Masini de recoltat, cules si headere

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Producator
 1. 16%
   Culegator porumb pentru siloz pe doua randuri Fimaks BIGDRUM 1250, de la 90 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe doua randuri Fimaks BIGDRUM 1250, de la 90 CP

  Tocătorul de porumb independent de rânduri are o lățime de lucru de 1,25m. și cu tăietorul și alimentatorul său poate toca două rânduri de porumb la o singură trecere. Una dintre cele mai importante specificatii al mașinii este șasiul său pliabil. Șasiul poate fi pliat, astfel încât mașina stă în spatele tractorului. Prin conducerea înapoi aparatul poate deschide o cale în mijlocul terenului, în scopul de a reduce numărul de rotații pe teren și reduce consumul de combustibil al tractorului.

   Dispozitivul de tăiere și tanburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este conceput pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate de siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1400 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni de mereu tocat în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Pentru protecția sistemului de alimentare este montat un bolț de forfecare ușor accesibil pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  În timp de funcționare, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  Sistemul de jgheab al mașinii este controlat cu ușurință prin hidraulica de tractor. Jgheabul are o lungime suficientă și înălțimea pentru a ajunge la remorca în față în timpul deplasării înapoi. De asemenea, acesta are un accesoriu de extensie opțional pentru masini de încărcare și transport de mare.

  Cuțitul de măcinare este ușor ascuțit cu dispozitiv incorporat.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea părții superioare a jgheabului.

  CARACTERISTICI

  BIGDRUM 1250

  Număr rânduri

  2

  Lungime (m)

  3,05

  Înălțime (m)

  3,96

  Lățime (m)

  3,30

  Înălțime pliată (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  1350

  Număr cuțite

  12

  Număr suflante

  12

  Roți

  165 / 80 R13

  Conexiune în 3 puncte

  Cat.II

  Priza de putere(rpm)

  1000(540 optional)

  Putere minimă (kW/hp)

  64 / 90

  Lungime de tăiere

  4,5 - 6 - 10 - 15 mm.

  Capacitate

  49 tone/oră

 2. Culegator porumb pentru siloz pe trei randuri independenta Fimaks BIGDRUM 2200, de la 150 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe trei randuri independenta Fimaks BIGDRUM 2200, de la 150 CP

  Tocătorul are o lățime de lucru de 2,2m. și cu tobele sale de tăiat și de alimentare poate toca 3 rânduri de porumb la o singură trecere. Aparatul poate fi utilizat atât în față sau la spatele tractorului.

  Dispozitivul de tăiere și tamburul alimentator transportă porumb la unitatea de alimentare. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volantă în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volantul este echipat cu 12 cutite călite speciale care gravitează la aproape 1200 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este cu arc și dintata, în timp ce celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate orizontal chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile sunt mereu tocate în unghi drept. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Funcțiile aparatului pot fi controlate din cabina tractorului printr-o unitate de control de la distanță cu fir. Unghiul de tobe, ridicarea și rotirea toboganului, reglarea deflectorului și ridicarea plantelor se sprijini este controlat prin intermediul controlerului.

  Cuțitele de măcinare este ușor de ascuțit cu dispozitivul incorporat. Echipamentul de lumini este furnizat ca echipament standard pentru lucrul pe timp de noapte.

  CARACTERISTICI

  BIGDRUM 2200

  Număr rânduri

  3

  Lungime (m)

  2,80

  Înălțime (m)

  4,20

  Lățime (m)

  2,40

  Greutate (kg)

  2000

  Număr cuțite

  12

  Roți

  2x185/80 R14

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II - III

  Priza de putere (rpm)

  1000

  Putere minimă necesară

  115 kW ( 150 hp )

  Lungime de tăiere

  4,5 mm.

  Capacitate (acri/oră)

  8

 3. 15%
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MS12SL, de la 45 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MS12SL, de la 45 CP

  Tocătorul de porumb MS12SL este o mașină ideală pentru fermele mici. Aparatul este conectat la tractor prin conexiunea de 3 puncte și greutatea mașinii este susținută de anvelopa de suport.

  Trenul de rulare este realizată dintr-un arbore de cutie de viteze și priza de putere. Unitatea de alimentare constă în 2 tobe de alimentare care taie planta de asemenea. Cuțitele de tăiere amplasate pe tobe oferă o tăietură curată pentru planta. De asemenea, există un mecanism de siguranță pentru sarcină excesivă.

  Sistemul de alimentare este acționat de o cutie de viteze care nu necesită întreținere închisă. Unitatea de tocat este format din 12 cuțite pentru a furniza o lungime de taiere de 5mm min.

  În timp ce se află în funcțiune, înălțime reglabilă roată menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  Cuțitul de măcinare este ușor de ascuțit cu dispozitiv incorporat.

  Jgheabul și deflectorul este rotit cu un cilindru hidraulic. Presiunea pentru cilindrii hidraulici este asigurată prin pompa situat pe aparat.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea părții superioare a jgheabului.

  CARACTERISTICI

  MS12SL

  Număr rânduri

  1

  Lungime (m)

  2,30

  Înălțime (m)

  3,10

  Lățime (m)

  2,40

  Înălțime tobogan rabatat (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  540

  Roți

  16,5 X 6,5-8 6PR

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II

  Priza de putere (rpm)

  540

  Putere necesară (kW/hp)

  32 / 45

  Lungime de tăiere

  5 cm

  Capacitate

  35 tone/oră

 4. 15%
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MC10X, 45-120 CP
  Culegator porumb pentru siloz pe un singur rand Fimaks MC10X, 45-120 CP

  Tocătorul de proumb MC10X este rezultatul multor ani de experiență în recoltarea porumbului pentru siloz. Este cunoscut pentru calitatea înaltă și preț convenabil.

  Pentru a obține cele mai bune rezultate din siloz la porumb trebuie să se taie tulpinile și știuleții perfect. Sistemul de alimentare este proiectat pentru a alimenta volanta în unghi drept pentru cea mai bună calitate siloz. Volanta este echipat cu 10 cuțite călit special, la aproape 1600 rpm. Există două tobe de alimentare și două role de presiune care controlează alimentarea porumbului volantei. Una dintre rolele de presiune este arc și dințată; celălalt nu este. Rolele de presiune sunt montate vertical chiar în spatele tobelor de alimentare, astfel încât tulpinile și coceni întotdeauna sunt tocate la unghiuri drepte. Acesta este secretul cerinței de putere redusă a mașinii și o lungime scurtă de tăiere.

  Pentru protecția sistemului de alimentare a unui bolț de forfecare ușor accesibilă este montat pe mașină. Acesta protejează sistemul de alimentare împotriva aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  În timp ce se află în funcțiune, înălțimea reglabilă a roții menține o înălțime de lucru chiar și prevenind astfel aportul de pământ și pietre în condiții proaste.

  MC10X este acționat de un arbore cardanic cu un ambreiaj depășire și prin intermediul V-curele care nu necesită întreținere. Un întinzător manual a curelei V este montat pe mașină. Unitatea de alimentare este alimentat de o transmisie care rulează într-o baie cu grăsime închisă; complet fără întreținere.

  Cuțitul de măcinare este ușor de realizat cu dispozitiv incorporat ascutit.

  Jgheabul este rotită cu un cilindru hidraulic. Un control manual de la distanță reglează deflectorul. Ambele controale pot fi ajustate de la scaunul șoferului.

  Înălțimea mașinii poate fi redusă prin rabatarea partea superioară a jgheabului. 

  CARACTERISTICI

  MC10X

  Număr rânduri

  1

  Lungime (m)

  2,10

  Înălțime (m)

  3,25

  Lățime (m)

  2,30

  Înălțime tobogan rabatat (m)

  2,20

  Greutate (kg)

  575

  Număr cuțite

  10

  Număr suflante

  5

  Roți

  16,5 X 6,5-8 6PR

  Conexiune în 3 puncte

  Cat. II

  Priza de putere (rpm)

  540

  Putere minimă necesară (kW/hp)

  32 / 45

  Putere maximă permisă (kW/hp)

  88 / 120

  Lungime de tăiere

  4,5 - 6 - 10 - 15 cm

  Capacitate

  49 tone/oră

 5. Culegator porumb pe 2 randuri Berko model 025
  Culegator porumb pe 2 randuri Berko model 025

  Societatea Berko  din Serbia şi-a început activitatea în anul 1987. În decursul celor 22 ani de activitate s-au fabricat mai mult de 1500 utilaje de diferite tipuri destinate agriculturii.

  În anul 1999, la 12 de ani de la înfiinţare, conducerea societăţii a hotărât fabricarea maşinii de recoltat porumb. S-a dovedit a fi o hotărâre înţeleaptă şi profitabilă deoarece azi 80% din producţia anuală o constituie acest utilajul de recoltat porumb ştiuleţi.

  Momentan societatea produce 2 modele de Berko tractate:

  • pe un rând
  • pe două rânduri, un model relativ nou

  Din anul 1999 până în prezent s-au vândut peste 1200 de maşini de recoltat porumb.

  Berko este o maşină de recoltat porumb, proiectată de experţii societăţii în colaborare cu profesorii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Novi Sad şi utilizatorii de maşini de recoltat porumb ştiuleţi.

  Astfel, la Berko sunt eliminate în mare parte neajunsurile întâlnite la alte mărci asemănătoare. Componentele utilajului sunt fabricate la standarde ridicate, obţinând astfel o fiabilitate ridicată.

  Construcţia maşinii Berko cuprinde următoarele elemente: şasiu sudat, tocător de plante vertical cu cuţite rotative, sistem de depănuşare lat (transportor cu melc de la sistemul de depănuşat până la elevator), buncăr de depozitare cu mare capacitate, bară de tracţiune.

  Sistemul de tocare este orizontal, alcătuit din două reductoare acţionate de transmisii prin lanţ, cu turaţia de 2500 rotaţii/minut şi sunt dotate cu cuţite cu tăiş dublu (se pot refolosi schimbând poziţia lor). Înălţimea minimă de tăiere a plantelor este de 12 cm.

  Sistemul de depănuşare cuprinde:

  • valţuri în formă de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu inserţie de pânză şi două treimi din cauciuc profilat
  • 6 bucăţi de cauciuc cu posibilitatea reglării în funcţie de uzura acestora.

  Utilajul lucrează în condiţii corespunzătoare cu o viteză de 6 km/h. Punerea în funcţiune a utilajului se realizează de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turaţia necesară este de 540 rotaţii/minut.

  Toate elementele în rotaţie se pot echipa cu sistem de inversare. În cazul intrării în sistemul de alimentare a unui corp străin, clichetul protejează utilajul, intrând în mersul în gol.

  Constructia masinii cuprinde urmatoarele elemente: sasiu sudat, tocator de plante vertical cu cutite rotative, sistem de depanusare lat (transportor cu melc de la sistemul de depanusat pana la elevator), buncar de capacitate mare, bara de tractiune.

  Sistemul de tocare este orizontal, alcatuit din doua reductoare, este actionat de un lant, turatia fiind de 2500 rotatii/minut. Este dotat cu cutite cu tais dublu (se pot refolosi schimband pozitia lor). Înaltimea minima de taiere a plantelor este de 12 cm.

  Sistemul de depanusat e format din: valturi în forma de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu insertie de panza si doua treimi din cauciuc profilat - 6 bucati de cauciuc cu posibilitatea reglarii în functie de uzura acestora. Utilajul lucreaza, în conditii optime, la o viteza de 6 km/h.

  Punerea în functiune a utilajului se realizeaza de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turatia necesara fiind de 540 rotatii/minut.

  Toate axurile în rotatie sunt echipate cu sistem de inversare. În cazul în care în sistem intra un corp strain, atunci clichetul protejeaza utilajul, intrand în mersul în gol.

  Optional: masina poate fi dotata cu un sistem de autocuratare.

  Avantaje

  greutatea maşinii este cu 20-40 % mai mică faţă de alte mărci, implicit necesita cu 20-30% mai puţină putere de acţionare;

  buncăr încăpător, cu descărcare hidraulică avand o productivitate ridicată

  maşina de recoltat este mult simplificată, prin urmare necesită mai puţine piese de schimb şi are o întreţinere uşoară;

  ecartamentul este reglabil (ambele roţi pot calcă pe rândurile culese sau printre rânduri);
  în urma utilizării sistemului de tocare orizontală rezultă o performanţă mult mai mare, puterea necesară acţionării este mai redusă;
  principalul avantaj al maşinii este că se poate dota şi livra cu inversor, care are rolul de a schimba sensul de rotaţie a axului de acţionare. Acţionarea se poate face din cabina tractorului, deci o intervenţie rapidă, fără riscul accidentării mecanizatorului.
  Putere necesara 45 CP
  Buncar 3.8 m3
  Inaltime de descarcare 2750 mm
  Distanta intre roti 2.1 - 2.8 m
  Productivitate 0.6 - 0.9 ha/h
  Lungime 5700 mm
  Latime 2940 mm
  Inaltime 2850 mm
  Greutate 2120 kg

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Banda transportoare spre buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Cardan de legatura la reductor

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Circuit hidraulic pentru buncar

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Gretar protectie

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Imbinarea buncarului cu suruburi innecate si piulita cu siguranta

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Mecanism de recoltare de panusare

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Pick-up - carucior de recoltare 2 randuri

  Culegator de porumb pe 2 randuri

  Stop reflectorizant
 6. Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model PESTKA
  Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model PESTKA

    Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

    Masina de scuturat PESTKA este destinat recoltării vișinilor, prunelor, merelor industriale, măslinelor și altor fructe destinate sucurilor, cidrului, conservelor etc. PESTKA este agregat cu tractorul agricol dotat cu sistem de legare în trei puncte și sisteme hidraulice externe. Agitatorul trunchiului captează trunchiul copacului prin prinderea labei și îl vibrează. Fructele colectate se încadrează în ecrane care se întind sub un copac (ecranele nu sunt incluse în echipamentul standard al PESTKA) și trebuie apoi turnate în cutii. Toate frunzele și crenguțele trebuie îndepărtate cu ajutorul unei suflante.

  •   Masina de scuturat PESTKA  utilizează sistemul hidraulic extern al tractorului, ceea ce permite o structură mai simplă decât dispozitive similare de la alți producători.
  •   Eficacitatea agitarii poate fi ajustată prin simpla schimbare a masei componentelor rotative ale capului de agitare.
  •   Lungimea brațului care susține agitatorul este reglabilă de la 1200 la 2000 mm, ceea ce face mai ușoară lucrul în livezile cu spațiere neregulată a rândurilor.
  •   Datorită răsturnării brațului de 900 la dreapta și spre stânga, puteți recolta simultan din ambele părți ale rândului. În această opțiune sunt necesare 2 seturi de ecrane și încă 2 persoane pentru a le susține.

  Specificatii tehnice:

  Lungime 3 400 mm
  Latime 900 mm
  Inaltime 1 620 mm
  Greutate 220 kg
  Sfera de actiune de  aplicare a mânerului 50-220 mm
  Consumul necesar al pompei hidraulice 20-40 l/min
  Reglarea forței de prindere a trunchiului Hidraulic prin supapa de supraalimentare
  Precizie de recoltare In jur de 95%
  Personalul necesar 4 – 6 oameni

  Cerinte de plantare:

  Spatiu intre randuri 4- 6 m
  Spatiu intre copeci pe un rand 2- 3.5 m
  Diametrul coroanei max 4.5 m
  Inaltimea trunchiului min 0.6 m
 7. Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model GACEK
  Masina de scuturat arbori si arbusti pentru cirese, prune si masline Jagoda model GACEK

    Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

    Masina de scuturat arbori si arbusti GACEK este conceputa pentru a recolta nu numai cireșe, ci și alte fructe de piatră, de exemplu, prune. Fructele sunt împrăștiate din copac atunci toate impuritățile ca frunzele sau crenguțele sunt îndepărtate cu un ventilator și fructele sunt aruncate în cutii sau paleți de cutii. Pentru a obține cele mai bune efecte de lucru, pregătirea corespunzătoare a livezii este extrem de importantă. Este o condiție de bază pentru o bună funcționare a agitatorului de fructe GACEK. Copacii ar trebui să fie menținuți mult mai mult decât în cazul unei livadă concepută pentru recoltarea manuală.

  •  Masina de scuturat arbori si arbusti  GACEK a adoptat o soluție modernă - umbrelă inversată care se deschide hidraulic sub copac înainte de a scutura fructele.
  •  Pentru a opera GACEK sunt necesare două sau trei persoane: un șofer de tractor și 1-2 persoane pentru manipularea agitatorului de copaci.
  •  Mașina GACEK este recomandată în special pentru fermele de familie cu o suprafață de livadă de cireș de până la 5 ha. În condiții optime, GACEK poate colecta fructe de la 50-60 copaci / oră.

  Specificatii tehnice:

  Metoda de montare Cârlig la grinzile tractorului. Categoria 2
  Transmisie Sistemul hidraulic al tractorului
  Lungimea de transport 4 800 mm
  Lungimea maxima de lucru 5 200 mm
  Latimea totala de transport 2 400 mm
  Ampatament în poziția de transport 1 530 mm
  Ampatament in pozitia de lucru 1 905 mm
  Latimea maxima de lucru 3 700 mm
  Inaltime 2 400 mm
  Greutate 900 kg
  Sfera de actiune de aplicare a manerului 50 – 200 mm
  Consumul necesar al pompei hidraulice min. 25 l/min
  Precizia de recoltare 95 %
  Număr de operatori (colectare în cutii de paleți) 2
  Număr de operatori (colecție de cutii 400x600x150mm) 3
  Putere de recoltare in jur de 0.5 ha (8-10 h)
 8. Masina de recoltat fructe de padure ARONIC
  Masina de recoltat fructe de padure ARONIC
  • Pentru recoltat fructe de pădure, cum ar fi: coacăze, agrișe, zmeură, aronia, haskap, saskatoon, măceșe ... de pe o parte a rândului
  • Rezultate excelente - recoltează până la 99% din fructe și cantitatea de poluare nu depășește 1%
  •  JAREK 5 se va potrivi nevoilor dvs., "economisiți bani și timp", capacitate de recoltare până la 0,1-0,2 ha/h
  •  Design modular - posibilitatea de a schimba configurația și instalarea în funcție de nevoile clienților

  ARONIC este o versiune modificată a mașinii de recoltat JAREK și în loc de două agitatoare are unul singur cu vibrații mai puternice

 9. Masina de recoltat fructe de padure Jagoda model JAREK 5
  Masina de recoltat fructe de padure Jagoda model JAREK 5

    Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

   Mașina de recoltat de zmeură este ultima versiune a mașinii de recoltat jumătăți de fructe de pădure JAREK 5. Aceasta a fost adaptată pentru a colecta zmeură de toamnă fără elemente de susținere. Modificările structurale majore care îmbunătățesc colectarea zmeurii sunt:

  • Cap de scut special și elemente de agitare din plastic pe coloana de agitare
  • Pre-separator care elimină impuritățile minore
  • Transportor suplimentar de separare care facilitează îndepărtarea fructelor deteriorate

  Masina de recoltat zmeură este echipata cu un agitator. Un tractor cu viteză de lucru scăzută trebuie folosit pentru unitatea de alimentare.

  Masina de recoltat zmeură JAREK se caracterizează printr-o construcție de înaltă calitate și un design modular simplu. Acest lucru permite asamblarea mașinii în funcție de nevoile clienților și capacitatea de a schimba configurația la o dată ulterioară. Unitatea grupurilor de lucru este complet hidraulică. Tractorul PTO comandă pompa hidraulică de recoltat printr-o treaptă de viteză.

  Proiectarea combinezoarelor JAREK permite instalarea a unu sau doi agitatoare. Precizia recoltării fructelor depinde de mărimea arbuștilor și de întreținerea plantației.

  Specificatii tehnice:

  Metoda de atasare Cârlig la grinzile tractorului. Categoria 2
  Transmisie Hidraulică externă a tractorului - controlul ansamblului de operare al mașinii de recoltat. Conducerea grupurilor de lucru - pompă hidraulică prin transmisie.
  Putere tractor Min. 22 kW / 30 KM
  Viteza de llucru 0.3-1.0 km/h
  Putere de lucru 0.05-0.1 ha/h
  Latime 2 400 mm
  Lungime 6 100 mm
  Inaltime 2 500 mm (fara acoperis 2 000 mm)
  Greutate 1850 kg
  Personal necesar Sofer tractor +1

  ARONIC este o versiune modificată a mașinii de recoltat JAREK și în loc de două agitatoare are unul singur cu vibrații mai puternice

 10. Masina de recoltat fructe de padure autopropulsata Jagoda model OSKAR-4WD
  Masina de recoltat fructe de padure autopropulsata Jagoda model OSKAR-4WD

    Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.

    Mașina de recoltat cu autopropulsie OSKAR 4 WD este cea mai recentă versiune a mașinii de recoltat pentru recoltarea mecanică a fructelor de pădure pe plantațiile pregătite pentru aceasta. O mașină de recoltat este o mașină autopropulsată cu tracțiune hidrostatică cu patru roți, care colectează fructe din întregul rând. Transmisia unității de lucru este hidraulică.

  •   Cărarea pe puntea față a mașinii de recoltat autopropulsate este extinsă pentru recoltare (poziția de lucru) și se îngustează în poziția de transport. Această soluție îmbunătățește foarte mult mobilitatea mașinii pe drumurile publice și lucrează la plantații.
  •     Transportoarele care primesc fructe și ventilatoare colectate care elimină impuritățile sunt acționate hidraulic și au viteze reglabile.
  • Poziția asimetrică a agitatoarelor (agitatorul din stânga este deplasat spre cea dreaptă de-a lungul axei mașinii), iar utilizarea unui sistem inovator de reglare a înclinării hidraulice a agitatorului permite personalizarea tremurării arbuștilor înalți și scăzuți și, prin urmare, colectarea altor soiuri de fructe de padure, inclusiv zmeura fructiferă pe arbuști de un an.
  •   Masina de recoltat autopropulsată de berbec OSKAR 4 WD a fost ajustată pentru colectarea mai multor tipuri de fructe de fructe de pădure prin utilizarea unor parametri diferite de agitare a agitatorului în amplitudinea vibrațiilor produse.
  •   Amplitudinea inferioară este utilizată, de exemplu, în timpul recoltării de iarba și mai mare la recoltarea coacăzelor.
  •   Mai mult, am dezvoltat două tipuri de elemente de agitare: degete din metal și din plastic.
  •   Utilizarea degetelor dublu-unitare a îmbunătățit montarea unităților pe coloană și a permis creșterea densității acestor degete. Această soluție a mărit semnificativ eficiența colectării fructelor puternic atașate de mugurii (de exemplu, fructe de aronia când s-au uscat foarte mult).
  •   Am dezvoltat o nouă unitate de blocare reglată pe verticală și prin reglarea decalajului forțat (tip articulat) între jgheaburile transportorului transversal stâng și cel drept.
  •   OSKAR 4 WD (tracțiune integrală) este instalat în cabina șoferului cu aer condiționat.
  •   OSKAR prezintă motorul modern Doosan EU Stage IIIB / Tier 4, care îndeplinește cerințele privind emisiile de gaze de eșapament care elimină instalarea unui filtru de particule. Dispune de o injecție electronică de înaltă presiune și de un turbocompresor cu o supapă de control, care îmbunătățește puterea și consumul eficient de combustibil. Tehnologiile de curățare a gazelor arse folosite în motor includ sistemul de recirculare a gazelor de eșapament răcite conectat la catalizatorul de oxidare pentru a reduce emisiile de particule și o reducere catalitică selectivă prin injectarea unei soluții apoase de lichid montate pentru a reduce la minimum oxidul de azot.
 11. Scuturator hidraulic paralelogram AMB Rousset VHP
  Scuturator hidraulic paralelogram AMB Rousset VHP

  Acest scuturător este un produs special creat pentru recoltarea fructelor din arbori semi-standard. Extrem de eficient (veți putea să scuturați până la 400 de arbori pe oră) și foarte ușor reglabil (datorită unui sistem de reglare, veți putea scutura pomi de la Ø50 mm la Ø250 mm sau de la Ø250 mm la Ø 400 mm); dispozitivul vă va face să economisiți o cantitate considerabilă de timp și vă va crește semnificativ randamentul.

  Caracteristici generale
  • Strângerea la trunchiul copacului poate fi făcută de la 0,30 m până la 1,30 m înălțime. Mai mult decât atât, este posibil să se scuture pomi cu o gamă largă de diametre: de la Ø50 mm la Ø250 mm sau de la Ø250 mm la Ø400mm (reglarea se face de către operator, în funcție de specificațiile livezilor)
  • Datorită amplitudinii foarte scăzute a mișcărilor de vibrații, capul scuturătorului protejează pomii și rădăcinile acestora
  • Posibil să se scuture arbori tineri
  • Pompă hidraulică cu palete, cu priză de putere directă
  • Modele de schimbare rapidă
  • Deschiderea și închiderea, precum și vibrația și direcția clemei se realizează printr-un joystick (comanda electrică) care este asamblat în cabina șoferului
  • Această mașină poate scutura 400 de arbori pe oră

  SPECIFICAŢII TEHNICE

  • Cadru sudat mecanic
  • Capul scuturătorului independent de cadru, suspendat de 2 lanțuri
  • Cele două puncte de susținere ale capului vibrator sunt montate pe un paralelogram, astfel încât să ajungă la o distanță maximă de abatere de 2,50 m
  • Masele sunt conduse de două motoare hidraulice care oferă un dinamism complet la pornire

  Funcţionare

  • Toate mișcările sunt hidraulice
  • Vibrații asemănătoare unei acționări cu o singură curea
  • Cerință minimă de putere a tractorului: 60 CP

  GREUTATE ŞI DIMENSIUNI

  • Lungime : 2,80 m
  • Lăţime : 1,27 m
  • Înălţime : 1,15 m
  • Greutate : 812 kg (fără echilibrare spate)
  • 1190 kg (cu echilibrare spate)
 12. Masina de recoltat fructe de padure AMB Rousset R17
  Masina de recoltat fructe de padure AMB Rousset R17

  Motor DEUTZ

  4 cilindri 2,9 litri – (55,4 Kw) 75 CP TURBO motorină – TIER 3B

  Transmisie

  SAUER mişcare hidrostatică
  Cu 4 roți și direcționabile cu frână pe fiecare roată
  Foarte ușor de utilizat
  Frână de parcare

  Staţie acţionare

  În partea stângă

  Pneuri

  Mari, de presiune joasă : 29×12.50-15

  Rezervor de combustibil

  83 litri

  Dispozitiv de recoltare

  Cilindric cu perii din cauciuc, diametru 820 mm cu carcasă  glisantă din oțel
   în față
  Reglarea și ridicarea prin comandă hidraulică

  Lăţime dispozitiv culegere

  1,80 m

  Suflantă laterală pentru spaţiul liniar

  Puternică, instalată în imediata vecinătate a mașinii de măturat,
  oferă puterea maximă și volumul minim .

  Suflantă

  Reglabil și controlul fluxului de aer la stația de conducere
  Cutie circulară cu 2 ventilatoare Ø470 mm

  Dispozitiv de sortare

  Prima pre-sortare a impurităților prin covor înainte cu bare
  A doua sortare a frunzelor prin ventilație (difuzor pe întreaga suprafață
  a lățimii de recoltare)
  A treia cu bandă transportoare barată

  Pâlnie

  Ridicare și balansare hidraulică
  Capacitate: 1200 litri
  Înălțimea de golire: până la 2,65 m

  Echipament de serie

  egalizator de pâlnie
  evacuator de frunze («elicopter»)
  covor invers
  placă frontală de ridicare
  senzor  ultrasonic de nivel în pâlnie
  invertor rotor

  Lungime

  5 m 90

  Lăţime

  2 m 54

  Înălţime

  2 m

  Greutate

  4 100 kg (aproximativ, în funcţie de opţiunile suplimentare de dotare)

  OPŢIUNI

  Măturătoare laterală satelit

  parbriz

  Auto-ridicător cu pas

 13. Remorca pentru recoltarea de legume Spapperi BR712
  Remorca pentru recoltarea de legume Spapperi BR712

  Sarcină utilă totală 12.000 kg

  Caracteristici:

  • Doua axe fixe, suspesie mecanica cu arc
  • Sistem de franare hidraulic
  • Frana de parcare hidraulica activata manual
  • Incărcare cu placă netezită, cu șine laterale și centrale, permițând glisarea benzii transportoare să aibă dimensiunile de 7000 x 2,500 mm, înălțimea patului de încărcare este de 1.300 mm de la sol
  • Acoperire din PVC cu acoperis fix si pereti laterali si spate glisanti si detasabili
  • Haion cu deschidere manuala 500mm x 2.500mm
  • Sistem electric cu lumini de drum
  • Sistem hidraulic pentru glisarea benzii de incarcare
  • Aprobata pentru circulatia pe drumuri.

  +

  Bandă transportoare pliabilă Model NF940 pentru o recoltare mai ușoară a culturilor horticole

  • Dimensiune 9.000 mm x 400 mm realizată din oțel și aluminiu
  • Panou de control comenzi operator
  • Sistem hidraulic pentru deschidere si inchidere
  • Sistem hidraulic pentru ajustarea inaltimii si a pozitiei
  • Sistem hidraulic pentru montare pe patul de incarcare al remorcii.

 14. Masina de recoltat lavanda sau plante medicinale Spapperi
  Masina de recoltat lavanda sau plante medicinale Spapperi

  Combină tractată/ montată cu acționare hidraulică, pentru recoltarea plantelor medicinale cu bandă transportatoare, pentru descărcarea continuă pe remorca laterală.

  DOTARE DE SERIE (fără capul de tăiere)

  • Legătură în trei puncte
  • Șasiu hidraulic pentru aliniamentul capului de tăiere în timpul recoltării și pentru reducerea gabaritului, în timpul transportului, cu sistem de rotație la 1800, manual
  • Bandă de descărcare a recoltei, cu reglarea înclinării hidraulice
  • Cilindru hidraulic pentru reglarea înălțimii de tăiere
  • Sistem hidraulic auxiliar complet.
  Model MP100 MI100
  Putere Tractor (CP) 60÷80 45÷60
  PTO rotatii pe minut 540 540
  Viteza de lucru (km/h) 3÷4 2÷3
  Greutate (kg) 790 830

  Accesorii optionale:

  • Cap de tăiere reglabil Mod. L – L 1715 mm – cu bară de cosit cu două lame de 60 cm, cu cuțite interschimbabile, cu roți de sprijin laterale. Recomandat pentru plante medii/ mici. 
  • Cap de tăiere reglabil Mod. XL – L 2002 mm – cu bară de cosit cu două lame de 60 cm, cu cuțite interschimbabile, cu roți de sprijin laterale. Recomandat pentru plante medii/ mari. 
 15. Masina de recoltat usturoi cu sistem de tocare ERME model RE
  Masina de recoltat usturoi cu sistem de tocare ERME model RE
  Model  Greutate(kg)  Lungime(mm)  Latime(mm)  Inaltime(mm)
  RE3 2400 4700 2000 2300
  RE4 2800 4700 2200 2300
  RE5 3200 4700 2850 2300
 16. Masina de recoltat usturoi (1 rand) cu sistem de tocare ERME model RE1
  Masina de recoltat usturoi (1 rand) cu sistem de tocare ERME model RE1

  Greutate: 1280 kg
  Lungime: 4100 mm
  Latime: 2750 - 3500 mm
  Inaltime: 2450 mm

 17. Masina de recoltat Usturoi cu un rand cu sistem de prindere ERME
  Masina de recoltat Usturoi cu un rand cu sistem de prindere ERME

  OPERATIE:

  Ridicarea se face de catre o lama care trece pe sub bulbii de usturoi si prin doua centuri care trag în sus usturoiul de frunze. Usturoiul este purtat de centuri, trece printr-un vibrator, la un sistem automat de împachetare. Pachetele de usturoi sunt apoi eliminate de catre o banda transportoare. Masina este operata de o singura persoana. Miscarea laterala este asigurata hidraulic. Masina are sisteme de stabilire care permit ca aceasta sa fie adaptata la diferite tipuri de plantare. Miscarea laterala a masinii pentru a o alinia pe rândul de recoltat, adâncimea, înaltimea centurilor de ridicare, inaltimea de legare, tensiunea sirului, dimensiunea ajustarii pachet.

  Caracteristici:

  • masina un rând
  • masina purtata
  • distanta dintre rânduri: 40 cm minim
  • viteza nominala 4 km/h
  • putere tractor: 50 CP aprox.
  • miscari laterale între rânduri: 130 cm
  • greutate: 800 kg
  • lungime: 3400 mm
  • latime: 2100 mm
  • inaltime: 1600 mm
 18. Dislocator lateral de rand SCHRAUWEN model VL 200
  Dislocator lateral de rand SCHRAUWEN model VL 200, de la 90 CP

  Dislocator lateral de rand purtat pe tractor, cu atasare la sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Dislocarea randului de puieti se face cu ajutorul lamei, cu profil "U", iar desprinderea solului de pe sistemul radicular al plantei se face sub actiunea sistemului vibrator cu excentric antrenat de la priza de putere a tractorului. Cadrul cu constructie solida si pintenul lateral permit deplasarea cadrului fata de sistemul de prindere in 3 puncte pentru a realiza alinierea dintre tractor si sistemul de dislocare al puietilor.

  CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lama fixa cu latime de 500 mm, profil "U"
  • Antrenare de la priza de putere
  • Latime utilaj: 2756 mm
  • Masa utilaj: 850 kg
  • Tije vibratoare
  • Sistem de prindere in 3 puncte standard
  • Sistem vibrator cu excentric
  • Pinten de stabilizare reglabil pe inaltime
  • Deplasare laterala hidraulica laterala pana 50 cm
  • Roata de sprijin pe sol pentru reglarea hidraulica a adancimii de lucru

  CONDITII NECESARE PENTRU UTILIZATOR:
  · Tractor cu putere de minim 90 CP, sistem de prindere in 3 puncte, priza de putere spate 540 rpm

 19. Dislocator lateral de rand Egedal
  Dislocator lateral de rand Egedal, de la 80 CP

  Dislocator lateral de rand purtat pe tractor, cu atasare la sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Dislocarea randului de puieti se face cu ajutorul lamei, cu profil "U", iar desprinderea solului de pe sistemul radicular al plantei se face sub actiunea sistemului vibrator cu excentric antrenat de la priza de putere a tractorului. Cadrul cu constructie solida si pintenul lateral permit deplasarea cadrului fata de sistemul de prindere in 3 puncte pentru a realiza alinierea dintre tractor si sistemul de dislocare al puietilor.

  CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lama fixa cu latime de 500 sau 600 mm, profil "U"
  •  Antrenare de la priza de putere
  •  Latime utilaj: 2400 mm
  •  Masa utilaj: 260 kg
  •  Tije vibratoare
  •  Sistem de prindere in 3 puncte standard
  •  Sistem vibrator cu excentric
  •  Pinten de stabilizare
  •  Cadru de lestare
  •  Roata de sprijin pe sol pentru reglarea mecanica a adancimii de lucru

  CONDITII NECESARE PENTRU UTILIZATOR:
  Tractor cu putere mai mare de 80 CP, sistem de prindere in 3 puncte, priza de putere spate 540 rpm

 20. Masina De Recoltat Cartofi Akpil model Bulwa 2, de la 35 CP
  Masina de recoltat cartofi Akpil model Bulwa 2, de la 35 CP
  DETALII TEHNICE BULWA 2-1 BULWA 2-2
  Latime de lucru (cm) 1500 1500
  Latime intre randuri (cm) 625-670 625-750
  Putere necesara (CP) 35 35
  Lungime (mm) 4000 5000
  Latime (mm) 1660 1660
  Inaltime (mm) 1200 1200
  Greutate (kg) 675 890
  Nr intre benzi (buc) 1 2
 21. Masina de recoltat cartofi AKPIL, model BULWA 1, de la 25 CP
  Masina de recoltat cartofi Akpil model BULWA 1, de la 25 CP
  Latime de lucru (cm) 625-675
  Latime intre randuri (cm) 625-675
  Putere necesara (CP) 25
  Lungime (mm) 2250
  Latime (mm) 1050
  Inaltime (mm) 1150
  Greutate (kg) 235
 22. Combina pentru recoltat porumb SIP model Tornado 40 / 80, de la 24 CP
  Combina pentru recoltat porumb SIP model Tornado 40 / 80, de la 24 CP

  Caracteristicile tehnice:

  DETALII TEHNICE
  TORNADO-40 TORNADO-80
  Numar de randuri 1 2
  Productivitate (ha/h) 0,4 0,8 – 0,9
  Numar de turatii APP (rot/min) 540 540
  Puterea tractor (CP) 33 - 45 50 – 80
  Capacitate buncarului (m3) 1,82 3
  Înaltimea descarcarii (mm) 2400 2700
  Dimensiuni de gabarit (mm)
  - latime 2500 3000
  - lungime 4000 5500
  - înaltime 2750 2940
  Greutate (kg) 1610 3100

  Combinele de tip TORNADO 40/80 sunt destinate pentru colectarea si depanusarea porumbului. Combina îmbina în sine urmatoarele functii: înlaturarea stiuletelui de la tulpina, maruntirea tulpinii, depanusarea stiuletilor, transportarea stiuletilor în buncar si descarcarea în remorca.
  Caracteristici deosebite:

  1. Productivitate înalta
  2. Depanusare calitativa a stiuletelui
  3. Cheltuieli minime la recoltare si întretinere
  4. O buna manevrare
  Seceratoarea
  Seceratoarea de acest tip foarte eficienta înlatura porumbul de tulpina si fara deteriorare îl transporta în camera de înlaturare a panusilor. Seceratoarea Tornado 80 serveste pentru colectarea stiuletilor de pe doua rînduri concomitent. Înaltimea seceratoarii se regleaza hidraulic în dependenta de înaltimea porumbului.

  Dispozitivul de depanusare
  Forma specifica a axurilor de curatare permit curatarea rapida a stiuletelui, deoarece dispozitivul este alcatuit din doua tipuri de axuri: metalice si din cauciuc. Cele patru axuri instalate în partea stinga se folosesc pentru eliminarea frunzelor. Degetele din cauciuc sub forma de steluta amplasate deasupra axurilor transporteaza porumbul spre transportator..  Freza
  Freza instalata dupa seceratoare, foarte eficienta marunteste ramasitele tulpinilor, frunzelor si le împrastie uniform pe sector. La Tornado 80 freza se regleaza în dependenta de înaltime.
  Aparatoarea dispozitivului de depanusare
  Permite foarte operativ de reglat calitatea de depanusare a stiuletilor, prin modificarea înaltimii axurilor.

  Ventilatorul
  Pe aparatoarea dispozitivului de depanusare se situeaza ventilatorul, care permite adaugator de curatat stiuletele, ce este efectiv înainte de toate în timpul colectarii porumbului pe timp uscat.

  Transportatorul
  Transportatorul cu ajutorul lamelor de cauciuc, instalate pe lantul de transportare, deplaseaza stiuletii depanusati în buncarul de colectare a stiuletilor.

   Sistemul hidraulic

  Pentru dirijarea seceratoarei si a buncarului se pune în functiune sistema hidraulica a tractorului. Cu ajutorul mînerului din imagine se transmite conducerea între buncar si seceratoare, iar tractorul trebuie sa fie echipat cu un singur cuplaj rapid.

  Buncarul

  Cu ajutorul sistemei hidraulice este posibila descarcarea buncarului pana la 2,7 metri. 23. Masina de recoltat usturoi (2 randuri) cu sistem de prindere ERME RL 2, 70 CP
  Masina de recoltat usturoi (2 randuri) cu sistem de prindere ERME model RL 2, 70 CP

  Model: RL 2

  Greutate: 1430 kg
  Lungime: 3400 mm
  Latime: 2000 mm
  Inaltime: 2000 mm

Set Descending Direction
pe pagina
Masini de recoltat, cules si headere

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare


Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Momentul recoltei este printre cele mai asteptate momente ale anului, mai mult decat orice sarbatoare, de catre fermierii entuziasti si pasionati de ceea ce fac. Astfel, toti agricultorii vor sti exact cat de rodnic a fost anul si cat de priceputi au fost la ingrijirea culturii plantate si la recoltarea ei. Pe cat de asteptat e acest moment, pe atat de complicat este procesul de recoltare, in lipsa unui utilaj serios, care sa eficientizeze acest proces.

In magazinul online Magazia lu’ Costica pot fi gasite numeroase astfel de masini de recoltat, speciale pentru anumite tipuri de culturi, gata sa fie folosite pentru a aduce bucurie in randul tuturor agricultorilor care au muncit din greu si sunt gata sa vada rodul muncii lor.

Masini pentru recoltare cu sisteme de prindere si tocare

Masinile speciale pentru recoltat, disponibile pe Magazia lu’ Costica, sunt impartite in tipuri de culturi la care pot fi folosite pentru recoltare. Astfel, principalele tipuri de masini de recoltat din magazinul online sunt:

 • Masini de recoltat cartofi
 • Masini de recoltat usturoi
 • Masini de recoltat porumb

Toate acestea au moduri diferite de actionare, avand in vedere tipul diferit de plante, cartofii si usuturoiul fiind in pamant, de unde trebuie scosi, iar porumbul la suprafata, de unde trebuie adunat cu un culegator special.

Masini pentru o recoltare rapida si usoara

Evident, exista numeroase avantaje pentru orice fermier care achizitioneaza o masina de recoltat, fata de cei care prefera sa stranga roadele manual. Aceste beneficii pentru agricultor ar putea fi:

 • Adunarea rapida a recoltei
 • Acoperirea unei suprafete mari de teren
 • Pastrarea roadelor intacte, fara ca acestea sa fie afectate de utilaj
 • Procent complet de roade adunate

Evident, exista si numeroase alte avantaje de ordin tehnic intre diferitele tipuri de modele, insa este clar faptul ca masinile de recoltat din Magazia lu’ Costica pot fi utilizate cu mult succes de catre toti agricultorii entuziasti.

Set Descending Direction
pe pagina