Masini de recoltat, cules si headere

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
 1. 16%
   Culegator porumb pentru siloz pe doua randuri Fimaks BIGDRUM 1250, de la 90 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe doua randuri Fimaks BIGDRUM 1250, de la 90 CP

  Tocătorul de porumb independent de rânduri are o lățime de lucru de 1,25m. și cu tăietorul și alimentatorul său poate toca două rânduri de porumb la o singură trecere. Una dintre cele mai importante specificatii al mașinii este șasiul său pliabil. Șasiul poate fi pliat, astfel încât mașina stă în spatele tractorului. Prin conducerea înapoi aparatul poate deschide o cale în mijlocul terenului, în scopul de a reduce numărul de rotații pe teren și reduce consumul de combustibil al tractorului.

   Dispozitivul de tăiere și tanburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este conceput pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate de siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1400 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni de mereu tocat în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Pentru protecția sistemului de alimentare este montat un bolț de forfecare ușor accesibil pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  În timp de funcționare, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  Sistemul de jgheab al mașinii este controlat cu ușurință prin hidraulica de tractor. Jgheabul are o lungime suficientă și înălțimea pentru a ajunge la remorca în față în timpul deplasării înapoi. De asemenea, acesta are un accesoriu de extensie opțional pentru masini de încărcare și transport de mare.

  Cuțitul de măcinare este ușor ascuțit cu dispozitiv incorporat.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea părții superioare a jgheabului.

  CARACTERISTICI

  BIGDRUM 1250

  Număr rânduri

  2

  Lungime (m)

  3,05

  Înălțime (m)

  3,96

  Lățime (m)

  3,30

  Înălțime pliată (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  1350

  Număr cuțite

  12

  Număr suflante

  12

  Roți

  165 / 80 R13

  Conexiune în 3 puncte

  Cat.II

  Priza de putere(rpm)

  1000(540 optional)

  Putere minimă (kW/hp)

  64 / 90

  Lungime de tăiere

  4,5 - 6 - 10 - 15 mm.

  Capacitate

  49 tone/oră

 2. Culegator porumb pentru siloz pe trei randuri independenta Fimaks BIGDRUM 2200, de la 150 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe trei randuri independenta Fimaks BIGDRUM 2200, de la 150 CP

  Tocătorul are o lățime de lucru de 2,2m. și cu tobele sale de tăiat și de alimentare poate toca 3 rânduri de porumb la o singură trecere. Aparatul poate fi utilizat atât în față sau la spatele tractorului.

  Dispozitivul de tăiere și tamburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volantă în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1200 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate orizontal chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile sunt mereu tocate în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Funcțiile aparatului pot fi controlate din cabina tractorului printr-o unitate de control de la distanță cu fir. Unghiul de tobe, ridicarea și rotirea toboganului, reglarea deflectorului și ridicarea plantelor se sprijini este controlat prin intermediul controlerului.

  Cuțitele de măcinare este ușor de ascuțit cu dispozitivul incorporat. Echipamentul de lumini este furnizat ca echipament standard pentru lucrul pe timp de noapte.

  CARACTERISTICI

  BIGDRUM 2200

  Număr rânduri

  3

  Lungime (m)

  2,80

  Înălțime (m)

  4,20

  Lățime (m)

  2,40

  Greutate (kg)

  2000

  Număr cuțite

  12

  Roți

  2x185/80 R14

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II - III

  Priza de putere (rpm)

  1000

  Putere minimă necesară

  115 kW ( 150 hp )

  Lungime de tăiere

  4,5 mm.

  Capacitate (acri/oră)

  8

 3. 15%
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MS12SL, de la 45 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MS12SL, de la 45 CP

  Tocătorul de porumb MS12SL este o mașină ideală pentru fermele mici. Aparatul este conectat la tractor prin conexiunea de 3 puncte și greutatea mașinii este susținută de anvelopa de suport.

  Trenul de rulare este realizată dintr-un arbore de cutie de viteze și priza de putere. Unitatea de alimentare constă în 2 tobe de alimentare care taie planta de asemenea. Cuțitele de tăiere amplasate pe tobe oferă o tăietură curată pentru planta. De asemenea, există un mecanism de siguranță pentru sarcină excesivă.

  Sistemul de alimentare este acționat de o cutie de viteze care nu necesită întreținere închisă. Unitatea de tocat este format din 12 cuțite pentru a furniza o lungime de taiere de 5mm min.

  În timp ce se află în funcțiune, înălțime reglabilă roată menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  Cuțitul de măcinare este ușor de ascuțit cu dispozitiv incorporat.

  Jgheabul și deflectorul este rotit cu un cilindru hidraulic. Presiunea pentru cilindrii hidraulici este asigurată prin pompa situat pe aparat.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea părții superioare a jgheabului.

  CARACTERISTICI

  MS12SL

  Număr rânduri

  1

  Lungime (m)

  2,30

  Înălțime (m)

  3,10

  Lățime (m)

  2,40

  Înălțime tobogan rabatat (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  540

  Roți

  16,5 X 6,5-8 6PR

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II

  Priza de putere (rpm)

  540

  Putere necesară (kW/hp)

  32 / 45

  Lungime de tăiere

  5 cm

  Capacitate

  35 tone/oră

 4. 15%
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MC10X, 45-120 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MC10X, 45-120 CP

  Tocătorul de proumb MC10X este rezultatul multor ani de experiență în recoltarea porumbului pentru siloz. Este cunoscut pentru calitatea înaltă și preț convenabil.

  Pentru a obține cele mai bune rezultate din siloz la porumb trebuie să se taie tulpinile și știuleții perfect. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volanta este echipat cu 10 cuțite călit special, la aproape 1600 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este arc și dințată; celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni întotdeauna sunt tocate la unghiuri drepte. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Pentru protecția sistemului de alimentare a unui bolț de forfecare ușor accesibilă este montat pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  În timp ce se află în funcțiune, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  MC10X este acționat de un arbore cardanic cu un ambreiaj depășire și prin intermediul V-curele care nu necesită întreținere. Un întinzător manual a curelei V este montat pe mașină. Unitatea de alimentare este alimentat de o transmisie care rulează într-o baie cu grăsime închisă; complet fără întreținere.

  Cuțitul de măcinare este ușor de realizat cu dispozitiv incorporat ascutit.

  Jgheabul este rotită cu un cilindru hidraulic. Un control manual de la distanță reglează deflectorul. Ambele controale pot fi ajustate de la scaunul șoferului.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea partea superioară a jgheabului. 

  CARACTERISTICI

  MC10X

  Număr rânduri

  1

  Lungime (m)

  2,10

  Înălțime (m)

  3,25

  Lățime (m)

  2,30

  Înălțime tobogan rabatat (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  575

  Număr cuțite

  10

  Număr suflante

  5

  Roți

  16,5 X 6,5-8 6PR

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II

  Priza de putere (rpm)

  540

  Putere minimă necesară (kW/hp)

  32 / 45

  Putere maximă permisă (kW/hp)

  88 / 120

  Lungime de tăiere

  4,5 - 6 - 10 - 15 cm

  Capacitate

  49 tone/oră

 5. Culegator porumb pe 2 randuri Berko model 025
  Culegator porumb pe 2 randuri Berko model 025

  Societatea Berko  din Serbia şi-a început activitatea în anul 1987. În decursul celor 22 ani de activitate s-au fabricat mai mult de 1500 utilaje de diferite tipuri destinate agriculturii.

  În anul 1999, la 12 de ani de la înfiinţare, conducerea societăţii a hotărât fabricarea maşinii de recoltat porumb. S-a dovedit a fi o hotărâre înţeleaptă şi profitabilă deoarece azi 80% din producţia anuală o constituie acest utilajul de recoltat porumb ştiuleţi.

  Momentan societatea produce 2 modele de Berko tractate:

  • pe un rând
  • pe două rânduri, un model relativ nou

  Din anul 1999 până în prezent s-au vândut peste 1200 de maşini de recoltat porumb.

  Berko este o maşină de recoltat porumb, proiectată de experţii societăţii în colaborare cu profesorii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Novi Sad şi utilizatorii de maşini de recoltat porumb ştiuleţi.

  Astfel, la Berko sunt eliminate în mare parte neajunsurile întâlnite la alte mărci asemănătoare. Componentele utilajului sunt fabricate la standarde ridicate, obţinând astfel o fiabilitate ridicată.

  Construcţia maşinii Berko cuprinde următoarele elemente: şasiu sudat, tocător de plante vertical cu cuţite rotative, sistem de depănuşare lat (transportor cu melc de la sistemul de depănuşat până la elevator), buncăr de depozitare cu mare capacitate, bară de tracţiune.

  Sistemul de tocare este orizontal, alcătuit din două reductoare acţionate de transmisii prin lanţ, cu turaţia de 2500 rotaţii/minut şi sunt dotate cu cuţite cu tăiş dublu (se pot refolosi schimbând poziţia lor). Înălţimea minimă de tăiere a plantelor este de 12 cm.

  Sistemul de depănuşare cuprinde:

  • valţuri în formă de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu inserţie de pânză şi două treimi din cauciuc profilat
  • 6 bucăţi de cauciuc cu posibilitatea reglării în funcţie de uzura acestora.

  Utilajul lucrează în condiţii corespunzătoare cu o viteză de 6 km/h. Punerea în funcţiune a utilajului se realizează de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turaţia necesară este de 540 rotaţii/minut.

  Toate elementele în rotaţie se pot echipa cu sistem de inversare. În cazul intrării în sistemul de alimentare a unui corp străin, clichetul protejează utilajul, intrând în mersul în gol.

  Constructia masinii cuprinde urmatoarele elemente: sasiu sudat, tocator de plante vertical cu cutite rotative, sistem de depanusare lat (transportor cu melc de la sistemul de depanusat pana la elevator), buncar de capacitate mare, bara de tractiune.

  Sistemul de tocare este orizontal, alcatuit din doua reductoare, este actionat de un lant, turatia fiind de 2500 rotatii/minut. Este dotat cu cutite cu tais dublu (se pot refolosi schimband pozitia lor). Înaltimea minima de taiere a plantelor este de 12 cm.

  Sistemul de depanusat e format din: valturi în forma de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu insertie de panza si doua treimi din cauciuc profilat - 6 bucati de cauciuc cu posibilitatea reglarii în functie de uzura acestora. Utilajul lucreaza, în conditii optime, la o viteza de 6 km/h.

  Punerea în functiune a utilajului se realizeaza de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turatia necesara fiind de 540 rotatii/minut.

  Toate axurile în rotatie sunt echipate cu sistem de inversare. În cazul în care în sistem intra un corp strain, atunci clichetul protejeaza utilajul, intrand în mersul în gol.

  Optional: masina poate fi dotata cu un sistem de autocuratare.

  Avantaje

  greutatea maşinii este cu 20-40 % mai mică faţă de alte mărci, implicit necesita cu 20-30% mai puţină putere de acţionare;

  buncăr încăpător, cu descărcare hidraulică avand o productivitate ridicată

  maşina de recoltat este mult simplificată, prin urmare necesită mai puţine piese de schimb şi are o întreţinere uşoară;

  ecartamentul este reglabil (ambele roţi pot calcă pe rândurile culese sau printre rânduri);
  în urma utilizării sistemului de tocare orizontală rezultă o performanţă mult mai mare, puterea necesară acţionării este mai redusă;
  principalul avantaj al maşinii este că se poate dota şi livra cu inversor, care are rolul de a schimba sensul de rotaţie a axului de acţionare. Acţionarea se poate face din cabina tractorului, deci o intervenţie rapidă, fără riscul accidentării mecanizatorului.
  Putere necesara 45 CP
  Buncar 3.8 m3
  Inaltime de descarcare 2750 mm
  Distanta intre roti 2.1 - 2.8 m
  Productivitate 0.6 - 0.9 ha/h
  Lungime 5700 mm
  Latime 2940 mm
  Inaltime 2850 mm
  Greutate 2120 kg

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Banda transportoare spre buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Cardan de legatura la reductor

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Circuit hidraulic pentru buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Gretar protectie

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Imbinarea buncarului cu suruburi innecate si piulita cu siguranta

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Mecanism de recoltare de panusare

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Pick-up - carucior de recoltare 2 randuri

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Stop reflectorizant
 6. Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model PESTKA
  Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model PESTKA
  • Trunchiul PESTKA este conceput pentru a recolta vișine, prune, mere industriale, măsline, cidru și alte fructe destinate sucurilor.
  • PESTKA este agregat cu tractorul agricol echipat cu o legătură în trei puncte.
  • Sisteme hidraulice externe
 7. Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model GACEK
  Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model GACEK
  • GACEK cireșe, prune și măsline de recoltat
  • masina de scuturat arbori si arbusti GACEK a adoptat o soluție modernă.
  • Umbrela inversată care se deschide hidraulic sub copac înainte de a agita fructele.
  • Recomandat pentru ferme de fructe de până la 5 hectare
 8. Masina de recoltat fructe de padure ARONIC
  Masina de recoltat fructe de padure ARONIC
  • Pentru recoltat fructe de pădure, cum ar fi: coacăze, agrișe, zmeură, aronia, haskap, saskatoon, măceșe ... de pe o parte a rândului
  • Rezultate excelente - recoltează până la 99% din fructe și cantitatea de poluare nu depășește 1%
  •  JAREK 5 se va potrivi nevoilor dvs., "economisiți bani și timp", capacitate de recoltare până la 0,1-0,2 ha/h
  •  Design modular - posibilitatea de a schimba configurația și instalarea în funcție de nevoile clienților

  ARONIC este o versiune modificată a mașinii de recoltat JAREK și în loc de două agitatoare are unul singur cu vibrații mai puternice

 9. Masina de recoltat fructe de padure Jagoda model JAREK 5
  Masina de recoltat fructe de padure Jagoda model JAREK 5
  • JAREK 5 este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat semi-crud destinată colectării fructelor de pădure, coacăze, agrișe, zmeură, aronia, haskap, saskatoon, măceșe.
  • Are 2 agitatoare.
 10. Masina de recoltat fructe de padure autopropulsata Jagoda model OSKAR-4WD
  Masina de recoltat fructe de padure autopropulsata Jagoda model OSKAR-4WD
  • Masina de recoltat cu autopropulsie OSKAR 4WD este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat pentru recoltarea mecanică a fructelor de pădure pe plantațiile pregătite pentru aceasta
  • Doosan D24 motor Stadiu V 55,4 Kw
  • Transmisie hidrostatică pe patru roți
  • Masina de recoltat este conceputa pentru a colecta aronia / chokeberries, coacăze negre, coacăze roșii și galbene, coacăze, fructe de pădure Saskatoon, șolduri de trandafir, zmeură de toamnă-fructată, haskap și altele.
 11. Scuturator hidraulic paralelogram AMB Rousset VHP
  Scuturator hidraulic paralelogram AMB Rousset VHP

  Acest scuturător este un produs special creat pentru recoltarea fructelor din arbori semi-standard. Extrem de eficient (veți putea să scuturați până la 400 de arbori pe oră) și foarte ușor reglabil (datorită unui sistem de reglare, veți putea scutura pomi de la Ø50 mm la Ø250 mm sau de la Ø250 mm la Ø 400 mm); dispozitivul vă va face să economisiți o cantitate considerabilă de timp și vă va crește semnificativ randamentul.

  Caracteristici generale
  • Strângerea la trunchiul copacului poate fi făcută de la 0,30 m până la 1,30 m înălțime. Mai mult decât atât, este posibil să se scuture pomi cu o gamă largă de diametre: de la Ø50 mm la Ø250 mm sau de la Ø250 mm la Ø400mm (reglarea se face de către operator, în funcție de specificațiile livezilor)
  • Datorită amplitudinii foarte scăzute a mișcărilor de vibrații, capul scuturătorului protejează pomii și rădăcinile acestora
  • Posibil să se scuture arbori tineri
  • Pompă hidraulică cu palete, cu priză de putere directă
  • Modele de schimbare rapidă
  • Deschiderea și închiderea, precum și vibrația și direcția clemei se realizează printr-un joystick (comanda electrică) care este asamblat în cabina șoferului
  • Această mașină poate scutura 400 de arbori pe oră

  SPECIFICAŢII TEHNICE

  • Cadru sudat mecanic
  • Capul scuturătorului independent de cadru, suspendat de 2 lanțuri
  • Cele două puncte de susținere ale capului vibrator sunt montate pe un paralelogram, astfel încât să ajungă la o distanță maximă de abatere de 2,50 m
  • Masele sunt conduse de două motoare hidraulice care oferă un dinamism complet la pornire

  Funcţionare

  • Toate mișcările sunt hidraulice
  • Vibrații asemănătoare unei acționări cu o singură curea
  • Cerință minimă de putere a tractorului: 60 CP

  GREUTATE ŞI DIMENSIUNI

  • Lungime : 2,80 m
  • Lăţime : 1,27 m
  • Înălţime : 1,15 m
  • Greutate : 812 kg (fără echilibrare spate)
  • 1190 kg (cu echilibrare spate)
 12. Masina de recoltat fructe de parude AMB Rousset R17
  Masina de recoltat fructe de parude AMB Rousset R17

  Motor DEUTZ

  4 cilindri 2,9 litri – (55,4 Kw) 75 CP TURBO motorină – TIER 3B

  Transmisie

  SAUER mişcare hidrostatică
  Cu 4 roți și direcționabile cu frână pe fiecare roată
  Foarte ușor de utilizat
  Frână de parcare

  Staţie acţionare

  În partea stângă

  Pneuri

  Mari, de presiune joasă : 29×12.50-15

  Rezervor de combustibil

  83 litri

  Dispozitiv de recoltare

  Cilindric cu perii din cauciuc, diametru 820 mm cu carcasă  glisantă din oțel
   în față
  Reglarea și ridicarea prin comandă hidraulică

  Lăţime dispozitiv culegere

  1,80 m

  Suflantă laterală pentru spaţiul liniar

  Puternică, instalată în imediata vecinătate a mașinii de măturat,
  oferă puterea maximă și volumul minim .

  Suflantă

  Reglabil și controlul fluxului de aer la stația de conducere
  Cutie circulară cu 2 ventilatoare Ø470 mm

  Dispozitiv de sortare

  Prima pre-sortare a impurităților prin covor înainte cu bare
  A doua sortare a frunzelor prin ventilație (difuzor pe întreaga suprafață
  a lățimii de recoltare)
  A treia cu bandă transportoare barată

  Pâlnie

  Ridicare și balansare hidraulică
  Capacitate: 1200 litri
  Înălțimea de golire: până la 2,65 m

  Echipament de serie

  egalizator de pâlnie
  evacuator de frunze («elicopter»)
  covor invers
  placă frontală de ridicare
  senzor  ultrasonic de nivel în pâlnie
  invertor rotor

  Lungime

  5 m 90

  Lăţime

  2 m 54

  Înălţime

  2 m

  Greutate

  4 100 kg (aproximativ, în funcţie de opţiunile suplimentare de dotare)

  OPŢIUNI

  Măturătoare laterală satelit

  parbriz

  Auto-ridicător cu pas

 13. Remorca pentru recoltarea de legume Spapperi BR712
  Remorca pentru recoltarea de legume Spapperi BR712

  Sarcină utilă totală 12.000 kg

  Caracteristici:

  • Doua axe fixe, suspesie mecanica cu arc
  • Sistem de franare hidraulic
  • Frana de parcare hidraulica activata manual
  • Incărcare cu placă netezită, cu șine laterale și centrale, permițând glisarea benzii transportoare să aibă dimensiunile de 7000 x 2,500 mm, înălțimea patului de încărcare este de 1.300 mm de la sol
  • Acoperire din PVC cu acoperis fix si pereti laterali si spate glisanti si detasabili
  • Haion cu deschidere manuala 500mm x 2.500mm
  • Sistem electric cu lumini de drum
  • Sistem hidraulic pentru glisarea benzii de incarcare
  • Aprobata pentru circulatia pe drumuri.

  +

  Bandă transportoare pliabilă Model NF940 pentru o recoltare mai ușoară a culturilor horticole

  • Dimensiune 9.000 mm x 400 mm realizată din oțel și aluminiu
  • Panou de control comenzi operator
  • Sistem hidraulic pentru deschidere si inchidere
  • Sistem hidraulic pentru ajustarea inaltimii si a pozitiei
  • Sistem hidraulic pentru montare pe patul de incarcare al remorcii.

 14. Masina de recoltat lavanda Spapperi
  Masina de recoltat lavanda Spapperi

  Caracteristici:

  • Mașină compactă pentru tractoarele de 40/50 cai putere cu articulații duble cu trei puncte: o articulație spate pentru transportul pe șosea și o îmbinare frontală pentru recoltarea operațională;
  • Cap de recoltare ajustabil cu o lamă cu cap de 60 cm cu cuțite interschimbabile si piese de schimb laterale de sprijin;
  • Capul are 2 poziții: prima este pentru faza de operare atunci când este amplasat lângă tractor; cealaltă este pentru faza de transport atunci când este inversată în spate pentru a ocupa un spațiu minim;
  • Sistem dublu și pliabil de încărcare a benzii transportoare pentru transportul rutier, care este util pentru transportul excelent al produselor sale și pentru funcția de etanșare fără dispersii. Înclinarea curelelor este controlată de un șurub manual de reglare;
  • Platformă basculantă de operare, cu laturi de protecție, de dimensiune 265 × 110, care permit stocarea în siguranță a culturii în saci sau cutii în timpul recoltării.

  Comenzi reglaje:

  • Panoul de comandă pentru a controla viteza benzilor transportoare încărcate poziționate pe platformă;
  • Sistem de reglare manuală pentru deplasarea laterală a grupului de curele și a capului de tăiere pentru alinierea corectă de-a lungul liniei în timpul recoltării (sistemul de reglare hidraulică este disponibil la cerere).

   Accesorii opţionale:

  • un sistem hidraulic suplimentar cu rezervor și pompă;
  • un sistem de reglare hidraulică pentru deplasarea laterală a grupului și capului curelelor.
 15. Depanusator inteligent pentru porumb Olimac model Drago GT
  Depanusator inteligent pentru porumb Olimac model Drago GT

  DRAGO GT, NOUA FRONTIERA A ECHIPAMENTELOR DE RECOLTAT PORUMB

  • DragoGT, rezultatul unei Mari Tehnologii dezvoltată într-o fabrică hipertehnologică, a luat naștere în urma unei activități continue de cercetare și experimentare

  PERFORMANTE UNICE ÎN LUME

  • DragoGT are multe caracteristici exclusive și brevetate, printre care, două noutăți extraordinare:
   • • plăci depănușătoare amortizate reglate automat
   • • tocător de coceni dublu Efect Foarfece.
  • Datorită performanțelor superioare ale DragoGT, veți obține noi obiective de randament și de calitate a culesului, crescând profitul activității dumneavoastră

  OLIMAC, INOVATIA CONTINUA

  • De peste șaizeci de ani, Olimac proiectează și construiește exclusiv combine pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în lume, a permis companiei să se concentreze pe cercetare și pe inovații tehnologice continue: rezultatul este seria de depănușătoare Drago, folosite în toate câmpurile de porumb din lume.

  PLĂCI DEPĂNUȘĂTOARE AMORTIZATE

  Plăcile depănușătoare sunt dotate cu un dispozitiv special de amortizare care atenuează impactul pănușilor asupra plăcilor respective: desprinderea pănușilor se realizează blând, se evită pierderi de boabe între plăci, iar pănușile nu sunt împinse în afară.

  AVANTAJE: culegere totală fără pierderi, productivitate crescută.

  CILINDRI DEFIBRATORI MAI LUNGI

  Cilindrii defibratori sunt mai lungi față de depănușătoarele normale: astfel, au o viteză periferică de rotație mai mică, ce duce la o desprindere mai blândă a pănușii de pe plantă.

  AVANTAJE: dezgolire perfectă a coceanului, culegere totală fără pierderi.

  SPIRALĂ HIPERDIMENSIONATĂ ȘI CONSTRUCȚIE CU PROFIL JOS

  DragoGT este dotat cu o nouă spirală hiperdimensionată (Ø 500 mm, cea mai mare din sector) care permite o mai mare viteză de avansare a porumbului căzut la pământ și uscat: astfel, sunt eliminate obstrucțiile și pierderile de boabe. Transmisia spiralei, care nu necesită întreținere, este produsă de o cutie cu angrenaje cilindrice cu baie de ulei.

  Puteți utiliza combina dumneavoastră cu performanțe maxime. Spiralele laterale și construcția cu profil jos permit culegerea totală a cocenilor, chiar și a celor foarte scurți și care atârnă.

  UNGHI DE LUCRU DE DOAR 18°

  În poziția de lucru, înclinarea grupului-rând față de sol are un unghi mai mic față de cel al multor altor depănușătoare: datorită acestei caracteristici speciale, culegerea porumbului culcat la pământ nu mai reprezintă o problemă.
  Mai mult, înclinarea mică a grupului-rând evită împingerea pănușilor în afara mașinii.

  ACCESORII ÎNREGISTRABILE: DRAGOGT LUCREAZĂ ÎNTOTDEAUNA LA 18°

  Cu orice marcă ăi tip de combină, DragoGT își menține întotdeauna poziția de lucru la 18°, cea mai performantă pentru culegerea totală fără pierderi. Accesoriile înregistrabile ale dispozitivelor DragoGT permit menținerea acestei poziții de lucru optime, indiferent de înălțimea roților combinei.

  ANGRENAJE CONICO-SPIROIDALE: PUTERE MAI MARE ȘI SILENȚIOZITATE

  DragoGT este dotat cu angrenaje conico-spiroidale de derivație automobilistică, care permit transmiterea totală a puterii și garantează o silențiozitate superioară față de  angrenajele tradiționale utilizate de toatele celelalte mărci de  depănușătoare. Aceste două caracteristici exclusive contribuie la sporirea productivității muncii, care va necesita un efort mai mic.

  PATRU FRICȚIUNI PENTRU FIECARE GRUP DE RÂNDURI

  În cazul depănușătoarelor normale, există o singură fricțiune care intervine pentru diverse mișcări. DragoGT, însă, dispune de patru fricțiuni pentru fiecare grup de rânduri. Cele patru fricțiuni au calibrări diferite, fiecare perfect adecvată pentru o anumită mișcare.  Astfel, se garantează performanțe și siguranță superioare.

  VOPSEA CARE DUREAZĂ DE TREI ORI MAI MULT

  Instalația Olimac, complet automată și robotizată, garantează o durată a vopselei de trei ori mai mare față de cea medie din sector: se asigură, astfel, o estetică excelentă și o durată mai mare de funcționare a depănușătorului

  Trei tipuri de transmisii, zero întreținere.

  TRANSMISIE INTERNĂ CU ANGRENAJE CILINDRICE PENTRU PUTERI MARI

  DragoGT 6-8-10-12-16-18-24 rânduri fixe

  DragoGT 9-10-12-16-18 rânduri rabatabile

  • Transmisie super performantă.
  • Zero întreținere, nu necesită relubrifiere.
  • Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine

  TRANSMISIE INTERNĂ CU BAIE DE ULEI

  DragoGT 6-8 rânduri rabatabile

  • Transmisie super performantă.
  • Zero întreținere, nu necesită relubrifiere.
  • Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine.

  TRANSMISIE EXTERNĂ CU ANGRENAJE CILINDRICE

  DragoGT 6-8 rânduri rabatabile

  • Transmisie super performantă.
  • Zero întreținere, nu necesită relubrifiere.
  • Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine. Ideală pentru zonele deluroase.

  PERSONALIZĂRI

  • În cadrul Olimac există un departament dedicat personalizării depănușătoarelor DragoGT. O echipă de tehnicieni dezvoltă și pune la punct elemente speciale pentru a satisface cerințele fiecărui client.

  VERSIUNE ’TOTAL STEEL’

  • La cerere, puteți primi DragoGT cu carcasa din oțel inoxidabil.

  RABATABIL DE LA POSTUL DE CONDUCERE

  • DragoGT poate fi rabatat direct de la postul de condus. Dimensiunea redusă și vizibilitatea totală permit deplasări comode pe drumuri.

  ASISTENȚĂ ȘI PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

  • O rețea de centre autorizate Olimac, existentă în întreaga lume, asigură asistență competentă și intervenții rapide pentru soluționarea oricărei probleme. Utilizarea pieselor de schimb originale Olimac garantează funcționarea sigură și de lungă durată a depănuătorului dumneavoastră DragoGT.
  Depanusator Tocatoare coceni
  Numar rand Distanta interf. (cm) Greutate (kg) Single greutate (kg) Dublu greutate (kg)
  4 de la 70 la 100 1.350 112 160
  5 de la 70 la 100 1.700 140 200
  6 de la 50 la 100 2.040 168 240
  8 de la 50 la 100 2.670 224 320
  10 de la 50 la 100 3.350 280 400
  12 de la 50 la 100 3.930 336 480
  16 de la 50 la 76 5.070 448 640
  18 de la 50 la 76 5.700 504 720
  24 50 6.000 672 ND
  Depanusator rabatabil Tocatoare coceni
  Numar rand Distanta interf. (cm) Greutate (kg) Single greutate (kg) Dublu greutate (kg)
  5 de la 70 la 100 2.500 168 240
  6 de la 70 la 100 2.750 196 280
  7 de la 50 la 100 3.010 224 320
  8 de la 50 la 100 3.420 252 360
  9 de la 50 la 100 3.750 280 400
  10 de la 50 la 100 4.340 336 480
  12 de la 50 la 76 5.760 448 640
  18 50 6.400 504 ND
 16. Depanusator - Header floarea soarelui Olimac, model Drago Gold
  Depanusator - Header floarea soarelui Olimac, model Drago Gold

  Drago Gold este rezultatul inovației tehnologice mecanice Olimac, dezvoltată într-o fabrică hipertehnologică integral robotizată.

  Drago Gold are multe caracteristici exclusive care permit obținerea unei recolte fără pierderi și o viteză de lucru mai mare, chiar și în condiții extreme.
  Datorită performanțelor superioare ale Drago Gold, veți atinge noi obiective de randament, de calitate a recoltării și veți crește profitul.

  LANȚURI CULEGĂTOARE

  Lanțurile culegătoare sunt dotate cu dinți de cauciuc speciali care blochează delicat tija plantei și o transportă către spirala transportoare, împiedicând pierderile de produs.

  SPIRALĂ HIPERDIMENSIONATĂ ȘI DOTATĂ CU FRICȚIUNE

  Drago Gold este dotat cu o spirală hiperdimensionată (Ø 500 mm, cea mai mare din sector) care permite o mai mare viteză de avansare, eliminând obstrucțiile și pierderile de produs. Datorită aceste caracteristici exclusive, puteți utiliza combina dumneavoastră cu performanțe maxime chiar și pentru recoltarea produsului uscat. O altă caracteristică importantă este fricțiunea de siguranță care protejează funcționarea spiralei.

  SISTEM DE TĂIERE SPECIAL

  Două discuri contrapuse din oțel călit taie planta de floarea-soarelui fără a o scutura: rezultatul este o viteză de tăiere ridicată, fără vibrații, evitând astfel pierderea semințelor.

  CORPURI TIP CUVĂ

  Corpurile tip cuvă adună produsul care cade, contribuind la evitarea pierderilor.

  UNIC ÎN LUME CU DOUĂ FRICȚIUNI PENTRU FIECARE GRUP DE RÂNDURI

  Drago Gold este o mașină unică de recoltat floarea-soarelui, dotată cu două fricțiuni pentru fiecare grup de rânduri: aceste protecții permit prevenirea suprasarcinilor pe lanțurile cu dinți din cauciuc și pe discurile contrapuse pentru tăierea plantei, pentru conservarea fiecărui element de pe rând.

  TRANSMISIE EXTERNĂ CU BAIE DE ULEI

  Drago Gold este dotat cu o transmisie super performantă cu baie de ulei, care nu necesită reaplicarea lubrifiantului. Întreținere zero. Protecție totală împotriva impurităților și a corpurilor străine.

  ACCESORII ÎNREGISTRABILE

  Cu orice marcă și tip de combină, Drago Gold își menține întotdeauna poziția de lucru la 12°, cea mai performantă pentru culegerea totală fără pierderi. Accesoriile înregistrabile ale dispozitivelor Drago Gold permit menținerea acestei poziții de lucru optime, indiferent de înălțimea roților combinei.

  TOCĂTOR DE COCENI ÎNCORPORAT

  Drago Gold este dotat, la cerere, cu un dispozitiv hidraulic de tocare cu joasă absorbție, care poate fi instalat și după achiziționare, în orice moment: tocătorul de coceni lucrează rămânând în aceeași poziție, în timp ce corpul mașinii poate fi coborât sau ridicat după bunul plac, în funcție de necesitățile de recoltare ale operatorului.

  GRILAJ DE PROTECȚIE ÎN PRODUCȚIA DE SERIE

  Drago Gold este dotat, în producția de serie, cu un grilaj de protecție împotriva căderii, amplasat în partea din spate.

  NUMĂR RÂNDURI

  GREUTATE

  kg

  6

  1.500

  8

  2.000

  12

  3.000

  16

  4.000

  DISTANȚĂ ÎNTRE RÂNDURI 50-90 cm

 17. Depanusator - Header porumb Olimac, model Drago 2
  Depanusator - Header porumb Olimac, model Drago 2

  Inovatie

  • De peste șaizeci de ani, Olimac proiectează și construiește exclusiv combine pentru recoltarea porumbului. Această caracteristică, unică în lume, a permis companiei să se concentreze pe cercetare și pe inovații tehnologice continue

  Drago 2

  • Noua serie de depănușătoare Drago2 este mai performantă, eficientă și bogată în accesorii decât modelul precedent: un adevărat concentrat de tehnologie înaltă și calitate extraordinară, care permit recoltarea totală, fără pierderi de pănuăi și de boabe, și rapiditate de lucru.

  In toate campurile de porumb din lume

  • Drago2 lucrează pe toate câmpurile de porumb din lume. Din Europa în Statele Unite ale Americii, din Asia în Australia, este principalul punct de referință pentru operatorii din sector.

  Unic in lume

  • Există depănușători care lasă pe câmp pănuși și boabe de porumb: cu Drago2, acest lucru nu se întâmplă. Drago2 este unicul depănușător din lume cu plăci depă- nușătoare reglate automat și cilindri defibratori mai lungi: nicio intervenție a operatorului, dezgolire perfectă a coceanului, recoltare completă fără pierderi.

  Un produs frumos si curat

  • Datorită caracteristicilor sale exclusive, Drago2 separă perfect pănușa de cocean, prezentând un produs frumos și curat.

  Mai fiabil, mai productiv

  • Drago2 oferă o mai mare fiabilitate și productivitate față de echipamente normale pentru recoltarea porumbului, chiar și în condiții de lucru dificile și pe porumb doborât la pământ.

  O gama completa

  • Puteți avea propriul echipament Drago2, de la 4 la 24 rânduri, fix sau rabatabil, personalizat conform cerințelor dumneavoastră.

  Universal

  • Drago2 este universal și se aplică pe orice tip și orice marcă de combină și tocător autopropulsat

  Rabatabil de la postul de conducere

  • Drago2 poate fi rabatat direct de la postul de condus. Dimensiunea redusă (3-3,20 m) și vizibilitatea totală permit deplasări comode pe drumuri.

  Asistenta si piese de schimb originale

  • O rețea de centre autorizate Olimac, existentă în întreaga lume, asigură asistență competentă și intervenții rapide pentru soluționarea oricărei probleme. Utilizarea pieselor de schimb originale Olimac garantează funcționarea sigură și de lungă durată a depănușătorului dumneavoastră Drago2.

  Unic în lume, cu plăci depănușătoare reglate automat, fără nicio intervenție a operatorului.

  PLĂCI DEPĂNUȘĂTOARE REGLATE AUTOMAT

  Se reglează automat și simultan, în funcție de mărimea tijei pe care o întâlnesc. Automatismul funcționează în mod independent pe fiecare rând: culegere totală fără pierderi, dezgolire perfectă a coceanului, productivitate crescută.

  CILINDRI DEFIBRATORI MAI LUNGI

  Cilindrii defibratori sunt mai lungi și permit o desprindere mai blândă a pănușii de pe plantă: dezgolire perfectă a coceanului, recoltare completă fără pierderi.

  Constructie cu profil jos si spirale laterale

  Construcția exclusivă cu profil jos și funcționarea eficientă a spiralelor laterale duc la penetrarea în siguranță a produsului doborât la pământ, permițând culegerea totală a cocenilor foarte scurți și care atârnă.

  Unghi de lucru de doar 18 grade

  În poziția de lucru, înclinarea grupului-rând față de sol are un unghi mai mic față de cel al multor altor depă- nușătoare: datorită acestei caracteristici speciale, culegerea porumbului culcat lapământ nu mai reprezintă o problemă. Mai mult, înclinarea mică a grupului-rând evită împingerea pănușilor în afara mașinii, lucru care se întâmplă adesea cu celelalte depănușătoare.

  Tocatoare de coceni

  Echipamentul de recoltare a porumbului Drago2 este dotat, la cerere, cu tocător de coceni încorporat cu lame rotative. Cu o minimă absorbție a puterii, tocătorul de coceni sfărâmă tijele porumbului, lăsând câmpul pregătit pentru arat.

  Depanusator Tocatoare coceni
  Numar rand Distanta interf. (cm) Greutate (kg) Greutate (kg)
  4 de la 70 la 80 1.360 60
  5 de la 70 la 80 1.700 75
  6 de la 50 la 80 2.040 90
  8 de la 50 la 80 2.750 120
  10 de la 50 la 80 3.100 150
  12 de la 50 la 80 3.700 180
  16 de la 50 la 80 4.900 240
  18 de la 50 la 80 5.600 270
  24 de la 50 la 80 7.200 360
  Depanusator rabatabil Tocatoare coceni
  Numar rand Distanta interf. (cm) Greutate (kg) Greutate (kg)
  5 de la 70 la 80 1.800 75
  6 de la 70 la 80 2.160 90
  7 de la 70 la 80 2.520 105
  8 de la 70 la 80 2.880 120
  9 de la 70 la 80 3.240 135
  10 de la 70 la 80 3.600 150
  12 de la 70 la 80 4.400 180
  18 50 6.800 270
 18. Masina de recoltat usturoi cu sistem de tocare ERME model RE
  Masina de recoltat usturoi cu sistem de tocare ERME model RE
  Model  Greutate(kg)  Lungime(mm)  Latime(mm)  Inaltime(mm)
  RE3 2400 4700 2000 2300
  RE4 2800 4700 2200 2300
  RE5 3200 4700 2850 2300
 19. Masina de recoltat usturoi (1 rand) cu sistem de tocare ERME model RE1
  Masina de recoltat usturoi (1 rand) cu sistem de tocare ERME model RE1

  Greutate: 1280 kg
  Lungime: 4100 mm
  Latime: 2750 - 3500 mm
  Inaltime: 2450 mm

 20. Masina de recoltat Usturoi cu un rand cu sistem de prindere ERME
  Masina de recoltat Usturoi cu un rand cu sistem de prindere ERME

  OPERATIE:

  Ridicarea se face de catre o lama care trece pe sub bulbii de usturoi si prin doua centuri care trag în sus usturoiul de frunze. Usturoiul este purtat de centuri, trece printr-un vibrator, la un sistem automat de împachetare. Pachetele de usturoi sunt apoi eliminate de catre o banda transportoare. Masina este operata de o singura persoana. Miscarea laterala este asigurata hidraulic. Masina are sisteme de stabilire care permit ca aceasta sa fie adaptata la diferite tipuri de plantare. Miscarea laterala a masinii pentru a o alinia pe rândul de recoltat, adâncimea, înaltimea centurilor de ridicare, inaltimea de legare, tensiunea sirului, dimensiunea ajustarii pachet.

  Caracteristici:

  • masina un rând
  • masina purtata
  • distanta dintre rânduri: 40 cm minim
  • viteza nominala 4 km/h
  • putere tractor: 50 CP aprox.
  • miscari laterale între rânduri: 130 cm
  • greutate: 800 kg
  • lungime: 3400 mm
  • latime: 2100 mm
  • inaltime: 1600 mm
 21. Dislocator lateral de rand SCHRAUWEN model VL 200
  Dislocator lateral de rand SCHRAUWEN model VL 200, de la 90 CP

  Dislocator lateral de rand purtat pe tractor, cu atasare la sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Dislocarea randului de puieti se face cu ajutorul lamei, cu profil "U", iar desprinderea solului de pe sistemul radicular al plantei se face sub actiunea sistemului vibrator cu excentric antrenat de la priza de putere a tractorului. Cadrul cu constructie solida si pintenul lateral permit deplasarea cadrului fata de sistemul de prindere in 3 puncte pentru a realiza alinierea dintre tractor si sistemul de dislocare al puietilor.

  CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lama fixa cu latime de 500 mm, profil "U"
  • Antrenare de la priza de putere
  • Latime utilaj: 2756 mm
  • Masa utilaj: 850 kg
  • Tije vibratoare
  • Sistem de prindere in 3 puncte standard
  • Sistem vibrator cu excentric
  • Pinten de stabilizare reglabil pe inaltime
  • Deplasare laterala hidraulica laterala pana 50 cm
  • Roata de sprijin pe sol pentru reglarea hidraulica a adancimii de lucru

  CONDITII NECESARE PENTRU UTILIZATOR:
  · Tractor cu putere de minim 90 CP, sistem de prindere in 3 puncte, priza de putere spate 540 rpm

 22. Dislocator lateral de rand Egedal
  Dislocator lateral de rand Egedal, de la 80 CP

  Dislocator lateral de rand purtat pe tractor, cu atasare la sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Dislocarea randului de puieti se face cu ajutorul lamei, cu profil "U", iar desprinderea solului de pe sistemul radicular al plantei se face sub actiunea sistemului vibrator cu excentric antrenat de la priza de putere a tractorului. Cadrul cu constructie solida si pintenul lateral permit deplasarea cadrului fata de sistemul de prindere in 3 puncte pentru a realiza alinierea dintre tractor si sistemul de dislocare al puietilor.

  CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lama fixa cu latime de 500 sau 600 mm, profil "U"
  •  Antrenare de la priza de putere
  •  Latime utilaj: 2400 mm
  •  Masa utilaj: 260 kg
  •  Tije vibratoare
  •  Sistem de prindere in 3 puncte standard
  •  Sistem vibrator cu excentric
  •  Pinten de stabilizare
  •  Cadru de lestare
  •  Roata de sprijin pe sol pentru reglarea mecanica a adancimii de lucru

  CONDITII NECESARE PENTRU UTILIZATOR:
  Tractor cu putere mai mare de 80 CP, sistem de prindere in 3 puncte, priza de putere spate 540 rpm

 23. Masina De Recoltat Cartofi Akpil model Bulwa 2, de la 35 CP
  Masina de recoltat cartofi Akpil model Bulwa 2, de la 35 CP
  DETALII TEHNICE BULWA 2-1 BULWA 2-2
  Latime de lucru (cm) 1500 1500
  Latime intre randuri (cm) 625-670 625-750
  Putere necesara (CP) 35 35
  Lungime (mm) 4000 5000
  Latime (mm) 1660 1660
  Inaltime (mm) 1200 1200
  Greutate (kg) 675 890
  Nr intre benzi (buc) 1 2
 24. Masina de recoltat cartofi AKPIL, model BULWA 1, de la 25 CP
  Masina de recoltat cartofi Akpil model BULWA 1, de la 25 CP
  Latime de lucru (cm) 625-675
  Latime intre randuri (cm) 625-675
  Putere necesara (CP) 25
  Lungime (mm) 2250
  Latime (mm) 1050
  Inaltime (mm) 1150
  Greutate (kg) 235
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Masini de recoltat, cules si headere

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare


Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Momentul recoltei este printre cele mai asteptate momente ale anului, mai mult decat orice sarbatoare, de catre fermierii entuziasti si pasionati de ceea ce fac. Astfel, toti agricultorii vor sti exact cat de rodnic a fost anul si cat de priceputi au fost la ingrijirea culturii plantate si la recoltarea ei. Pe cat de asteptat e acest moment, pe atat de complicat este procesul de recoltare, in lipsa unui utilaj serios, care sa eficientizeze acest proces.

In magazinul online Magazia lu’ Costica pot fi gasite numeroase astfel de masini de recoltat, speciale pentru anumite tipuri de culturi, gata sa fie folosite pentru a aduce bucurie in randul tuturor agricultorilor care au muncit din greu si sunt gata sa vada rodul muncii lor.

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare

Masinile speciale pentru recoltat, disponibile pe Magazia lu’ Costica, sunt impartite in tipuri de culturi la care pot fi folosite pentru recoltare. Astfel, principalele tipuri de masini de recoltat din magazinul online sunt:

 • Masini de recoltat cartofi
 • Masini de recoltat usturoi
 • Masini de recoltat porumb

Toate acestea au moduri diferite de actionare, avand in vedere tipul diferit de plante, cartofii si usuturoiul fiind in pamant, de unde trebuie scosi, iar porumbul la suprafata, de unde trebuie adunat cu un culegator special.

Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Evident, exista numeroase avantaje pentru orice fermier care achizitioneaza o masina de recoltat, fata de cei care prefera sa stranga roadele manual. Aceste beneficii pentru agricultor ar putea fi:

 • Adunarea rapida a recoltei
 • Acoperirea unei suprafete mari de teren
 • Pastrarea roadelor intacte, fara ca acestea sa fie afectate de utilaj
 • Procent complet de roade adunate

Evident, exista si numeroase alte avantaje de ordin tehnic intre diferitele tipuri de modele, insa este clar faptul ca masinile de recoltat din Magazia lu’ Costica pot fi utilizate cu mult succes de catre toti agricultorii entuziasti.

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina