Motocoasa Stihl FS 131

Magazia Lu' Costica Motocoase benzina Motocoasa Stihl FS 131
41802000570
2.390,00 LEI 1.912,91 LEI
ECONOMISESTI 477,00 LEI PRET VECHI 2.390,00 LEI
In stoc
Cod Unic
41802000570
Motocoasa Stihl FS 131 is available to buy in increments of 1

-20%

PROMO

Prezentare


Foarte puternic cutter cu perie fără fir pentru lucrul pe suprafețe mari de iarbă dură .. O secvență simplificată de pornire pentru pornirea convenabilă, mânerul pentru bicicletă, mânerul de comandă cu buton de oprire, motorul 4-MIX® cu rezervor mai mare pentru o durată mai mare a bateriei, , Husă dublă pentru umăr.

STIHL ElastoStart

STIHL 4-MIX-Motor

Combină avantajele motorului în 2 timpi cu cele ale motorului în 4 timpi. Mai puţine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet plăcut. Excelentă forţă de antrenare şi cuplu motor ridicat.

Compensator

Mâner tip ghidon

Manerul circular al motocoaselor si dispozitivelor de taiat este ideal pentru lucrarile in conditii de spatii inguste, de exemplu la lucrarile de cosmetizare dintre tufisuri si arbusti. Daca se utilizeaza unelte de montaj precum uneltele de taiat gard viu, manerul circular este cea mai buna recomandare.

Ochelari Prot

Ochelari de protectie

Pentru siguranta dumneavoastra servesc ochelarii de protectie de serie. Ochelarii sunt bine ventilati si dispun de o protectie laterala lata. (similar imagine).

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Centura de purtare Advance

Încărcarea ușoară face munca mai confortabilă în timpul lucrărilor mai lung


Pompa de ulei cu debit reglabil

Mâner de control multifuncțional

Comandă ușoară și confortabilă cu mâna-cheie înseamnă că mâna operatorului nu părăsește mânerul

Pompa de ulei cu debit reglabil

Reglarea mânerului ghidon

Clema centrală permite mânerul ergonomic al bicicletei să fie reglat cu ușurință fără unelte care să se potrivească înălțimii utilizatorului. Mânerul poate fi rotit cu 90 °, ceea ce îl face mai compact pentru transport și depozitare.

Pompa de ulei cu debit reglabil

Butonul Stop

Nu este nevoie să controlați butonul oprire la repornire. Motorul poate fi pornit oricând.

Pompa de ulei cu debit reglabil

Pompă manuală de combustibil

O mică pompă de combustibil oferă carburant la carburator la atingerea unui buton. Acest lucru reduce numărul de curse de pornire necesare în urma unor pauze prelungite în operațiuni.

Pompa de ulei cu debit reglabil

Sistem de decompresie

Ventilul de decompresie permite ca o parte din presiunea de compresie din cilindru să scape, astfel încât este necesară o forță mai mică asupra cablului de pornire.

Pompa de ulei cu debit reglabil

Filtru de aer cu durată mare de funcționare

Filtrul de hârtie ușor accesibil, cu o durată de viață îndelungată, înseamnă că poate trece pe perioade lungi fără a se schimba. (Similar cu ilustrația)

Pompa de ulei cu debit reglabil

Sistem antivibraţii

Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe. (în imagine unealta de tăiere)

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Motocoasa Stihl FS 131

Acorda o nota