Produse Honda

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Compatibil cu
 1. -5%

  PROMO

  Motocultivator Honda FR750K3, 51 cm latime de lucru
 2. -5%

  PROMO

  Motocultivator Honda FF500K1, 55 cm latime de lucru
 3. -5%

  PROMO

  Motocultivator Honda FF300K1, 41 cm latime de lucru
 4. -5%

  PROMO

  Motosapa Honda FG320 DE2H, 80 cm latime de lucru
 5. -5%

  PROMO

  Ulei de motor Honda 1L 10W30
 6. -19%

  PROMO

  Contor orar de mare precizie HONDA
 7. -5%

  PROMO

  Suflanta frunze de aer Honda HHB25 EWT1
Set Descending Direction
pe pagina

Brandurile de top au în spate o poveste care a câștigat notorietate în întreaga lume, propulsând produsele companiei la nivel mondial.

Honda- producătorul de top al utilajelor agricole

Honda este activ în România încă din anul 2001 și cuprinde o gamă completă de utilaje profesionale ultramoderne pentru agricultură și gradinarit. Inovațiile inginerești la nivel înalt au făcut produsele Honda să fie apreciate la nivel mondial.

Rețeaua de distribuitori se afla în toată țara și permite brandului sa ofere clienților cele mai bune servicii de asistență și profesionalism, răspunzând astfel punctual la toate nevoile.

Creativitatea și inovația au făcut o echipă imbatabilă și sunt combinate cu spiritul provocării, iar acest lucru permite ca brandul sa producă mereu echipamente de înaltă calitate cunoscute în întreaga lume.

De ce sa alegi produse Honda?

Produsele Honda sunt caracterizate de inovație, tehnologie și profesionalism, așadar produsele sunt de top, iar prețurile avantajoase.

Pe Magazia Lu Costica găsești robot de tuns iarba, contor orar de mare precizie, mașină de tuns gazonul electrică, suflante pentru frunze si transportatoare senilat hydrostatic de la Honda. Încearcă și tu produsele lăudate și apreciate de o țară întreagă.