Lame de zapada

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Lame de zapada

Lame de zapada pentru o deszapezire rapida si eficienta


Utilaje de deszapezire pentru tractoare si autocamnioane

Lame de zapada pentru o dezapezire eficienta

Principala problema atunci cand vine iarna sunt blocajele care se produc din cauza troienelor de zapada de pe strazi. De aceea, in zonele in care accesul se face si asa foarte greu sunt necesare niste echipamente speciale pentru curatarea zapezii pentru a permite un tranzit rutier cat mai accesibil. Cea mai la indemana metoda sunt lamele de zapada, care atasate in fata unui tractor puternic, pot face o carare indeajuns de mare incat sa permita accesul oamenilor si al vehiculelor in siguranta. Lame de zapada, la preturi ieftine si intr-un stoc cat mai variat, pot fi gasite in magazinul online Magazia lu’ Costica, unde acestea sunt in diferite dimensiuni, de la cele mai mici, care nu au nevoie de o putere de impingere de prea multi cai putere, pana la cele mai mari, care au nevoie de tractoare serioase care sa le puna in miscare eficient. In afara de lame de zapada, in aceeasi categorie pot fi gasite si numeroase alte tipuri de utilaje de curatare pentru anotimpul rece, care sa usureze intregul proces de indepartare a zapezii, dar si sa asigure siguranta pe termen lung a vehiculelor si a cetatenilor.

Ce tipuri de utilaje pentru dezapezire se gasesc la Magazia lu’ Costica?

Gama din acest magazin online este indeajuns de diversificata incat sa poata fi gasita lama de zapada ideala, iar preturile ieftine ale acestora ajuta orice client in procesul de alegere. Astfel, exista in oferta din magazinul Magazia lu’ Costica numeroase tipuri de utilaje de curatare a zapezii, precum urmatoarele:

  • Plug zapada
  • Lama zapada motocultor
  • Lame de zapada pentru tractor
  • Lame de zapada pentru autocamion
  • Imprestietor material antiderapant
  • Multi bucket

Toate aceste tipuri de utilaje pentru dezapezirea drumurilor sunt ideale pentru ca aceste lucrari sa fie facute eficient si in siguranta. Astfel, dupa ce lamele de zapada creeaza un traseu si curata grosul de zapada, impinse de un tractor sau autocamion cu o putere mare, utilajele care imprastie material antiderapant se asigura ca nu se produce deloc polei si ca zapada care va cadea nu va mai produce blocaje. Magazia lu’ Costica este magazinul ideal pentru o iarna fara nametii cat casa.