Motocoasa Stihl FS 89 DM 250-2

Magazia Lu' Costica Motocoase benzina Motocoasa Stihl FS 89 DM 250-2
41802000539
1.999,00 LEI 1.624,34 LEI
ECONOMISESTI 375,00 LEI PRET VECHI 1.999,00 LEI
In stoc
Cod Unic
41802000539
Motocoasa Stihl FS 89 DM 250-2 is available to buy in increments of 1

-19%

PROMO

Prezentare


Motocoasa Stihl FS87 pentru o utilizare frecventa pe spatii mari
- motor brevetat 4-MIX
- maner dublu pentru a cosi ergonomic suprafetele
- forta de antrenare
- poluare redusa, mai mica decat in cazul unui motor in 2 timpi


Maner

Maner tip ghidon

Manerul dublu este denumit si ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o pozitie naturala a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui surub de strangere. La motocoasele si uneltele de taiere manerul dublu reprezinta de fiecare data prima optiune daca trebuie cosite des suprafete mari.

Ochelari de protectie

Pentru siguranta dumneavoastra servesc ochelarii de protectie de serie. Ochelarii sunt bine ventilati si dispun de o protectie laterala lata. (similar imagine).

STIHL 4-MIX-Motor

Combina avantajele motorului in 2 timpi cu cele ale motorului in 4 timpi. Mai putine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet placut. Excelenta forta de antrenare si cuplu motor ridicat.

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Centura de purtare

Chingile STIHL usureaza munca in special in timpul utilizarii indelungate. Acestea ofera o mare libertate de miscare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivita pentru fiecare model face parte din dotarea de serie.

Maner multifunctional

Manerul multifunctional se utilizeaza la motocoase, dispozitive de taiere si foarfeci de gard viu. Toate elementele de comanda pentru comanda motorului sunt integrate in maner. Comanda se realizeaza deosebit de simplu si sigur - mana ramane in permanenta pe maner. Manerul multifunctional este integrat in ghidonul de cosit. La aparatele cu maner circular elementele de comanda sunt dispuse in tija. (similar imagine)

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistem antivibratii

Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe. (în imagine unealta de tăiere)

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Motocoasa Stihl FS 89 DM 250-2

Acorda o nota