Polizor unghiular BLACK+DECKER BEG110-QS, 750W, disc 115 mm

Magazia Lu' Costica Polizoare Polizor unghiular BLACK+DECKER BEG110-QS, 750W, disc 115 mm
BEG110-QS
Cod Unic
BEG110-QS

Acest produs nu mai face parte din oferta lui Costica

Polizor unghiular BLACK+DECKER BEG110-QS, 750W, disc 115 mm is available to buy in increments of 1

Prezentare


Polizorul unghiular Black+Decker BEG110-QS poate fi utilizat in activitati precum taierea tevilor de metal, eliminarea ruginii de pe o piesa metalica, eliminarea excesului de sudura, eliminarea mortarului dintre caramizi.
 
Acesta are un motor de 750 W ce asigura un echilbru perfect intre putere, greutate si dimensiune. Polizorul insumeaza o serie de caracteristici ce ii atesta atat calitatea, cat si functionalitatea: sistemul de pornire lenta reduce miscarea polizorului la pornire, crescand astfel controlul utilizatorului; manerul lateral cu doua pozitii ofera control si siguranta suplimentare; blocarea axului face schimbul accesoriilor rapid si usor; comutatorul cu blocare in pozitia pornit sporeste controlul si confortul utilizatorului; dimensiunea discului (115 mm) este folositoare in special cand se lucreaza in spatii restranse.
 
Polizorul unghiular Black&Decker BEG110-QS este prevazut cu maner lateral multipozitional, flansa disc interioara si exterioara si aparatoare de siguranta. . .
 
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Polizor unghiular BLACK+DECKER BEG110-QS, 750W, disc 115 mm

Acorda o nota