Freze de pamant

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Putere necesara (CP)
Producator
Putere necesara (CP)
 1. -17%

  PROMO

  Freza de pamant Del Morino model Eagle 165, 12-50 CP
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Freze de pamant

Freze agricole pentru prelucrarea completa a solului


Freze pentru muncile agricole de pregatire a pamantului

Pentru ca pregatirea pamantului pentru germinare este un proces indispenabil si absolut necesar pentru o cultura cat mai bogata, un utilaj care nu trebuie sa lipseasca dintr-o gospodarie bine-echipata sunt frezele de sol. Prin dimensiunea si sistemul de functionare, frezele pentru sol au rolul de a executa numeroase procese, pe diferite niveluri de adancime.

Freze agricole pentru prelucrarea completa a solului

Caracteristica ce sta la baza frezelor agricole este aceea ca aceste echipamente au capacitatea de a lucra pamantul in multiple moduri, incorporand, astfel, alte utilaje pe care nu va mai trebui sa le cumparati separat. Cele mai importante procese realizate cu ajutorul frezelor agricole sunt:
 • Maruntirea solului si spargerea bulgarilor tari de pamant
 • Afanarea pamantului, in vederea pregatirii lor pentru germinare
 • Utilizarea frezelor de sol in procesul de prasit, la adancimi reglabile
 • Pregatirea solului, indiferent de tipul lui, freza de sol fiind potrivita in cazul culturilor de camp, livezilor, vitelor-de-vie, in legumicultura, precum si la lucrarea pamantului pentru pasuni si fanete, dar si in terenurile unde exista un nivel de umiditate crescut, precum solurile mlastinoase si turboase
 • Amestecarea straturilor de sol cu resturi organice care exista la suprafata pamantului
 • Frezele agricole de vanzare, regasite in magazinul nostru online, provin de la producatori de top, precum Geo, Sicma, Cucchi si BFM si sunt recunoscute pentru rezistenta lor in timp, chiar si in conditii de lucru foarte grele. De asemenea, frezele de sol sunt compuse dintr-un cadru puternic, arbore cardanic, cuplaj de siguranta, un rotor cu cutite, precum si numeroase mecanisme de reglare a adancimii de lucru, astfel incat straturile de pamant sa fie bine amestecate, iar ingrasamintele sa patrunda in adancime.

  Freze pentru muncile agricole de pregatire a pamantului

  Frezele sunt confectionate din materiale rezistete in timp, iar carcasa cu care vine la pachet echipamentul este astfel conceputa incat sa contribuie la maruntirea suplimentara a pamantului. Obtineti cea mai buna oferta la frezele agricole, numai din magazinul online de echipamente agricole, Magazia lu’ Costica.