Motocultoare

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Motocultoare

Motocultoare usor de folosit pentru prelucrarea solului


Motocultoare performante pentru activitatile de sapare a pamantului

Motocultoare diesel cu ajutorul carora se prelucreaza usor solul

Munca de primavara a fermierului implica lucrari de pregatire a solului pentru plantare. Pentru acest lucru, are nevoie de un motocultor, deci de un utilaj de gradinarit care sa desprinda partea intarita de la suprafata si de asemenea sa insereze materiale organice in scopul fertilizatii solului astfel prelucrat. Aceste motocultoare de vanzare, regasite in Magazia lu’ Costica, pot fi folosite si la aratura efectuata pe timpul toamnei. Frezele ajustabile care se pot schimba confera motocultorului un rol multiplu, pentru diferite suprafete si activitati.

Motocultoare fiabile, cu care pamantul este sapat in mod profesionist

Motocultoarele oferite spre vanzare sunt importate de la producatori consacrati in fabricarea de astfel de utilaje motorizate, si permit tuturor celor interesati sa aleaga intre puteri diferite, latimi diferite de lucru, precum si in functie de alte criterii.

Caracteristicile acestor aparate motorizate redau posibilitatea fermierilor si gradinarilor de a prelucra pamantul cu rapiditate, cu eficienta si astfel sa aiba spor in muncile campului, sa poata obtine mai usor o productie agricola insemnata manevrand utilajul fara a isi pune viata sau integritatea in pericol:

  • Motorul functioneaza pe benzina sau motorina
  • Motorul dispune de 3 viteze in fata si cateva viteze in revers
  • Pentru operarea rapida, dispune de un inversor rapid al directiei de mers
  • Priza independenta de forta de 990 rot/ min cu angrenaj de baie in ulei asigura fiabilitatea
  • Ghidonul este reversibil, si este suplimentat cu sistem anti-vibratie
  • Rotile se incadreaza in intervalul 5.0-10 inchi, si dispun de jante reglabile
  • La motocultor se poate atasa aerator de gazon, accesoriu cu care se poate indeparta muschii, radacinile si celelalte aglomerari vegetale care ar putea perturba permeabilitatea solului prelucrat in scopul insamantarii de gazon (Magazia lu’ Costica comercializeaza individual si accesorii de acest tip)

Puterea dezvoltata de motocultoarele pe care mesterul Costica le ofera spre vanzare se incadreaza in medie intre valori mai mari de 3 CP si mai mic de 12 CP. Aceste valori sunt suficiente pentru prelucrarea solului atat primavara, cat si toamna, atat pentru terenurile mici si line, cat si pentru terenurile de suprafata mare si pline de asperitati.