0

Nu aveti niciun produs in cos.

Motosapa MediaLine model MS 7100 CF, 7 CP

Motosapa MediaLine model MS 7100 CF, 7 CP

Pret de lista 1.950,01 RON

1.899,00 RON

In stoc

Economie 51,00 RON (-3%) Ai intrebari? Service autorizat Fisa tehnica Garantie Transport Gratuit Deschidere colet
 • Telefon comenzi: 0741 077 261

Prezentare scurta motosapa medialine model ms 7100 cf, 7 cp

Medialine MS 7100 CF este o motosapa robusta, compacta dotata cu un motor puternic de 7 CP. 

Fiabilitatea este ridicată si ofera posibilitatea de a-i fi atasat: plug, remorcă, rarita, roti metalice, roti de transport, plug de scos cartofi.

Latimea de lucru este cuprinsa intre 800 - 1100 de mm avand freze detasabile si segmentabile.

Adancimea de lucru este de 150 - 250 mm permitand utilizarea motosapei atat in gradina cat si la munca campului. 

Dotare standard:

 • sistem de reglare a adâncimii de lucru;
 • discuri laterale de protecţie;
 • set roţi cauciucate 400 mm;
 • accesoriu deschis rigole;

Fotografia are caracter informativ. Aceasta fisa a fost realizata sub rezerva modificarilor de ordin tehnic ulterioare sau a erorilor de editare.

Informaţii adiţionale

 • Cod Unic
  MS7100CF
 • Producator
  Media Line
 • Motor
  OHV
 • Putere motor
  7 CP
 • Latime de lucru
  Reglabila, 110 cm / 80 cm, 24 cutite si discuri laterale de protectie
 • Tip transmisie
  Ambreiaj si cutie de viteze din fonta cu roti dintate
 • Trepte viteza
  3 viteze (3 inainte + 1 inapoi)
 • Ghidon
  Reglabil in inaltime
 • Greutate
  79 kg

Comentariile clientiilor

Foarte multumit de produs

Comentariu facut de

Un motocultor destul de puternic.Recomand cu incredere.

(Afişat pe 15.03.2018)

Motocultor media line la 7100cf

Comentariu facut de

Foarte fiabila.Sunt foarte multumit de ea

(Afişat pe 24.02.2018)

Un produs bun

Comentariu facut de

In primăvara lui 2017 am achiziționat şi eu produsul respectiv , în mare măsură sunt mulțumit de el . Am lucrat cu el câteva ari de grădină . La freză merge excelent cu lățimea de 110 cm, dezavantajul este ca freza nu se poate micşora mai puțin de 80 cm deci nu se poate prăşi porumbul semănat cu semănătoare standard de 70 cm . Încă un inconvenient este greutatea mare a motocultorului peste 80 kg cu tot cu freze sau rariță , pe terenuri cu o înclinație mai mare de 5-6% este dificil de ținut în brazdă sau printre rânduri în schimb motorul este foarte puternic nu am reuşit nici la plug să-l (omor ) opresc ,chiar dacă merge aproape la relanti . Priza de putere nu am reuşit să o folosesc pentru-că nu gasesc nici cositoare cu tamburi şi nici pompă de apă pentru acest model de motocultor . Ce ma surprins la el este consumul foarte mic în comparație cu ce lucrări face .
Deci nota mea ar fi 10 dacă a-şi găsi cele doua accesori care sunt destul de importante pt că ar înlocui o motocoasă şi o motopompă .

(Afişat pe 21.11.2017)

Un produs OK

Comentariu facut de

Evaluarea aceasta este făcută în ce privește montajul, alimentarea cu lichide, comenzile și punerea în funcțiune. Efectiv nu am lucrat cu aceasta mașina, doar m-am plimbat. Manualul de montaj este sărăcuț, nici pe net nu găsești multe instrucțiuni, dar cu putina atenție, pentru alegerea corecta a elementelor de asamblare se poate duce treaba la bun sfârșit. Cea mai mare dificultate a fost la montarea apărătorilor, cu ajutorul unei poze găsite pe net și a autocolantelor referitoare la uleiul pentru motor/cutia de viteze din care a rezultat partea pe care se cele doua apărători s- a rezolvat. Atenție la șuruburile pe care trebuie sa le desfaceți pentru prinderea bridelor de susținere a apărătorilor! Din cauza capului șurubului respectiv al piulițe care sunt crestate (cu autoblocare) se desfac destul de greu - piuitele sunt dintr-un material moale în raport cu materialul cheii, se poate da peste cap hexagonul acestora. Etichetele de pe bușoanele alimentarii cu ulei sunt explicite - nu exista ulei! De asemenea și cantitatea de ulei indicata pe autocolante indica corect acest lucru. Pentru a nu risipi uleiul este bine sa-l turnați cu o pâlnie căreia sa-i atașați un furtun - dat fiind unghiul de înclinare lin a alezajelor de alimentare uleiul se prelinge în exterior. In ce privește reglajele a fost nevoie sa reglez maneta de mers înapoi pe care am tras-o 10-15 mm mai în fata pentru a detensiona cablul acesteia, și cablul de accelerație. Cu butonul de benzina deschis și socul pus la 50%, motorul a pornit la a patra sfoara cu ușurință. Daca folosești poziția neutra pentru comandat vitezele (înainte/ înapoi) totul funcționează "rotund" fără zgomote ciudate sau caraituri. Cu tot cu monta remorca, am consumat pentru aceste lucruri 3.5 ore. Am dat doar patru stele la calitate, pentru ca nu exista o rubrica de servisabilitate.

(Afişat pe 17.03.2017)

Scrie un comentariu!

Cum evaluezi acest produs? *