Masina de tuns iarba Viking MB 248 T

63500113418
Cod Unic
63500113418

Acest produs nu mai face parte din oferta lui Costica

Masina de tuns iarba Viking MB 248 T is available to buy in increments of 1

Prezentare


Maşina compactă de tuns iarba cu motor pe benzină, din tablă rezistentă de oţel, cu capacitate mare de tăiere şi colectare şi sistem de acţionare a roţilor cu 1 viteză. Este ideal pentru peluze pana la 600 m².

cutit

Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplere

 La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.


cutit

Cuţit în formă de morişcă

Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine) 


roti

Roţi cu rulare uşoară

Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

roti

Tracţiune roţi

Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tuns iarba Viking MB 248 T

Acorda o nota