Foarfeca gard viu Stihl HS 82 R 600mm

Cod articol: 42370112977
2.862,00 LEI 2.723,83 LEI
ECONOMISESTI 138,00 LEI PRET VECHI 2.862,00 LEI
In stoc furnizor
Foarfeca gard viu Stihl HS 82 R 600mm is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare


Foarfece profesional pentru gard viu, cu motor STIHL 2-MIX, în versiune pentru scurtare. Cuțit dublu. Potrivit atât pentru tăierea pe verticală cât și pentru tăierea pe orizontală. Greutate mică și vibrații reduse. Mecanism corelat special, cu până la 3.100 curse/minut pentru o viteză scăzută a cuțitului și implicit adecvat pentru o tăietură fermă. 

HS 82 Cârlig de agăţare integrat în mâner

Inel de prindere integrat în carcasă pentru fixarea de perete. Maşina poate fi păstrată astfel în condiţii de siguranţă şi cu economie de spaţiu (similar imagine).

HS 82

Aprindere electronică

Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse (similar imagine).

HS 82

Pompă manuală de combustibil

Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii (similar imagine).

HS 82

Sistem anti-vibraţii

Tamponul de cauciuc, respectiv arcurile de oţel reduc la minimum vibraţiile transmise mânerelor, permiţând astfel o muncă fără efort. În imagine STIHL HS 81.

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Foarfeca gard viu Stihl HS 82 R 600mm

Acorda o nota