Pulverizatoare de spate cu motor Solo 433 H, 20 litri

Home Pulverizatoare Pulverizatoare cu motor Pulverizatoare de spate cu motor Solo 433 H, 20 litri
400013303
4.075,83 LEI 2.615,00 LEI
ECONOMISESTI 1.461,00 LEI PRET VECHI 4.076,00 LEI
In stoc
Cod Unic
400013303
Pulverizatoare de spate cu motor Solo 433 H, 20 litri is available to buy in increments of 1

-36%

PROMO

Prezentare


     SOLO 433 H este pulverizatorul de înaltă presiune ce dispune de un motor in 4 timpi, de mare putere. Presiunea de lucru al pompei cu piston push-pull ajunge până la 30 bar, care să permită această unitate pentru a oferi cele mai bune pulverizari, chiar si in sus, la un debit de până la 2 l / min. Termen lung de lucru ce se datoreaza capacitatii de 20 de litri.

Un conector de scurgere practic sub recipient permite o golire completa. Acest model este echipat cu o tija de pulverizare cu o lungime de 50 cm din oțel inoxidabil și un indicator de presiune robust, mâner de eliberare rapidă, care permite ca presiunea să fie adaptata la orice aplicație. 

Pulverizatoarele SOLO de înaltă presiune 433 şi 434 ating o putere efectivă prin motoare puternice cu 2 resp. 4 timpi: Presiunea de lucru reglabilă a pompei cu piston în contratimp atinge până la 30 bar şi produce astfel o pulverizare deosebit de fină cu o rază de acţiune maximă la o cantitate de pulverizare de până la 2,4 l/min. Prin volumul nominal 18/25 (434) resp. 20 l (433) sunt posibile faze de lucru lungi fără completare. Tubulatura practică din partea inferioară a rezervorului permite golirea completă a restului de lichid. Ambele modele dispun de o tijă de pulverizare de 50 cm din oţel inoxidabil şi un manometru pe supapa manuală robustă, care permite adaptarea presiunii la orice aplicaţie. Produsul se livrează împreună cu o duză dublă de calitate superioară cu discurile duză fabricate din oţel inoxidabil. Performanţa acestui pulverizator cu motor este pusă în valoare dacă se folosesc accesoriile adecvate.

Caracteristici si beneficii:

 • tija de pulverizare 50 cm din oțel inoxidabil
 • supapă manuală robusta cu manometru umezită din silicon
 • umplere mare și deschidere de curățare
 • duză Twin
 • rezervor ergonomic din plastic stabilizat UV confortabil cu cadru rucsac căptușită, curea de umar larg
 • motor puternic in 4 timpi
 • furtun de presiune
 • amortizoare anti-vibrații

Aplicații:
Protecția plantelor

 • Plantări Tall, cum ar fi arbori și arbuști mai mari
 • Pomi fructiferi

Agricultură

 • Culturi

Gradinarit si peisagistica

Include:

 • tija de pulverizare din oțel inoxidabil 
 • manometru

Motoare pe benzină

Este important să citiți toate instrucțiunile cu privire la produsele petroliere. Motoarele in 4 timpi necesită ulei, iar unele mașini sunt livrate uscat. Rularea unei mașinării pe benzină cu motor în 4 timpi fără ulei va duce la calarea motorului și nu este acoperită de garanție. Motoarele in 2 timpi va avea nevoie de un mix de ulei în benzină, o compozitie normala de 0.100 litri ulei la 5 litri benzina, dar nu întotdeauna, din nou vă rugăm să citiți instrucțiunile furnizate împreună cu aparatul. Motoare pe benzină au nevoie de mai multa întreținere fata de motoare electrice.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Pulverizatoare de spate cu motor Solo 433 H, 20 litri

Acorda o nota