Masina de tuns iarba Stihl RM 650.0 T

Magazia Lu' Costica Masini de tuns iarba Masina de tuns iarba Stihl RM 650.0 T
63640113441
3.899,00 LEI 3.149,32 LEI
ECONOMISESTI 750,00 LEI PRET VECHI 3.899,00 LEI
In stoc
Cod Unic
63640113441
Masina de tuns iarba Stihl RM 650.0 T is available to buy in increments of 1

Prezentare


  Mașina de tuns iarba STIHL RM 650 T excelează datorită numeroaselor facilități de confort și funcționalități tehnice bine gândite. De la cutia de viteze cu 1 treaptă și motorul Kohler de încredere cu sistem de pornire ușoară, până la detalii precum rulmenții etanși și dispozitivele de protecție integrate, acest model demonstrează calitatea superioară de fabricație. Masina de tuns iarbă puternică, cu carcasă robustă din aluminiu, este ideală pentru cosit peluze mari. Lama sa multiplă o face multifunctionala pentru tăiere, prindere și mulcire. Adăugați la aceasta reglajul central de reglare a înălțimii de tăiere, care asigură înălțimea perfectă a gazonului. Manerul ergonomic mono-confort cu mâner super-moale facilitează golirea cosului colector de iarbă de 70 de litri.

Motor cu pornire usoara (Smart Choke)

Datorită tehnologiei Smart Choke, motorul mașinii de tuns iarba cu benzină STIHL pornește fiabil și cu un efort minim atât în timpul pornirea la rece cât și la cald.

Autopropulsie

Propulsia de pe mașinile de tuns iarba STIHL asigură forța dorită înainte în timpul cositului. Acest lucru face munca mai ușoară, în special pe peluze mari și înclinate.

 

Funcția de mulcire

În timpul mulcirii, lama de mulcire distruge iarba cosita înainte de a se întoarce în gazon ca un îngrășământ nutrițional. Și cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu opțional, masina poate fi de asemenea transformată într-o mașină de tuns iarba multifuncțională.

 

Multi-lamă

Datorită lamelor special profilate, multi-lama mașinii de tuns iarba cu benzină STIHL distruge iarba cosita. Atunci când se utilizează cosul colector de iarbă, este apoi transportată eficient în cutie. În timpul cositului cu mulci, iarba cosita este direct expulzată pe gazon, astfel încât să cadă pe gazon ca un îngrășământ nutrițional.

 

Cos colector de iarba cu indicator de nivel

Cosul colector de iarbă din plastic poate fi ușor deschis și golit grație mecanismului său de pliere. Curenții de aer produsi în timpul cositului suflă tăieturile în cosul colector și asigură un grad ridicat de umplere. Datorită paletelor orientate în jos, aerul este ghidat lateral spre sol, împiedicând murdărirea. Indicatorul nivelului semnalizează timpul corect pentru golire.

 

Roți ușoare de rulare

Roțile ușoare de rulare ale mașinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste și durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tracțiune și un șablon de rulare stabil pentru direcția de deplasare pentru manevrare ușoară și o menținere perfectă a liniei în timpul cositului.

 

Mâner super-moale

Manipularea deosebit de ergonomică și plăcută este asigurată de manerul super-moale a mașinii de tuns iarba STIHL.

 

Ghidon mono-confort

Manerul pliabil mono-confort asigură o manipulare ușoară în timpul cositului și înlăturarea cosului colector de iarbă. În plus, mașina de tuns iarba STIHL poate fi stocată și transportată într-un mod economisitor de spațiu. Ghidonul poate fi adaptat la înălțimea corpului fără a folosi unelte și asigură o funcționare ergonomică.

 

Carcasa din aluminiu

În plus față de greutatea lor relativ scăzută, masinile de tuns iarba STIHL cu carcasă din aluminiu sunt caracterizate de robustețea și durabilitatea lor ridicată. La fel de avantajoase sunt suprafețele acoperite cu pulbere, care își păstrează strălucirea pentru o perioadă lungă de timp, neafectate de combustibil și coroziune.

 

Reglarea centrala a înălțimii de tăiere

Datorită suportului său pentru arcuri, reglarea înălțimii centrale de tăiere poate fi ușor reglată în mai multe etape până la înălțimea de tăiere dorită. O scală indică altitudinea curentă.

 Specificatii tehnice:

Tunde peluze pana la  2.000 mp
Inaltimea de taiere 250-850 mm
Latimea de taiere 48 cm
Cos colector 70 litri
Tip Motor Serie XT800 OHV SC
Capacitate cilindrica 173 cm3
Putere nominala 2,6 kW / 3,5 CP
Viteza de lucru 2.800 rpm
Greutate 45 kg
Valoarea vibrației ahw 3,4 m / s²
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tuns iarba Stihl RM 650.0 T

Acorda o nota