Masina de tuns iarba Stihl RME 339.0 C

Magazia Lu' Costica Masini de tuns iarba Masina de tuns iarba Stihl RME 339.0 C
63200112415
1.250,00 LEI 1.035,29 LEI
ECONOMISESTI 215,00 LEI PRET VECHI 1.250,00 LEI
In stoc
Cod Unic
63200112415
Masina de tuns iarba Stihl RME 339.0 C is available to buy in increments of 1

Prezentare


  Masina de tuns iarba electrica STIHL RME 339 faciliteaza in special ingrijirea peluzelor mici. Cu o lățime de tăiere de 37 cm, este un model practic la nivel hobby și partenerul ideal pentru munca dvs. de grădinărit. Soluția integrată a tensiunii cablului asigură o fixare sigură a cablului prelungitor la combinația întrerupătorului / prizei. Reglarea înălțimii centrale de tăiere poate fi reglată în cinci setări între 25 și 80 mm, ceea ce vă permite să obțineți o peluză tăiată perfect. Cosul colector de iarba de 40 de litri, care se deschide oriunde, vă ușurează viața și dispune de un indicator de nivel integrat. Manerul pliabil vă oferă mai multă comoditate, permițându-vă să stocați mașina de tuns iarba electric într-un mod economisitor de spațiu. Mânerele de transport permit transportul simplu în locația de depozitare. Mașina este echipată cu o carcasă polimer robustă și durabilă. Și dacă doriți să vă mulciți gazonul, puteți să transformați această mașină de tuns iarba electrică într-o mașină de tuns iarba Multi cu kitul de mulcire adecvat disponibil ca accesoriu.

 

Lama mare

Lama mare oferă o finisare precisă gazonului și asigură o umplere optimă a cosului colector de iarbă. Lama creează un curent puternic de aer în carcasă, ceea ce face ca iarba să stea în poziție verticală înainte de tăiere și să transporte în mod eficient tăieturile în cosul colector folosind un sistem integrat și puternic de flux al aerului.

Cos colector de iarba cu indicator de nivel

Cosul colector de iarbă din plastic poate fi ușor deschis și golit grație mecanismului său de pliere. Curenții de aer produsi în timpul cositului suflă tăieturile în cosul colector și asigură un grad ridicat de umplere. Datorită paletelor orientate în jos, aerul este ghidat lateral spre sol, împiedicând murdărirea. Indicatorul nivelului semnalizează timpul corect pentru golire.

Roți netede de rulare

Roțile netede ale mașinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste și durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tracțiune și un șablon de rulare stabilă pentru manevrabilitate ușoară și pentru a ajuta la menținerea liniei perfecte în timpul cositului.

Cabluri tensionate

Cablurile integrate tensionate de la mașinile electrice de tuns iarba STIHL garantează că, cablul prelungitor este bine fixat pe mașina de tuns iarba.

Mânerele de transport 

Această mașină de tuns iarba STIHL este echipată cu mânere de transport pentru a face transportul simplu și încărcarea ușoară. Mânerele de transport sunt, de asemenea, potrivite ca puncte de fixare pentru fixarea mașinii de tuns iarba cu o curea în timpul transportului.

Înaltimea reglabilă a ghidonului

Ghidonul poate fi poziționat în mai multe poziții pentru a se potrivi înălțimii corpului. Această reglare individuală a înălțimii asigură un confort sporit, fără a afecta stabilitatea sau manevrabilitatea mașinii de tuns iarba STIHL.

Manerul pliabil

Datorită ghidonului său pliabil, mașina de tuns iarba poate fi făcută și mai compactă pentru a economisi spațiu sau pentru transport.

Carcasă din polimer

Carcasa din polimer extrem de ușoară combină rezistența ridicată și robustețea împotriva forțelor, căldurii și radiațiilor UV.

Reglarea centrala a înălțimii de tăiere

Ajustarea centrală a înălțimii de tăiere este încărcată cu arc, ceea ce face ușor să setați înălțimea de tăiere dorită în mai multe setări. Înălțimea curentă este indicată de o scală.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tuns iarba Stihl RME 339.0 C

Acorda o nota