Becchio Mandrile

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina

Puterea materialelor, puterea componentelor, durabilitatea produsului!

Becchio Mandrile produse de top

Becchio Mandrile a luat ființă în anul 1978 din voia lui Michaela Becchio si Andrea Mandrile care își doreau să răspundă tuturor nevoilor din sectorul agricol.

Compania a dezvoltat rapid o gamă de produse potrivite pentru pomicultură și sectorul cerealelor. În a doua jumătate a anilor 1990, a început să producă și primele mașini de tuns iarba hidraulice.

În anul 2002 Becchio Mandrile a fost preluată de Berfralk Srl, însă și-a menținut marca care a devenit cunoscută la nivel mondial.

In prezent, Becchio Mandrile are o gamă de 24 de modele diferite de tocatoare și 11 modele diferite de taietori pentru gradul viu.

Cheia Succesului Becchio Mandrile

Exportul este piața cu cea mai mare referință a companiei, cu prezență în 21 de țări din întreaga lume și cu o incidență de aproximativ 80% din producția totală. Calitatea produselor BECCHIO & MANDRILE este garantată prin utilizarea componentelor fabricate exclusiv în Italia și prin colaborarea cu furnizori de top de pe piață.

O analiză atentă a nevoilor diferiților clienți și un serviciu post-vânzare excelent au decretat succesul, oferind  imaginea fiabilității care îi distinge pe toate piețele mondiale.

Gama de produse Becchio Mandrile cuprinde tocatori pentru buldoexcavatoare, tocatori simple și tocători forestiere de diferite modele. Pe toate le gasesti la Magazia Lu Costica.