simplă apăsare cu degetul mare. Astfel se reduce clar numărul curselor de pornire după o pauză de utilizare mai îndelungată a maşinii.

Mâner multifuncţional

Mâner multifuncţional

Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mânerul multifuncţional. Comanda aparatului este simplă şi sigură - mâna rămâne pe mâner.

 
 
 

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Emondor de inaltime Stihl HT 56 25cm

Acorda o nota