Motocoasa STIHL FS 120 is available to buy in increments of 1

Motocoasa STIHL FS 120

Cod articol: 41342000422
Rating:
100%
2.099,16LEI 1.953,00LEI
ECONOMISESTI 146,00LEI PRET VECHI 2.099,00LEI
La comanda

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Motocoasa STIHL FS 120


Cu un echilibru perfect și un raport excelent între putere și greutate, Motocoasa Stihl FS 120 este ideala pentru o taiere profesionala. Un arbore rigid de acționare asigură performanțe de top toată ziua. Elastostart asigură o pornire ușoară și un sistem de filtrare cu durată de viață îndelungată, cu compensator și auto-curățare, extinde considerabil intervalele dintre curățari.

 Stihl ElastoStart

STIHL ElastoStart este un mâner special de pornire care asigură un proces de pornire fără probleme, fără forțe bruște de vârf. Amortizorul integrat facilitează profilul de putere generat în timpul pornirii și face procesul de pornire mult mai ușor.

 Sistem anti-vibratii

Vibrațiile puternice la mânerele sculelor electrice pot duce la efecte pe termen lung asupra vaselor de sânge din mâini și brațe. Prin urmare, STIHL a dezvoltat un sistem eficient împotriva vibrațiilor, prin care oscilațiile din motorul mașinii sunt atenuate, ceea ce reduce în mod semnificativ vibrațiile la mânere.

 Mâner de control multifuncțional

Comanda ușoară și confortabilă cu mâna de mână înseamnă că mâna operatorului nu părăsește mânerul.

 Mâner tip ghidon

Atunci când este utilizat împreună cu centura, mânerul motocoasei permite o acțiune netedă de cosit. Mânerul tip ghidon permite ca mașina să fie ghidată cu ușurință, fiind ideală pentru a lucra pe suprafețe mari și pentru a reduce astfel oboseala.

 Pompă manuală de combustibil

O mică pompă de combustibil livrează carburant la carburator la atingerea unui buton. Acest lucru reduce numărul de curse de pornire necesare în urma unor pauze prelungite în operațiuni.

 Compensator

Acest controler din carburant împiedică amestecul de combustibil-aer să devină mai bogat, pe măsură ce filtrul de aer este înfundat. Cantitatea corectă de combustibil este livrată la carburator în funcție de cantitatea de aer care trece prin filtrul de aer. Acest lucru menține raportul combustibil / aer în amestecul de combustie constant și, de asemenea, puterea motorului. Filtrul nu trebuie curățat până când nu are loc o scădere semnificativă a puterii.

 

Specificatii tehnice:

Capacitate cilindrica 30,8 cm3
Putere 1.3 kW/ 1.8 CP
Lungime totala 176 cm
Greutate 6,3 kg

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 41342000422
Tip utilizare Utilizare profesionala - motocoasele de putere mare
Producator Stihl
Putere motor 1.3 kW/ 1.8 CP
Cap cilindrica 30,8 cm3
Sistem antivibratie Da
Maner Da
Greutate 6,3 kg
Lungimea 176 cm
EAN Code 886661775576
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Motocoasa STIHL FS 120

Acorda o nota