Greble mecanice

Nu exista produse din aceasta selectie.
Greble mecanice

Greble mecanice pentru strangerea fanului in mod eficient


Greble agricole mecanice potrivite pentru orice agricultor

Contrar echipamentelor traditionale pentru intoarcerea si strangerea fanului, greblele mecanice sunt niste accesorii agricole care va ajuta sa va usurati munca si sa petreceti mai putin timp in munca campului. Cu ajutorul motorului din dotare, precum si a mecanismului de ultima generatie, greblele mecanice au latime de lucru diferita, astfel incat sa ajute la lucrarea pamantului si pe suprafete extinse.

Greble mecanice pentru strangerea fanului in mod eficient

Greblele mecanice din magazinul online cu echipamente agricole, Magazia lu’ Costica sunt actionate de motoare cu o putere de functionare diferita, astfel incat sa faca fata si celor mai greu de lucrat suprafete. Prin accesoriile cu care vin la pachet si dotarile specifice, greblele mecanice au rolul de a:
  • Aduna fanul de pe suprafete extinse de camp
  • Rasfira iarba uscata
  • Intoarce fanul
  • Greblarea plantelor si ierbii uscate intr-un timp cat mai scurt, cu un minim de efort
  • Principiul dupa care functioneaza greblele mecanice permit echipamentului sa-si regleze latimea de lucru, astfel incat sa faca fata si celor mai intinse suprafete de pamant. Astfel, prin schimbarea modurilor in care sunt racordate sasiurile rotilor si a corpului principal, utilizatorul poate obtine in acest fel o strangere a fanului pe un sir sau pe doua siruri, precum si imprastierea uniforma a acestuia.

    Greble agricole mecanice potrivite pentru orice agricultor

    Concepute astfel incat sa usureze munca agricultorului, greblele mecanice au motoare cu o putere diferita si sisteme mecanice active, astfel incat sa se preteze oricarui tip de suprafata agricola. De la producatori de top, precum Akpil, Bufer, Faza si Siltrex, grebleme mecanice va vor ajuta sa strangeti si sa imprastiati in doi timpi si trei miscari fanul si, astfel, sa scurtati mult din timpul petrecut pe camp. Profitati de ofertele la greblele mecanice de vanzare de la Magazia lu’ Costica si faceti o comanda online, iar noi ne ocupam de livrarea echipamentului agricol direct acasa.