Masini de recoltat si cules

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Masini de recoltat si cules

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare


Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare

Momentul recoltei este printre cele mai asteptate momente ale anului, mai mult decat orice sarbatoare, de catre fermierii entuziasti si pasionati de ceea ce fac. Astfel, toti agricultorii vor sti exact cat de rodnic a fost anul si cat de priceputi au fost la ingrijirea culturii plantate si la recoltarea ei. Pe cat de asteptat e acest moment, pe atat de complicat este procesul de recoltare, in lipsa unui utilaj serios, care sa eficientizeze acest proces.

In magazinul online Magazia lu’ Costica pot fi gasite numeroase astfel de masini de recoltat, speciale pentru anumite tipuri de culturi, gata sa fie folosite pentru a aduce bucurie in randul tuturor agricultorilor care au muncit din greu si sunt gata sa vada rodul muncii lor.

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare

Masinile speciale pentru recoltat, disponibile pe Magazia lu’ Costica, sunt impartite in tipuri de culturi la care pot fi folosite pentru recoltare. Astfel, principalele tipuri de masini de recoltat din magazinul online sunt:

  • Masini de recoltat cartofi
  • Masini de recoltat usturoi
  • Masini de recoltat porumb

Toate acestea au moduri diferite de actionare, avand in vedere tipul diferit de plante, cartofii si usuturoiul fiind in pamant, de unde trebuie scosi, iar porumbul la suprafata, de unde trebuie adunat cu un culegator special.

Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Evident, exista numeroase avantaje pentru orice fermier care achizitioneaza o masina de recoltat, fata de cei care prefera sa stranga roadele manual. Aceste beneficii pentru agricultor ar putea fi:

  • Adunarea rapida a recoltei
  • Acoperirea unei suprafete mari de teren
  • Pastrarea roadelor intacte, fara ca acestea sa fie afectate de utilaj
  • Procent complet de roade adunate

Evident, exista si numeroase alte avantaje de ordin tehnic intre diferitele tipuri de modele, insa este clar faptul ca masinile de recoltat (masina de cules prune sau culegator prune) din Magazia lu’ Costica pot fi utilizate cu mult succes de catre toti agricultorii entuziasti.