Foarfeca gard viu STIHL HS 56 C-E 600 mm is available to buy in increments of 1

Foarfeca gard viu STIHL HS 56 C-E 600 mm

Cod articol: 42420112945
2.290,00 LEI 2.129,42 LEI
ECONOMISESTI 161,00 LEI PRET VECHI 2.290,00 LEI
La comanda

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Foarfeca gard viu STIHL HS 56 C-E 600 mm


Foarfece profesional pentru gard viu, cu motor STIHL 2-MIX, în versiune pentru scurtare. Cuțit dublu. Potrivit atât pentru tăierea pe verticală cât și pentru tăierea pe orizontală. Greutate mică și vibrații reduse. Mecanism corelat special, cu până la 3.100 curse/minut pentru o viteză scăzută a cuțitului și implicit adecvat pentru o tăietură fermă. 

Sistem anti-vibrații

Vibrațiile puternice la mânerele sculelor electrice pot duce la efecte pe termen lung asupra vaselor de sânge din mâini și brațe. Prin urmare, STIHL a dezvoltat un sistem eficient împotriva vibrațiilor, prin care oscilațiile din motorul mașinii sunt atenuate, ceea ce reduce în mod semnificativ vibrațiile la mânere.

Motorul STIHL 2-MIX

Motorul STIHL 2-Mix , special conceput pentru noua generație de mașină de tundat, combină consumul redus și emisiile cu greutate redusă și accelerație excelentă. Există, de asemenea, întotdeauna suficiente rezerve de putere pentru tăierea arbuștilor mai groși.

 

STIHL ErgoStart (E)

Un progres autentic în pornirea ușoară. STIHL ErgoStart (E) reduce efortul necesar pentru a porni mașina la jumătate, în timp ce cablul de pornire poate fi tras la o treime din forța normală. Tot ce este nevoie este 2 degete și o acțiune de tragere blândă.

 

Lamele cu două laturi

Sistemul cu două lame de pământ asigură o tăiere curată. Excelent pentru tăierea ramurilor mai puternice și mai groase.

Protectia varfului

Variantele de confort HS 46 C și HS 56 C sunt dotate standard cu o protecție a vârfurilor, care previne deteriorarea atât a lamei cât și a angrenajului, dar și a lucrurilor care se află lângă gardul viu (de exemplu peretele din piatră naturală). De asemenea, este mai ușor să se taie plantele de acoperire a solului. (similar cu ilustrația)

Modul electronic de aprindere

Aceasta asigură pornirea fiabilă și funcționarea fără probleme. Sistemul de aprindere este complet încapsulat și astfel protejat de umezeală și murdărie.

Pompă manuală de combustibil (Purger)

O mică pompă de combustibil oferă carburant la carburator la atingerea unui buton. Acest lucru reduce numărul de trageri de pornire necesare după pauze prelungite în operațiuni.

Sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață

Asigură intervale mai lungi de curățare și o protecție mai bună a motorului.

Suspensie în mâner

Capace de umplere

Brevete speciale de umplere pentru combustibil și ulei. Aceste capace de umplere pot fi deschise și închise din nou rapid și ușor, fără unelte.

Operație cu pârghie unică

Senzorul, poziția gazului, poziția de funcționare și funcția de oprire sunt integrate pe un element de funcționare. Buton de oprire cu o singură operație a pârghiei După apăsarea butonului de oprire, arborele se reîntoarce în poziția I. Aparatul de tuns gardul este pregătit să pornească din nou imediat, împiedicând astfel funcționarea incorectă. (similar cu ilustrația)

Lamela de tăiere dubla

Lama de tăiere este ascuțită pe ambele părți. Geometria sofisticată a lamei face ca un loc de muncă să fie bine făcut.

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 42420112945
Producator Stihl
Cap cilindrica 21,4 cm³
Putere motor 0,65/0,9 kW/CP
Lungimea de taiere 60 cm
Greutate 4.5 kg
EAN Code 886661401642

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Foarfeca gard viu STIHL HS 56 C-E 600 mm

Acorda o nota