Foarfece pentru gradina

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Filtreaza
Shopping Options
Tip foarfeca
Pentru mana
Producator
Pret
 1. Foarfeca pentru flori LÖWE 16.107
  Foarfeca pentru flori LÖWE 16.107
  Foarfeca speciala cu functia “Taie si retine” pentru utilizare la flori taiate si trandafiri. Maner ergonomic, pentru maini mai mici.
 2. Foarfeca pentru flori LÖWE 16.104
  Foarfeca pentru flori LÖWE 16.104
  Foarfecă specială cu funcția “Taie și reține” pentru utilizare la flori tăiate și trandafiri. Aceste foarfece “Taie și reține” combină funcția de tăiere fină și precisă cu funcția de prindere fermă a tulpinii după tăiere. Fălcile robuste prind tulpina florilor într-un mod ferm pentru a se putea realiza operațiunea de îndepărtare de la bază și punerea lor în locașurile de depozitare în același timp. Unealtă foarte folositoare în producerea de trandafiri pentru flori tăiate. Mâner standard.
 3. Foarfeca ergonomica LÖWE 15.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 15.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. LOWE 15. Foarfecă compactă tip nicovală cu lamă curbată. Formă compactă, construcţie subţire,ascuţită. Uşoară. Bine echilibrată (nu este deloc grea). Blocarea închizătorului adaptată la uzura lamei şi nicovalei. Combină avantajele foarfecelor tip nicovală si celor bypass: Împiedică alunecarea în afară a crengii. Tăiere extrem de uşoară.
 4. Foarfeca LÖWE 15.104
  Foarfeca LÖWE 15.104
  Foarfecă compactă tip nicovală. LOWE 15. Foarfecă compactă tip nicovală cu lamă curbată. Formă compactă, construcţie subţire,ascuţită. Uşoară. Bine echilibrată (nu este deloc grea). Blocarea închizătorului adaptată la uzura lamei şi nicovalei. Combină avantajele foarfecelor tip nicovală si celor bypass: Împiedică alunecarea în afară a crengii. Tăiere extrem de uşoară.
 5. Foarfeca ergonomica LÖWE 14.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 14.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. LÖWE 14. Foarfeca compactă tip bypass. Formă compactă, construcţie subţire,ascuţită. Uşoară. Bine echilibrată (nu este deloc grea). Lamă cu tăietor de sârmă. Cel mai redus impact resimţit după tăiere datorită amortizoarelor duble.
 6. Foarfeca LÖWE 14.104
  Foarfeca LÖWE 14.104
  Formă mâner standard. LÖWE 14. Foarfeca compactă tip bypass. Formă compactă, construcţie subţire,ascuţită. Uşoară. Bine echilibrată (nu este deloc grea). Lamă cu tăietor de sârmă. Cel mai redus impact resimţit după tăiere datorită amortizoarelor duble.
 7. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 12.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 12.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor. Construcție modernă și greutate redusă, greutate extrem de redusă datorită materialelor de înaltă calitate și a unei construcții optime, cap de tăiere de precizie cu geometrie optimă pentru o tăietură precisă și ușoară, mânere din material plastic de înaltă calitate, armat cu fibre.
 8. Foarfeca LÖWE 12.104
  Foarfeca LÖWE 12.104
  Foarfece mic tip bypass. Construcție modernă și greutate redusă, greutate extrem de redusă datorită materialelor de înaltă calitate și a unei construcții optime, cap de tăiere de precizie cu geometrie optimă pentru o tăietură precisă și ușoară, mânere din material plastic de înaltă calitate, armat cu fibre.
 9. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 11.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 11.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor. Construcție modernă și greutate redusă. greutate extrem de redusă datorită materialelor de înaltă calitate și a unei construcții optime, cap de tăiere de precizie cu geometrie optimă pentru o tăietură precisă și ușoară, mânere din material plastic de înaltă calitate armat cu fibre.
 10. Foarfeca LÖWE 11.104
  Foarfeca LÖWE 11.104
  • Mâner standard.
  • Construcție modernă și greutate redusă
  • Greutate extrem de redusă datorită materialelor de înaltă calitate și a unei construcții optime
  • Cap de tăiere de precizie cu geometrie optimă pentru o tăietură precisă și ușoară
  • Mânere din material plastic de înaltă calitate armat cu fibre.
 11. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 9.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 9.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor. Foarfece bypass cu tehnologie superioară. reglare fără trepte a distanței dintre mânere, schimbare ușoară a lamei. Avantajele unei reglări fără trepte a distanței dintre mânere: indicate atât pentru mâini mici cât și pentru mâini mari, reducere a oboselii mâinii prin schimbarea zonelor mâinii asupra cărora se exercită presiunea, durată de folosire a lamei și a nicovalei foarte crescută, deoarece uzura poate fi compensată prin reglarea distanței dintre mânere.
 12. Foarfeca ergonomica LÖWE 9.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 9.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. Foarfece bypass cu tehnologie superioară. reglare fără trepte a distanței dintre mânere, schimbare ușoară a lamei. Avantajele unei reglări fără trepte a distanței dintre mânere: indicate atât pentru mâini mici cât și pentru mâini mari, reducere a oboselii mâinii prin schimbarea zonelor mâinii asupra cărora se exercită presiunea, durată de folosire a lamei și a nicovalei foarte crescută, deoarece uzura poate fi compensată prin reglarea distanței dintre mânere.
 13. Foarfeca LÖWE 9.104
  Foarfeca LÖWE 9.104
  Mâner standard. Foarfece bypass cu tehnologie superioară. reglare fără trepte a distanței dintre mânere, schimbare ușoară a lamei. Avantajele unei reglări fără trepte a distanței dintre mânere: indicate atât pentru mâini mici cât și pentru mâini mari, reducere a oboselii mâinii prin schimbarea zonelor mâinii asupra cărora se exercită presiunea, durată de folosire a lamei și a nicovalei foarte crescută, deoarece uzura poate fi compensată prin reglarea distanței dintre mânere.
 14. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 8.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 8.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor. LÖWE 8 Tehnologia cu nicovală și geometria bypass. O combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicată mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere. Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optime pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi. Foarfecele LÖWE 8 dispune de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei.
 15. Foarfeca ergonomica LÖWE 8.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 8.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. LÖWE 8 Tehnologia cu nicovală și geometria bypass. O combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicată mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere. Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optime pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi. Foarfecele LÖWE 8 dispune de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei.
 16. Foarfeca LÖWE 8.104
  Foarfeca LÖWE 8.104
  Mâner standard. LÖWE 8 Tehnologia cu nicovală și geometria bypass. O combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicată mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere. Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optime pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi. Foarfecele LÖWE 8 dispune de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei.
 17. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 7.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 7.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor.Foarfecele LÖWE 7 Tehnologie cu nicovală și geometrie bypass, cap de tăiere scurt. Foarfecele LÖWE 7 prezintă o combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Această combinație inovativă între o construcție rezistentă, robustă și una subțire, ascuțită, este soluția perfectă pentru fiecare cerință – ce este mai bun dintre cele două lumi. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicat mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere, Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optim pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi, Foarfecele LÖWE 7 dispune suplimentar de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei, capul de tăiere scurt și lama subțire permit o tăiere ușoară.
 18. Foarfeca ergonomica LÖWE 7.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 7.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. Foarfecele LÖWE 7 Tehnologie cu nicovală și geometrie bypass, cap de tăiere scurt. Foarfecele LÖWE 7 prezintă o combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Această combinație inovativă între o construcție rezistentă, robustă și una subțire, ascuțită, este soluția perfectă pentru fiecare cerință – ce este mai bun dintre cele două lumi. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicat mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere, Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optim pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi, Foarfecele LÖWE 7 dispune suplimentar de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei, capul de tăiere scurt și lama subțire permit o tăiere ușoară.
 19. Foarfeca LÖWE 7.104
  Foarfeca LÖWE 7.104
  Mâner standard. Foarfecele LÖWE 7 Tehnologie cu nicovală și geometrie bypass, cap de tăiere scurt. Foarfecele LÖWE 7 prezintă o combinație între avantajele foarfecelor tip nicovală și a foarfecelor bypass. Această combinație inovativă între o construcție rezistentă, robustă și una subțire, ascuțită, este soluția perfectă pentru fiecare cerință – ce este mai bun dintre cele două lumi. Avantajele foarfecelui tip nicovală: Datorită unei tăieri prin tragere pe un suport fix: tăiere deosebit de ușoară, o manevrabilitate mai bună datorită unei deschideri mai mici a mânerelor, indicat mai ales pentru lemn tare, necesar scăzut de întreținere, fără zgomot de tăiere, Avantajele foarfecelui bypass: Datorită lamei curbate și a construcției subțiri: optim pentru tăierea în locuri greu accesibile, împiedică alunecarea materialului de tăiat, permite tăierea foarte aproape de trunchi, Foarfecele LÖWE 7 dispune suplimentar de renumitele caracteristici LÖWE: reglare fără trepte a distanței dintre mânere, înlocuire ușoară a lamei, capul de tăiere scurt și lama subțire permit o tăiere ușoară.
 20. Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 6.109
  Foarfeca cu maner rotativ LÖWE 6.109
  Mânerul rotativ asigură o mai bună protejare a mâinilor și a încheieturilor. Foarfece tip nicovală cu tehnologie superioară. Foarfecele LÖWE 6 convinge prin tehnologia superioară: Lama poziționată pe exterior este fixată cu o singură piuliță, permițând astfel înlocuirea rapidă și ușoară, fără ca demontarea foarfecelui să fie necesară. formă clasică foarfece cu nicovală. reglare fără trepte a distanței dintre mânere. schimbare ușoară a lamei. cap de tăiere îngust.
 21. Foarfeca ergonomica LÖWE 6.107
  Foarfeca ergonomica LÖWE 6.107
  Mânere curbate spre interior, optime pentru mâini mici. Foarfece tip nicovală cu tehnologie superioară. Foarfecele LÖWE 6 convinge prin tehnologia superioară: Lama poziționată pe exterior este fixată cu o singură piuliță, permițând astfel înlocuirea rapidă și ușoară, fără ca demontarea foarfecelui să fie necesară. formă clasică foarfece cu nicovală. reglare fără trepte a distanței dintre mânere. schimbare ușoară a lamei. cap de tăiere îngust.
 22. Foarfeca LÖWE 6.104
  Foarfeca LÖWE 6.104
  Mâner standard. Foarfece tip nicovală cu tehnologie superioară. Foarfecele LÖWE 6 convinge prin tehnologia superioară: Lama poziționată pe exterior este fixată cu o singură piuliță, permițând astfel înlocuirea rapidă și ușoară, fără ca demontarea foarfecelui să fie necesară. formă clasică foarfece cu nicovală, reglare fără trepte a distanței dintre mânere, schimbare ușoară a lamei, cap de tăiere îngust.
 23. Foarfeca ergonomica LÖWE 5.127
  Foarfeca ergonomica LÖWE 5.127
  Cu lamă ascuțită și mâner ergonomic. Cel mai mic foarfece profesional tip nicovală din lume Foarfecele mic LÖWE 5 are o lamă îngustă și subțire. Taie fără efort crengi și ramuri cu un diametru de până la 16 mm. Datorită greutății scăzute și mărimii compacte, foarfecele LÖWE 5 este optim pentru a fi purtat la sine pentru tăieturi de finisaj. El se potrivește plăcut în mână și este indicat mai ales pentru mâini mici. Foarfecele LÖWE 5 se găsește și cu lamă ascuțită, pentru a avea acces la ramificații și lăstari deși. Domenii de utilizare: Arbuști fructiferi.
 24. Foarfeca LÖWE 5.124
  Foarfeca LÖWE 5.124
  Cu lamă ascuțită. Cel mai mic foarfece profesional tip nicovală din lume Foarfecele mic LÖWE 5 are o lamă îngustă și subțire. Taie fără efort crengi și ramuri cu un diametru de până la 16 mm. Datorită greutății scăzute și mărimii compacte, foarfecele LÖWE 5 este optim pentru a fi purtat la sine pentru tăieturi de finisaj. El se potrivește plăcut în mână și este indicat mai ales pentru mâini mici. Foarfecele LÖWE 5 se găsește și cu lamă ascuțită, pentru a avea acces la ramificații și lăstari deși. Domenii de utilizare: Arbuști fructiferi.
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Foarfece pentru gradina

Foarfeci pentru activitatile gradinarestii de zi cu zi


Seturi de foarfeci utile tuturor gradinarilor

Foarfeci de calitate superioara pentru intretinerea plantelor, gradinilor, parcurilor, pepinierelor. Usor de manuit si intretinut, aceste foarfeci va ajuta sa aveti o gradina de invidiat. Foarfecele de gradina este ideal pentru taierea florilor, a plantelor, a corzilor, a sarmei florarilor, a cartonului si a plasticului. Acestea sunt prevazute cu lame din otel inoxidabil ascutite special si sunt rezistente la rugina.