Kit Drujba cu acumulator Stihl MSA 120 C-BQ 30cm 1.1mm

Magazia Lu' Costica Utilaje gradina Utilaje prelucrarea lemnului Drujbe (motoferastraie) Kit Drujba cu acumulator Stihl MSA 120 C-BQ 30cm 1.1mm
Cod articol: 12540115888
1.435,00 LEI 1.303,65 LEI
ECONOMISESTI 131,00 LEI PRET VECHI 1.435,00 LEI
In stoc
Kit Drujba cu acumulator Stihl MSA 120 C-BQ 30cm 1.1mm is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a cunoaste pericolele unui motofierastrau, este necesara o instruire.
Deasemenea, trebuie respectate cerintele pentru imbracamintea de siguranta.
Daca informatiile nu sunt clare, va recomandam sa-l ridicati din magazinul nostru fizic (dealer autorizat STIHL).

Mai multe informatii pe canalul de YouTube Stihl Romania.

Suntem prezenti pe
SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE

Prezentare


Un ferăstrău cu lanț fără fir ușor, pentru întreținerea grădinii și a proprietății la domiciliu și pentru prelucrarea lemnului orizontal. Cu tensionare rapidă a lanțului STIHL și frână de lanț QuickStop Super. 1/4 "lanț de ferăstraie PM3 pentru o tăiere fină și o performanță bună de tăiere. Liniștită, fără protecție la urechi. Vine cu acumulator AK 20 și încărcător AL 101 ca dotare standard.

Intinzator rapid de lant

AL 101 încărcător

Încărcător pentru sistemul de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT. Cu indicatorul modului de funcționare (LED) și cravată de cablu cu bandă Velcro. Încărcătorul poate fi montat pe perete, dacă este necesar.

Maner comanda

AK 20 baterie

Baterie litiu-ion compactă pentru sistemul de alimentare cu acumulator COMPACT cu o tensiune de 36 V și o capacitate de 118 Wh. Durata de viață a bateriei depinde de tipul dispozitivului. Cu indicator de nivel de încărcare (LED). Compatibil cu încărcătoarele AL 101, AL 100, AL 300 și AL 500.

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Operație silențioasă

Dispozitivele sistemului de alimentare cu acumulator STIHL COMPACT sunt atât de silențioase încât nici măcar nu aveți nevoie de protecție la urechi.

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral

STIHL lanț de tensionare rapidă (B)

Sistemul de tensionare rapidă a lanțului STIHL (B) face foarte ușor tensionarea lanțului. Deblocați capacul pinionului și rotiți butonul pentru a seta tensiunea optimă. Nu sunt necesare instrumente.

Comanda la ambele maini

Frână SuperStar (Q)

Sistemul suplimentar de frânare pentru o siguranță suplimentară. Utilizatorii pot acționa frâna de lanț direct la mânerul din spate. Lanțul se oprește în câteva secunde ori de câte ori utilizatorul dă drumul mânerului din spate și ori de câte ori există o repornire suficient de puternică sau când este activat dispozitivul de protecție frontală. Această caracteristică unică de siguranță asigură o protecție sporită a utilizatorilor în toate pozițiile de lucru.

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral

Poziția intermediară a bateriei în dispozitiv

Bateria poate fi introdusă în dispozitiv în 2 etape. În prima etapă de blocare - poziția intermediară - bateria este fixată în dispozitiv, dar nu atinge contactele din dispozitiv. În cea de-a doua etapă de blocare - poziția de operare - bateria este complet introdusă și atinge contactele din dispozitiv.

QuickStop Super Funktion (Q)

Cutia de umplere fără scule

Rezervorul poate fi umplut rapid și ușor utilizând capacul de umplere fără scule.

Intinzator rapid de lant

Mâner de control

Componenta neagră moale de pe mânerul de control spate asigură o aderență sigură și sigură în orice situație. Pârghia de comandă trebuie eliberată cu ajutorul butonului de blocare din lateral.

Intinzator rapid de lant

STIHL Electric Motor (EC)

Motorul electric STIHL (EC) este extrem de eficient din punct de vedere energetic, ușor și compact. Funcționează în liniște, generează vibrații foarte scăzute și nu necesită reparații.

Intinzator rapid de lant

Sistem de lubrifiere cu lanț Ematic

Sistemul de lubrifiere al lanțului STIHL Ematic asigură o lubrifiere maximă, o uzură mai mare și un consum mai mic de ulei decât metodele convenționale de lubrifiere a lanțului. Prin urmare, consumul de ulei poate fi redus cu până la 50%.

Intinzator rapid de lant

Operațiunea cu două mâini

Mânerul în formă de ergonomie și mânerul de control din spate cu o componentă confortabilă cu mâner moale asigură o funcționare sigură în toate pozițiile de lucru.

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Kit Drujba cu acumulator Stihl MSA 120 C-BQ 30cm 1.1mm

Acorda o nota