UTV-uri 4x4

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • UTV-uri 4x4 3 produse
 1. UTV Linhai model T-Boss 570 EPS, omologare T1b

  54.300,00LEI

  La furnizor
 2. UTV Linhai model 1100 Diesel, omologare T1b, 24.8 CP

  78.600,00LEI

  La furnizor
 3. UTV Linhai model E-5S Electric, omologare T1b

  50.200,00LEI

  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
UTV-uri 4x4

Magazia lu Costică aduce în atenția pasionaților de aventură și off-road cele mai performante modele de UTV-uri 4x4. Acestea sunt vehicule off-road de înaltă performanță, construite pentru a  oferi experiențe unice și pline de adrenalină în natură!

UTV-urile 4x4 reprezintă echilibrul perfect între putere, manevrabilitate și confort, fiind partenerul ideal pentru explorările  în terenuri dificile sau pentru plimbările de agrement în aer liber. Fie că ești în căutarea unei mașini robuste pentru muncă în terenuri accidentate sau pentru aventuri recreative cu familia și prietenii, gama noastră de UTV-uri 4x4 îți va satisface toate cerințele.

UTV-uri 4x4 cu design robust si inovator

Unul dintre aspectele distinctive ale UTV-urilor 4x4 este designul lor robust și inovator. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi rezistență și durabilitate în cele mai grele condiții de teren. Șasiul solid, suspensiile performanțe și pneurile aderente fac din UTV-urile 4x4 alegerea ideală pentru traversarea terenurilor accidentate și pentru depășirea oricăror obstacole.

 

Performanța este un alt punct forte al UTV-urilor 404. Echipate cu motoare puternice și tehnologie avansată, aceste vehicule sunt capabile să ofere performanțe remarcabile în orice condiții. De la accelerații rapide pe trasee dificile până la manevre precise în terenuri stâncoase sau mlaștini, UTV-urile 404 îți vor oferi mereu o experiență de conducere senzațională.

 

În plus față de performanța și confortul oferit, UTV-urile 404 sunt și extrem de versatile. Fie că ai nevoie de un vehicul pentru lucrări agricole sau de construcții în terenuri greu accesibile, sau că ești în căutarea unei modalități distractive de a-ți petrece timpul liber în natură, aceste vehicule se adaptează perfect la orice nevoie.

La magazinul nostru online, ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele de UTV-uri 404 noi, astfel încât să găsești vehiculul perfect pentru nevoile și preferințele tale. De la modelele de bază, concepute pentru utilizarea cotidiană și recreativă, până la variantele high-end, echipate cu cele mai noi tehnologii, ai la dispoziție o selecție completă pentru a-ți personaliza UTV-ul după propriile cerințe.

întrebări frecvente

Ce este un UTV?

UTV-ul este un vehicul off-road destinat pentru diverse activități, cum ar fi lucrările agricole, de construcții, vânătoare, pescuit sau pur și simplu pentru recreere în terenuri accidentate

Care sunt avantajele utilizării unui UTV?

UTV-urile oferă o serie de avantaje, printre care versatilitatea în terenuri dificile, capacitatea de a transporta încărcături grele, confortul pentru pasageri, manevrabilitatea și fiabilitatea în condiții extreme.

Care este diferența între un ATV și un UTV?

ATV-ul  este un vehicul off-road cu două sau patru roți, conceput pentru un singur pasager și cu o manevrabilitate superioară în terenuri strâmte și accidentate. Pe de altă parte, UTV-ul este mai mare, poate transporta mai mulți pasageri și oferă o capacitate de încărcare mai mare, fiind ideal pentru sarcini utilitare sau pentru a transporta mai mulți pasageri.