Infoliatoare baloti

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Producator
 1. Infoliator de baloti Feraboli model Fasciatore 1600
  Infoliator de baloti Feraboli model Fasciatore 1600

  Infoliator purtat de baloti rotunzi.

  Infoliatorul purtat poate fi utilizat pentru baloti cu diametru de 120-160 cm. Foarte potrivit pentru lucrul in spatii inguste sau zone greu accesibile. Infolierea foarte rapida, usor de utilizat si satisfactie garantata.

  Dotari standard:

  • Model suspendat cu 2 roti de antrenare
  • Prindere universala in 3 puncte cat II si cat III
  • Stretcher folie 75-50 cm
  • Rola din aluminiu stretcher
  • Control electronic
  • Suprapunere folie 2+2
  • Viteza ajustabila manual
  • Sistem de siguranta cu eliberare mecanica
  • Taiere cu comanda hidraulica

   

 2. Infoliator baloti rotunzi SIPMA, 30-38 CP
  Infoliator baloti rotunzi SIPMA, 30-38 CP
  Tip Model
  Lungime(m) Latime(m) Inaltime(m) Greutate(kg) Putere necesara(CP)
  TEKLA Z-274 2,6 1,2 1,2 470 38
    Z 274/1 2,6 1,2 1,2 490 38
  KLARA Z 557 2,17 1,94 2,15 780 30
  ARIADNA Z-281 3,2 2,2 2,15 1280 38

       Utilaje de ambalat baloti, modele Z-274 si Z-274/1, sunt destinate fermelor mici si mijlocii. Acestea ar trebui instalate la cuplajul in trei puncte al tractorului. Modelul Z-274 ar trebui folosit pentru folii de 50 cm latime, in timp ce modelul Z-274/1 este echipat cu un dispozitiv de alimentare adaptat pentru folii cu latimi cuprinse intre 50 si 75 cm. Sistemul de ridicare hidraulic al tractorului permite descarcarea autonoma a balotilor. Un calculator special inregistreaza numarul de impachetari si o alarma acustica indica sfarsitul procesului de impachetare.

       Utilajul de ambalat baloti Z-281 este echipat cu o gheara pentru incarcare laterala care asigura operatiuni rapide si eficiente: montarea balotului si impachetarea se continua cand unitatea se misca catre urmatorul balot sau catre urmatorul spatiu de stocare. Utilajul este dotat cu cuter si suport propriu eliminand astfel nevoia oricaror interventii cu exceptia celei de instalare a unei noi role de folie. Performanta excelenta este una dintre calitatile sale deosebite: impachetarea balotului dureaza aproximativ 2 minute. Odata ce procesul de impachetare este gata, balotul cade usor pe un suport de cauciuc care il protejeaza de orice deteriorare mecanica. Un calculator special inregistreaza numarul de impachetari si o alarma acustica indica sfarsitul procesului de impachetare. Utilajul este controlat din cabina tractorului cu ajutorul levierelor de control.

       Cel mai actual utilaj de impachetat baloti cu autoincarcare, Z-557, a iesit pe piata in 2002. Modelul este montat direct la tractor prin cuplajul in trei puncte. Este echipat cu un incarcator care ridica balotii rulati din partea din spate si permite impachetarea cand tractorul se misca catre urmatorul balot sau catre urmatorul loc de stocare. Utilajul are un alimentator de folie universal (folii cu latime intre 50 si 75 cm), cat si un cuter si suport de folie eliminand astfel nevoia oricaror interventii cu exceptia celei de instalare a unei noi role de folie. Un calculator special inregistreaza numarul de impachetari si o alarma acustica indica sfarsitul procesului de impachetare. Utilajul este controlat din cabina tractorului cu ajutorul unui distribuitor hidraulic.

 3. Infoliator baloti rotunzi Sitrex model WR
  Infoliator baloti rotunzi Sitrex model WR
  Detalii tehnice WR1600 WR1800 WR2100 WR3100 WR5100
  Greutate(kg) 840 770 860 900 1680
  Dimensiuni anvelope - - 20 – 10 6PR 10.0/80-12 13-55/16

  WR1600:

  - rezultate bune in panta abrupt; poate sa infolieze baloti care pornesc de la 120 pana la 160 cm diametru si cu greutate de pana la 1200 kg. Adecvat pentru spatii mici si se potae lucra la cativa centimetrii de sol in conditii de siguranta. Are versiunea de 3 puncte de legatura pentru fata si spate.

  WR1800:

  - descarcarea balotului se face prin control hidraulic; incarcarea balotului cu un alt element. Are versiunea de 3 puncte de legatura potrivit pentru utilizarea statica. Poate fi utilizata direct la locul de depozitare.

  WR2100:

  - incarcarea si descarcarea cu furca cu control hidraulic de la tractor; posibilitatea de infoliere in timpul transportului balotului. Este potrivit pentru toate baloturile de dimensiuni care pornesc de la 120 pana 160 cm diametru.

  WR3100:

  - versiune tractare cu furca de incarcare laterala; performanta inalta in zonele mari; scaderea presiunii la sol si stabilitate buna. Posibilitatea de a incarca baloti pana la 900 kg, fara utilizare de balast. Evacuare directa de ballot, fara utilizarea platformei. Optional dispozitiv de descarcare vertical baloti.

  WR5100:

  -  versiune tractare cu furca de incarcare laterala; cadru solid cu posibilitatea de a transporta doi baloti. Dispozitiv de descarcare baloti cu amortizor pe spate. Platforma solida pentru desarcarea de gestiune pe verticala a balotilor.

Set Descending Direction
pe pagina
Infoliatoare baloti

Infoliatoare de baloti pentru strangerea compacta a fanului


Infoliatoare pentru baloti usor de cuplat la tractor

Infoliatoarele de baloti sunt echipamente agricole de ajutor pentru strangerea compacta si economica a fanului, precum si pentru un transport foarte usor al acestuia. Datorita sistemului dupa care functioneaza, infoliatoarele vor oferi o forma perfect rotunda balotilor si pot fi foarte usor cuplate, in trei puncte, la tractor.

Infoliatoare de baloti pentru strangerea compacta a fanului

Magazinul online cu echipamente agricole, Magazia lu’ Costica, v-a pregatit o gama diversificata de infoliatoare de baloti, care sa raspunda tuturor nevoilor unor ferme mai mari sau mai mici. Dintre cele mai populare modele, care vor raspunde cerintelor dumneavoastra sunt:
 • Infoliator pentru baloti rotunzi, Sitrex, un model care se preteaza mai ales pantelor abrupte; acest utilaj poate sa infolieze baloti care pornesc de la diametrul de 120 cm si se termina la 160 de cm si descarcare a balotilor prin control hidraulic
 • Infoliator pentru baloti rotunzi Sipma, ca capacitatea cuprinsa intre 30 si 38 cp, un model de infoliator destinat fermelor mici si mijlocii; infoliatorul de acest tip beneficiaza de un calculator special care inregistreaza numarul de impachetari si apoi, printr-o alarma acustica, indica terminarea procesului de impachetare; una dintre principalele calitati ale infoliatorului de acest tip este ca va pregati un balot in aproximativ 2 minute
 • Infoliator pentru baloti Feraboli, ideal pentru spatiile inguste sau acolo unde trebuie sa lucrati in locuri foarte greu accesibil; infolierea se face rapid, iar echipamentul este foarte usor de utilizat si de manevrat de catre cel care il foloseste
 • Infoliatoare pentru baloti usor de cuplat la tractor

  La preturi adaptate pentru orice buget, infoliatoarele de baloti de la Magazia lu’ Costica au preturi avantajoase, astfel incat orice agricultor sa isi poata strange recolta rapid si conform normele in domeniu. In doi timpi si trei miscari, fanul si de pe suprafete intinse va fi imediat strans si impachetat, astfel incat sa fie usor de transportat si de depozitat.
  Set Descending Direction
  pe pagina