0

Nu aveti niciun produs in cos.

Motosapatoare Viking HB 685

Motosapatoare Viking HB 685, 7 CP

Pret de lista 3.299,00 RON

3.068,07 RON

În stoc

Economie 230,93 RON (-7%) Ai intrebari? Service autorizat Fisa tehnica Garantie Transport Gratuit Deschidere colet
 • Telefon comenzi: 0741 077 261

Prezentare scurta motosapatoare viking hb 685, 7 cp

Pentru a ajunge uşor şi la solul dur, noul motocultor extra-puternic, HB 685 funcţionează cu o putere mai mare cu aproximativ 20%. Caracteristici de utilizare confortabilă, precum viteza de înaintare în faţă şi înapoi, mâner rabatabil, reglabil pe înălţime şi lateral, pinten de frânare comod, uşor de reglat de la mâner, cuţit special care uşurează în plus munca. Pentru a transmite enorma putere disponibilă, în sistemul de acţionare au fost întărite curelele, roţile dinţate şi lagărele şi s-a încorporat un rulment suplimentar cu bile. Astfel motocultorul HB 685 pune la dispoziţie un pachet de forţă, compact şi echilibrat optim prin centrul coborât de greutate, dar şi datorită gamei variate de accesorii pentru diferite lucrări.


Maner Reglabil

Maner reglabil lateral

Tijele pot fi reglate fără alte unelte pe înălţime şi lateral. Pentru transport şi depozitare tija poate fi pur şi simplu rabatată.

Roţi de transport montate în spatele utilajului -Transport sigur şi confortabil al motocultorului -Uşor de trecut de la poziţia de transport la poziţia de lucru
2 roţi de transport

Roţi de transport montate în spatele utilajului -Transport sigur şi confortabil al motocultorului -Uşor de trecut de la poziţia de transport la poziţia de lucru.

Pinten de franare
Pinten de frânare
Cu pintenul de frânare reglabil pe 3 pozitii, se pot stabili adâncimea de sapare precum şi viteza de avans.
Pinten de franare

Dispozitiv de săpat divizibil

Toate mototocătoarele VIKING dispun de un set de tocare segmentabil, cu care se poate reduce lăţimea de tocare, fiind astfel potrivite şi pentru culturile înguste. Discurile laterale protejează în plus plantele în timpul arăturii.

 
 

Informaţii adiţionale

 • Cod Unic
  62410113931
 • Producator
  Viking
 • Motor
  Kohler
 • Putere motor
  2,9 kW
 • Latime de lucru
  85 cm
 • Greutate
  48 kg

Comentariile clientiilor

fff bun

Comentariu facut de

Solul dur din gradina mea m-a facut sa achizitionez o alta motosapatoare deoarece cea veche devenea foarte greu de folosit si era nevoie de multe ori sa intrerup lucrul pentru a elimina anumite obstacole din sol. Aceasta motosapatoare are un motor foarte puternic si trece cu usurinta peste pietre si ramasite de copaci. Este foarte usor de manevrat inainte si inapoi si vibratiile abia se simt chiar si dupa folosire timp de cateva ore.
In acelasi timp, consuma foarte putin combustibil si costurile de intretinere sunt foarte mici. Ascutirea lamelor nu a fost necesara pana acum deci pot deduce ca sunt din materiale cu adevarat calitative. Un lucru important pentru mine a fost dimensiunea mica si usurinta cu care poate fi depozitata. Pur si simplu rabatez tija si o pot pastra oriunde in lunile de iarna cand nu am nevoie de ea in gradina. Este usor sa stabilesc adancimea de sapare, deci este versatila si o pot folosi la o multitudine de treburi. Cu adevarat o masinarie necesara in gospodaria mea care este acum central activitatii mele!

(Afişat pe 11.10.2017)

Scrie un comentariu!

Cum evaluezi acest produs? *