Motocoasa STIHL FS 55

Cod articol: 41402000522
Motocoasa STIHL FS 55
5 5
Motocoasa STIHL FS 55
Rating:
100% of 100
949,00 LEI 860,17 LEI
ECONOMISESTI 89,00 LEI PRET VECHI 949,00 LEI
In stoc
Motocoasa STIHL FS 55 is available to buy in increments of 1

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare


Motocositoare multifuncţională cu mâner pentru ambele mâini pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor întinse. Bună pentru tunderea gazonului şi pentru lucrări de curaţire pe parcela de gradină particulară. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza şi pentru cosirea de iarbă împâslită, stuf şi urzici.

STIHL ElastoStart

Aprindere electronica

Instalatia de aprindere electronica total capsulata garanteaza o pornire sigura si o functionare fara perturbari a motorului. Oferta ridicata de tensiuni de aprindere asigura o scanteie de aprindere stabila si o durata mare de ardere. Acest lucru conduce la o imbunatatire a arderii combustibilului si la emisii de gaze de evacuare reduse.
Compensator

Mâner tip ghidon

Manerul circular al motocoaselor si dispozitivelor de taiat este ideal pentru lucrarile in conditii de spatii inguste, de exemplu la lucrarile de cosmetizare dintre tufisuri si arbusti. Daca se utilizeaza unelte de montaj precum uneltele de taiat gard viu, manerul circular este cea mai buna recomandare.

Pompa de ulei cu debit reglabil

Mâner multifuncţional

Mânerul multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur - mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă. (similar imagine)

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Motocoasa STIHL FS 55

Acorda o nota