Motocoasa Stihl FS 120

Home Motocoase Motocoasa Stihl FS 120
41342000422
1.850,00 LEI 1.514,86 LEI
ECONOMISESTI 335,00 LEI PRET VECHI 1.850,00 LEI
In stoc
Cod Unic
41342000422
Motocoasa Stihl FS 120 is available to buy in increments of 1

-18%

PROMO

Prezentare


  Cu un echilibru perfect și un raport excelent între putere și greutate, Motocoasa Stihl FS 120 este ideala pentru o taiere profesionala. Un arbore rigid de acționare asigură performanțe de top toată ziua. Elastostart asigură o pornire ușoară și un sistem de filtrare cu durată de viață îndelungată, cu compensator și auto-curățare, extinde considerabil intervalele dintre curățari.

 Stihl ElastoStart

STIHL ElastoStart este un mâner special de pornire care asigură un proces de pornire fără probleme, fără forțe bruște de vârf. Amortizorul integrat facilitează profilul de putere generat în timpul pornirii și face procesul de pornire mult mai ușor.

 Sistem anti-vibratii

Vibrațiile puternice la mânerele sculelor electrice pot duce la efecte pe termen lung asupra vaselor de sânge din mâini și brațe. Prin urmare, STIHL a dezvoltat un sistem eficient împotriva vibrațiilor, prin care oscilațiile din motorul mașinii sunt atenuate, ceea ce reduce în mod semnificativ vibrațiile la mânere.

 Mâner de control multifuncțional

Comanda ușoară și confortabilă cu mâna de mână înseamnă că mâna operatorului nu părăsește mânerul.

 Mâner tip ghidon

Atunci când este utilizat împreună cu un ham, mânerul motocoasei permite o acțiune netedă de cosit. Mânerul tip ghidon permite ca mașina să fie ghidată cu ușurință, fiind ideală pentru a lucra pe suprafețe mari și pentru a reduce astfel oboseala.

 Reglarea mânerului fără unelte suplimentare

Piulița centrală a aripii permite reglarea ușoară fără utilizarea instrumentelor. Pentru transport și spațiu de depozitare, mânerul poate fi rotit cu 90 °.

 Pompă manuală de combustibil

O mică pompă de combustibil livrează carburant la carburator la atingerea unui buton. Acest lucru reduce numărul de curse de pornire necesare în urma unor pauze prelungite în operațiuni.

 Compensator

Acest controler din carburant împiedică amestecul de combustibil-aer să devină mai bogat, pe măsură ce filtrul de aer este înfundat. Cantitatea corectă de combustibil este livrată la carburator în funcție de cantitatea de aer care trece prin filtrul de aer. Acest lucru menține raportul combustibil / aer în amestecul de combustie constant și, de asemenea, puterea motorului. Filtrul nu trebuie curățat până când nu are loc o scădere semnificativă a puterii.

 Ochelari de protecție

Este important să vă protejați ochii de particulele care zboară și de radiațiile UV dăunătoare. Prin urmare, motocoasa se livrează cu ochelari de protecție. Notă: Când lucrați cu mașinile de tuns iarba, trebuie să purtați o protecție suplimentară a feței.

 

Specificatii tehnice:

Capacitate cilindrica 30,8 cm3
Putere 1.3 kW/ 1.8 CP
Lungime totala 176 cm
Dispozitiv de taiere Lama de tăiat iarba 230-2
Greutate 6,3 kg
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Motocoasa Stihl FS 120

Acorda o nota