Masina de tuns iarba Stihl RMA 339.0 C is available to buy in increments of 1

Masina de tuns iarba Stihl RMA 339.0 C

Home Masini de tuns iarba Masina de tuns iarba Stihl RMA 339.0 C
63200112415
1.250,00 LEI 1.181,00 LEI
ECONOMISESTI 69,00 LEI PRET VECHI 1.250,00 LEI
In stoc
Cod Unic
63200112415

-6%

PROMO

Prezentare

  O mașină de tuns iarba fără fir, cum ar fi STIHL RMA 339 C, vă oferă mai multă libertate de mișcare atunci când grădinăriti. Este wireless și ușor, cu rezerve ample de putere pentru grădini mici și mijlocii. El isi atrage energia din sistemul inovator STIHL COMPACT. De asemenea, puteți utiliza celulele litiu-ion eficiente pentru alte dispozitive compatibile STIHL. Activați modul ecologic, mașina de tuns iarbă funcționează și mai economic. Se asigură că viteza motorului este ajustată automat la puterea curentă necesară. Lama optimizată cu debit este, de asemenea, proiectată pentru eficiență. Acest lucru economisește capacitatea de stocare a bateriei și mărește acoperirea zonei. Alte caracteristici, cum ar fi ghidonul mono-confort în formă de ergonomie, Dispozitivul de înălțare a ierbii cu balamale și reglarea înălțimii centrale a tăierii fac din cosit gazonul chiar mai confortabil. STIHL RMA 339 C este dispozitivul ideal pentru grădinarii care lucrează cu puțin efort și, în același timp, doresc să obțină rezultate precise.

Mânere

  • Două mânere de transport sunt integrate în carcasă pentru o transportare ușoară a mașinii de tuns iarba STIHL fără fir. Cu acestea, cositoarele fără fir pot fi încărcate sau configurate mai ușor. Mânerele de transport sunt, de asemenea, potrivite ca ochi de fixare pentru fixarea mașinii de tuns iarba, de exemplu, în timpul transportului cu o centură.

Cos colector de iarba

  • Coșul inovator de captare a ierbii este fabricat din plastic și este deosebit de ușor de deschis și gol datorită mecanismului său de pliere. Debitul de aer atunci când se costeste direcționează tăieturile în dispozitivul de închidere a ierbii și asigură umplerea optimă. Ferestrele speciale din coș deviază aerul pe podea, protejând atât utilizatorii, cât și cositorii de gazon de praf și murdărie. Un indicator de nivel în dispozitivul de captură a ierbii semnalizează momentul potrivit pentru golire și salvează golirea prematură sau târzie.

Cuțit optimizat

  • Lamă optimizată în funcție de debit taie iarba cu rezistență minimă și doar rotește aerul necesar. Ca urmare, consumă o capacitate minimă a bateriei, astfel încât energia stocată să fie suficientă pentru cea mai mare suprafață posibilă.

Reglarea înălțimii de tăiere central

  • Datorită suportului pentru arcuri, reglarea înălțimii centrale a tăvii de tuns iarba STIHL este netedă și reglabilă în mai multe trepte până la înălțimea de tăiere dorită a gazonului. O scală indică altitudinea curentă. În acest fel, iarba poate fi întotdeauna adaptată în mod optim la condițiile gazonului și la utilizare.

Carcasa din polimer

  • Carcasele masinilor de tuns iarba cu acumulator STIHL sunt fabricate dintr-un material polimeric de înaltă calitate. Această carcasă din polimeri excepțional de ușoare combină rezistența ridicată și robustețea împotriva forței, a căldurii și a radiațiilor UV.

Roți ușoare de rulare

  • Roțile netede ale mașinilor de tuns gazon fără fir sunt extrem de robuste și durabile. Pentru a le ușura manevrabilitatea în timpul cositului gazonului, acestea sunt echipate cu un profil de tracțiune și un profil de stabilitate a direcției.

Rabatarea ghidonului

  • Datorită ghidonului pliabil, bateria de tuns iarba poate fi pliată rapid și ușor. În acest fel, mașina de tuns iarba STIHL poate fi depozitată într-un mod deosebit de compact sau mutată la următorul loc de muncă.

Modul Eco

  • Cu modul Eco activat, viteza motorului de tuns iarba este ajustată automat la puterea curentă necesară. Masina de tuns iarba STIHL consumă foarte puțină energie și gestionează o zonă mai mare înainte de a fi reîncărcată.

Înălțime reglabilă cu ghidon mono-confort

  • Pentru cositul gazonului confortabil și ergonomic, ghidonul mono confort poate fi ajustat la dimensiunea dorită a corpului fără unelte. Bara ghidonului este pliabilă, astfel încât mașina de tuns iarba poate fi transportată cu ușurință. Datorită montajului unilateral, coșul de colectare a ierbii este ușor de atins și poate fi îndepărtat cu ușurință.
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tuns iarba Stihl RMA 339.0 C

Adorda o nota