Kit motocoasa cu acumulator Stihl FSA 56

Home Motocoase cu acumulator Kit motocoasa cu acumulator Stihl FSA 56
45220115710
1.195,00 LEI 1.096,68 LEI
ECONOMISESTI 98,00 LEI PRET VECHI 1.195,00 LEI
In stoc
Cod Unic
45220115710
Kit motocoasa cu acumulator Stihl FSA 56 is available to buy in increments of 1

-8%

PROMO

Prezentare


Motocoasa cu acumulator foarte performanta pentru prelucrarea și curățarea ierbii. Diametrul de tăiere de 280 mm, mânerul moale, mânerul cu buclă reglabilă, linia de cosit se reglează automat când capul de cosit este lovit de sol. Liniștită, fără protecție la urechi. Dispune de acumulator AK 10 și încărcător AL 101 ca standard.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Acumulator AK 10

Baterie litiu-ion compactă pentru sistemul de alimentare cu acumulator COMPACT cu o tensiune de 36 V și o capacitate de 118 Wh. Durata de viață a bateriei depinde de tipul dispozitivului. Cu indicator de nivel de încărcare (LED). Compatibil cu încărcătoarele AL 101, AL 100, AL 300 și AL 500.

Stihl FSA 85, Motocoasa

AL 101 încărcător

Încărcător pentru sistemul de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT. Cu indicatorul modului de funcționare (LED) și cravată de cablu cu bandă Velcro. Încărcătorul poate fi montat pe perete, dacă este necesar.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Mâner de prindere cu manetă de comandă

Mânerul moale cu pârghia de comandă pentru pornire și oprire și controlul blocării pârghiei absoarbe unele dintre vibrații și este extrem de ușor de prindere.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Mânerul cu buclă

Unghiul mânerului de buclă poate fi ajustat fără unelte utilizând șurubul cu vârf. Este ideal pentru lucrul în spații închise, de exemplu pentru lucrări de curățare între arbuști și arbuști.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Operație silențioasă

Dispozitivele sistemului de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT sunt atât de silențioase încât nici măcar nu aveți nevoie de protecție la urechi.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Arbore reglabil cu lungime

Cu manerele sale flexibile și lungimea variabilă a arborelui, FSA 56 perfect echilibrat poate fi adaptat ideal modului tău specific de lucru.

Stihl FSA 85, Motocoasa

Poziția intermediară a bateriei în dispozitiv

Bateria poate fi introdusă în dispozitiv în 2 etape. În prima etapă de blocare - poziția intermediară - bateria este fixată în dispozitiv, dar nu atinge contactele din dispozitiv. În cea de-a doua etapă de blocare - poziția de operare - bateria este complet introdusă și atinge contactele din dispozitiv.

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Kit motocoasa cu acumulator Stihl FSA 56

Acorda o nota