Masina de tuns iarba Viking MB 253.0 T

Cod articol: 63710113413

Acest produs nu mai face parte din oferta lui Costica

Masina de tuns iarba Viking MB 253.0 T is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare


Masina de tuns iarba Viking MB 253 pentru suprafete 1800 mp

 

Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplere

La toate cositoarele VIKING cu aruncare in spate in cosul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizeaza momentul potrivit de golire. 

 
 

 

Roti cu rulare usoara

Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste si fiabile. Rotile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tractiune si directie.

 

 

Cutit in forma de morisca

Cuţitul tip morişcă produce in carcasa aerodinamica un curent de aer puternic, care indreaptăa iarba inainte de taiere si sufla iarba taiata in cosul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos si o buna eficienta de taiere si colectare sunt garantate. (similar imagine)

 

 

 

Carcasa din aluminiu

Greutatea redusa si stabilitatea ridicata evidentiaza carcasa din aluminiu. Suprafetele acoperite prin pulverizare, carora combustibilii si coroziunea nu le pot face nimic, isi pastreaza stralucirea timp indelungat. (similar imagine)

 

 

Quick-Start

Sistem de pornire cu arcuri inovator ca alternativa la electrostatul traditional. Prin declansarea unui sistem de arcuri motorul porneste automat (= fara sa fie nevoie sa se traga de cablul starterului). La oprire arcul este tras din nou, fiind astfel intins pentru urmatoarea pornire.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Masina de tuns iarba Viking MB 253.0 T

Acorda o nota