Sipma

Spune adio muncii agricole grele și bun venit utilajelor poloneze de la Sipma. Calitatea le-a consacrat și le-a făcut loc în magaziile agricultorilor din întreaga lume. 

Despre Sipma – un brand solid

Sipma este o companie solidă, construită pe baze puternice, care folosește cele mai noi tehnologii și metode management și creație. De-a lungul timpului strategia și misiunea s-a dezvoltate foarte bine, fiind gândită și modelată cu stoicism de experți.

Recunoașterea internațională a utilajelor Sipma este dovedit de numeroasele medalii, cupe și diplome obținute la târguri și expoziții.

Sipma este singura companie poloneză care a câștigat 8 medalii de aur la Targul Internațional Poznań POLAGRA și medalia jubiliară cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la MTP și a Marii Medalii de Aur MTP. Produsele au câștigat și premii la Târgul de Est din Lublin, Târgul Internațional INTERRES din Rzeszów, Târgul Internațional de Tehnologie Agricolă din Kielce și cupele ministrului agriculturii.

Care este începutul succesului?

Sipma Grup a fost fondata in anul 1996. La început a fost construită o întreprindere puternică, care a asociat reprezentanții selecți ai industriei de mașini agricole. Consolidarea companiilor, care reflectă tendințele globale din acest domeniu, a făcut posibilă realizarea efectului de sinergie. În plus, utilizarea externalizării a contribuit la creșterea și menținerea calității în multe domenii de activitate ale acestor companii. Drept urmare, SIPMA GROUP a atins un nivel mondial în producția de mașini agricole, care nu ar fi posibil fără potențialul financiar, metode moderne de gestionare, o politică financiară și de marketing comună pentru toate companiile care alcătuiesc GRUPUL și, în special, fără societatea-mamă, care este SIPMA SA.

Testează și tu presa baloti rotunzi sau presele de balotat baloti dreptunghiulari de la brandul Sipma, pe care le gasesti la Magazia Lu Costica.ro.