Caravaggi

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
  1. -5%

    PROMO

    Scarificator de gazon Caravaggi model Ario 60
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina

Caravaggi este un producător de utilaje agricole de ultima generatie, ce are produse extrem de calitative. Aceștia au construit de-a lungul timpului bio tocatori, mașini de tocat și o gama completă de mașini pentru aplicații speciale.

Halele de producție și birourile acoperă o suprafață totală de 17.500 mp, loc în care toate produsele sunt proiectate, construite și testate de experți în domeniu.

De ce să alegi produsele Caravaggi?

Agricultura reprezintă ocupația a 47,7% din populația mondială și este cea mai importantă ramură a economiei de la nivel mondial. Caravaggi este unul dintre cei mai mari și importanți producători de mașini și utilaje pentru aplicații speciale, cum sunt spre exemplu bio tocatorile, mașinile de tocat paie, utialejele compost sau scarificatorul pentru gazon.

Folosind tehnologie avansată și principii care vizează atingerea performanței, Caravaggi reprezintă alegerea ideală a profesioniștilor din agricultură.

Produse de calitate la prețuri avantajoase

Printre principalele produse regăsite la Caravaggi se numără și: cisterne, mori mobile, mori cu ciocanele Molini, perii Spazzo, polizoare, aspiratoare, tocător de paie, scarificatoare, utilaje compost și alte mașinării pentru implicații speciale.

Pentru a avea productivitate și calitate este esențial să urmezi toți pașii de plantare și cultivare a plantelor, să respecți modul de întreținere și să folosești produse și utilaje moderne.

Pe MagaziaLuCostica.ro găsești produse din gama brandului Caravaggi.