Garantie si Retur

Garantie

 1. Toate produsele comercializate de către magazinul online www.MagaziaLuCostica.ro beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt noi (cu excepția celor resigilate), în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către MagaziaLuCostica este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor MagaziaLuCostica.ro sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.
 2. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantia legala de conformitate, specifica legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
 3. Magazia Lu' Costica garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, se asigura garantii cuprinse intre 1 si 2 ani.
 4. Produsele predate in centrul de preluare garantii MagaziaLuCostica.ro care nu sunt ridicate in termen de 90 de zile de la data instiintarii de ridicare, vor intra in proprietatea MagaziaLuCostica.ro sau se va percepe o taxa de depozitare de 10 lei / saptamana.

Retur simplu in 15 de zile

La Costică, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 15 zile calendaristice de cand clientul a intrat in posesia fizica a produselor. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau in showroom.

Inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

Returnarea produsului in 15 zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre dreptul la retragere.

Returul produselor in cativa pasi:

 1. Mergi in showroom, nu inainte de a te asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos.
 2. Sau, completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur (acesta este un model si nu este obligatoriu).
 3. Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu un produs diferit vandut Magazia Lu’ Costică sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
 4. Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur si sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine. Costul estimativ v-a fi comunicat de unul din agentii nostri.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

Poti returna produsele in termen de 15 de zile calendaristice de la data la care clientul a intrat in posesia produselor. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original (daca este posibil), insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Produse pentru gradinarit

 • Aceste produse pot fi returnate in showroom si completand formularul de retur

Scule electrice si unelte

 • Aceste produse pot fi returnate in showroom si completand formularul de retur
 • Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 15 de zile de la data livrarii

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie

 • Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

*Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta: zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, ambalaj incomplet, socuri electrice) si nu face parte din exceptiile mentionate.