Masina de tocat lemn si resturi vegetale Willibald, 480 CP

Magazia Lu' Costica Utilaje gradina Utilaje prelucrarea lemnului Tocatori crengi Masina de tocat lemn si resturi vegetale Willibald, 480 CP
Cod articol: EP5500
In stoc furnizor
Masina de tocat lemn si resturi vegetale Willibald, 480 CP is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Mihaita Budaca

Bucuresti, Buzau, Dambovita, Ilfov, Prahova

Sebastian Francu

Alba, Arges, Brasov, Braila, Caras Severin, Calarasi, Constanta, Covasna, Harghita, Hunedoara, Sibiu, Tulcea, Valcea

Cosmin Balan

Bacau, Botosani, Iasi, Galati, Neamt, Vaslui, Vrancea, Suceava

Robert Chirculescu

Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman

Stefan Radu

Arad, Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare, Timis

Prezentare


Materiale adecvate:

Pentru deșeurile verzi, biomasa, lemn uscat, paleți, coajă, turbă și substraturi de biogaz (de exemplu sfecla de
zahăr, cartofi, ceapă, morcovi, îngrășământ, iarbă și porumb însilozat)

Caracteristici speciale ale maşinii:

 • Poziție unică de așteptare a benzii de descărcare
 • Deschidere mare de alimentare 90 x 145 cm
 • Mărime reglabilă a boabelor în orice moment prin controlul radio prin schimbarea distanței dintre
 • greblă (dispozitivele contra-tăietoare) și rotor
 • Viteza de alimentare este controlată proporțional în funcție de sarcină (AIC)
 • Greblele înlocuibile de tip pieptene (dispozitive contra-tăietoare)

Capacitatea maşinii:

 • Deşeuri verzi normale: max. 180 m³/ h
 • Lemn vechi / uscat: max. 130 m³/ h
 • Lemn uscat pre-zdrobit: max. 210 m³/ h
 • Coajă de copac: max. 230 m³/ h

"Deşeuri verzi normale" înseamnă materia primă care constă din părți de arbori și arbuști, componenta de material brut gros de peste 15 cm grosime care nu depășește 20% din cantitatea totală. Materia primă constă în principal din lemn de esență moale și este încărcat la o înălțime de încărcare de 2,10 m. Atenție la înălțimea de umplere, frunzele, iarba, fânul și materiale similare pot fi tăiate fără a provoca blocări dacă este setată distanța maximă dintre rotorul de mărunțire și dispozitivele contra-tăietoare. Bucățile de lemn de peste 15 cm grosime, precum și lemnul tare și portaltoiul reduc performanțele. Acestea pot fi, de asemenea, tăiate dacă sunt încărcate simultan la un moment dat. Corpurile străine tari din metal, piatră, beton etc. cu laturi de peste 10 cm pot provoca daune mașinilor și blocaje și, prin urmare, pot reduce și performanța.

Mărimea produsului finit și defibrarea acestuia îndeplinesc cerințele de compostare pentru dezintegrare intensivă și uniformă. Acest lucru este posibil prin crearea celor mai mari suprafețe posibile de atac pentru microorganisme. Lungimea produsului finit este deci secundară în comparație cu efectul de defibrare. Este situată în principal în domeniul 5 - 15 cm.

Componentele maşinii:

 • Şasiu: Remorcă sub formă de structură din oțel cu picior de susținere cu înălțime variabilă,
 • inel de tracțiune cu diametrul Ø 50 mm, axă centrală în tandem,
 • dimensiune anvelope 385-65 R 22.5,
 • sistem de frânare pneumatică dublă,
 • iluminare 24 V cu contacte cu fișă la vehiculul de remorcare.

Aprobat pentru utilizarea pe șosea cu viteza de 80 km / h incl. saşiul ABS de 19 tone. Există suficient spațiu de depozitare pentru scule și accesorii.

Acţionare:

 • Motor Diesel 1 MAN cu 6 cilindri până la 480 CP la 1900 rpm, tip D2676 LE140, clasa de emisii IV (AdBlue și recircularea gazelor de eșapament),
 • în patru timpi cu injecție directă,
 • răcitor de apă cu motor,
 • ventilator,
 • filtru,
 • sistem de evacuare,
 • alternator,
 • baterie de pornire și pornire,
 • plus aprindere prin flacără.

Motorul Diesel acționează rotorul de mărunțire prin intermediul unei curele de transmisie de putere. Cureaua de transmisie de putere este tensionată de o rolă de tensiune hidraulică și prin aceasta se montează prin forță. Toate celelalte elemente liniare și rotative sunt conduse printr-un sistem hidraulic cu un răcitor cu ulei comun. Motorul și p.t.o. sunt instalate sub o hota hidraulică, cu balamale, izolate fonic.
Întreaga unitate este situată sub o hotă hidraulică, cu balamale, izolate fonic. Ușile laterale mari permit o accesibilitate excelentă.

Capacitate rezervor:

 • Combustibil aprox. 500 litri
 • Uree (AdBlue) aprox. 70 litri Ulei
 • Hidraulic aprox. 230 litri

Alimentare cu materie primă:

Materia primă este introdusă continuu în cutia spațioasă. Componentele de alimentare cu vârfuri - podeaua infinită din partea inferioară, cilindrul de alimentare cu pivotare liberă, care se adaptează la înălțimea de umplere de deasupra - asigură o alimentare hidraulică reglată și dozată prin deschiderea de alimentare a tachetului de max. 145 cm lățime și 90 cm înălțime.

Actionare

Motor Diesel 1 MAN cu 6 cilindri până la 480 CP la 1900 rpm, tip D2676 LE140, clasa de emisii IV (AdBlue și recircularea gazelor de eșapament), în patru timpi cu injecție directă, răcitor de apă cu motor, ventilator, filtru, sistem de evacuare, alternator, baterie de pornire și pornire, plus aprindere prin flacără. Motorul Diesel acționează rotorul de mărunțire prin intermediul unei curele de transmisie de putere. Cureaua de transmisie de putere este tensionată de o rolă de tensiune hidraulică și prin aceasta se montează prin forță. Toate celelalte elemente liniare și rotative sunt conduse printr-un sistem hidraulic cu un răcitor cu ulei comun. Motorul și p.t.o. sunt instalate sub o hota hidraulică, cu balamale, izolate fonic. Întreaga unitate este situată sub o hotă hidraulică, cu balamale, izolate fonic. Ușile laterale mari permit o accesibilitate excelentă

Alimentare cu materie primă

Materia primă este introdusă continuu în cutia spațioasă. Componentele de alimentare cu vârfuri - podeaua infinită din partea inferioară, cilindrul de alimentare cu pivotare liberă, care se adaptează la înălțimea de umplere de deasupra - asigură o alimentare hidraulică reglată și dozată prin deschiderea de alimentare a tachetului de max. 145 cm lățime și 90 cm înălțime.

Sistem de tocare / mărunţire:

Miezul mașinii, puternicul rotor cilindric de mărunțire, este alcătuit din discuri de oțel gros, sudate împreună, dintre care 16 suporturi de bază în formă de seceră de putere cu 32 de scule de transmisie de putere, funcționează pe principiul morii cu ciocane. Sculele suportului de bază sunt schimbabile individual. Dispozitivele de sfâşiere a materiei prime lovesc materia primă de mai multe dispozitive contra-tăietoare de tip pieptene dispuse unul în spatele celuilalt și pot elimina materialele dure, cum ar fi piese metalice și bucăți de piatră și beton, atât în mod flexibil, cât și în așa fel încât mașina să fie protejată. În doar câteva minute, o persoană poate schimba coșurile cu panouri situate în spatele dispozitivelor contra-tăietoare de la o mărime la alta. Diferite dimensiuni ale coșului cu panouri sunt întotdeauna disponibile. Sistemul universal de mărunțire al instalației Shark II oferă rezultate bune în mod constant în aproape toate domeniile de utilizare.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tocat lemn si resturi vegetale Willibald, 480 CP

Acorda o nota