Lant Stihl 26 RD3 40cm 1.6mm .325"

Cod articol: 36670000067
In stoc furnizor
Lant Stihl 26 RD3 40cm 1.6mm .325" is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a cunoaste pericolele unui motofierastrau, este necesara o instruire.
Deasemenea, trebuie respectate cerintele pentru imbracamintea de siguranta.
Daca informatiile nu sunt clare, va recomandam sa-l ridicati din magazinul nostru fizic (dealer autorizat STIHL).

Mai multe informatii pe canalul de YouTube Stihl Romania.

Suntem prezenti pe
SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE

Prezentare


STIHL, Lant 36 RDR Rapid Duro R (lant de ferastrau special), pentru cele mai dure utilizari in serviciile de pompieri, de salvare si de ajutor tehnic (de ex. lemne cu cuie, materiale compozite si sticla securizata). Dintii taietori sunt acoperiti pe toata suprafata cu un blindaj din placi rezistente din aliiaj dur.

Lanturi de ferastrau din metal dur

Lanturile noastre de ferastrau Duro sunt dezvoltate special pentru sarcini dure. Acestea au un blindaj din aliaj dur, ramanand din acest motiv de patru ori mai mult timp ascutite decat lanturile de ferastrau traditionale. Acestea sunt foarte potrivite pentru taierea lemnului murdar.

Toate lanturile de ferastrau STIHL se evidentiaza printr-o tendinta redusa de recul si trepidatii, precum si un comportament de taiere deosebit de delicat si vibratii scazute. Recunoasteti lanturile de ferastrau cu vibratii deosebit de reduse prin simbolul "C" de pe dintele taietor.

Sistemul de lubrifiere STIHL Oilomatic

Canalele fine din elementele lantului preiau uleiul si il dirijeaza mai departe, la articulatiile acestuia. Elementele de actionare au pe ambele parti numeroase adancituri, in care se aduna ulei. In felul acesta uleiul se distribuie mai bine pe suprafetele de alunecare ale sinelor de ghidaj, asigurand o lubrefiere cu 10% mai buna. Durata de viata a lantului este astfel marita.

Marcaje de service si usura

Aproape toate lanturile de motoferastrau STIHL au marcaje pe dintii taietori, dupa care se poate recunoaste usor uzura. Acestea au si rol de reper pentru pilire si va ajuta sa pastrati unghiul de ascutire

Lant calit prin inductie

Prin calirea inductiva intregul canal al lantului devine si mai rezistent la uzura. Sina de ghidaj tine considerabil mai mult timp.

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Lant Stihl 26 RD3 40cm 1.6mm .325"

Acorda o nota