Scarificator Stihl RL 540.0 is available to buy in increments of 1

Scarificator Stihl RL 540.0

Home Scarificatoare Scarificator Stihl RL 540.0
62900113105
2.574,28 LEI 2.857,00 LEI
ECONOMISESTI 283,00 LEI PRET VECHI 2.857,00 LEI
In stoc
Cod Unic
62900113105

-10%

PROMO

Prezentare


  Scarificatorul de gazon de înaltă performanță STIHL RL 540 elimină mușchiul și gazonul de la peluze mai mari, rapid și convenabil și fără cablu. Acționat de un motor puternic pe benzină, scarificatorul asigură aerarea optimă a gazonului. Unitatea de scarificare poate fi setată convenabil la adâncimea de lucru necesară pe ghidon. Această completare eficientă a îngrijirii dvs. de gazon durează doar câțiva pași pe an. Scarificarea corectă îmbunătățește în mod fundamental cantitatea de nutrienți pentru gazonul dvs. și promovează creșterea acestuia pe termen lung. Datorită lățimii de lucru de 38 cm și jantelor cu rulare ușoară, aveți toata manevrabilitatea și agilitatea de care aveți nevoie pentru a vă aerisi gazonul de două ori pe an cu STIHL RL 540. Carcasa din polimer robustă este suficient de rezistentă pentru a rezista uniform pe termen lung. Pentru transportul facil, scarificatorul este de asemenea echipat cu un mâner de transport. Ghidonul poate fi îndoit în doar câțiva pași, astfel încât scarificatorul de gazon poate fi de asemenea stocat compact.

Unitate de scarificare

Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL este echipată cu lame robuste și fixe. Lamele ascuțite aerisesc efectiv gazonul.

Roți ușoare de rulare

Roțile ușoare de rulare ale scarificatoarelor de peluză STIHL sunt echipate cu un model de tracțiune și stabilitate direcțională a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele să fie ușor de manevrat în timpul aerării gazonului și le conferă o bună prindere.

Adaptarea adâncimii de lucru

Folosind unitatea de control de pe ghidon, adâncimea de lucru a lamelor poate fi ajustată în șase etape. Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL poate fi de asemenea coborâtă sau ridicată cu ajutorul pârghiei de reglare.

 

Motor cu pornire usoara

Datorită tehnologiei SmartChoke, motorul scarificatoarelor de gazon STIHL începe la orice temperatură și cu puțin efort.

Carcasă din polimer

Carcasa polimerică a scarificatoarelor de gazon STIHL este realizată dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum și căldură și UV.

Ghidon pliabil

Datorită ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi ușor curățate și depozitate compact.

 Specificatii tehnice:

Peluze pana la 2.000 mp
Adancime de lucru 25 mm
Tip motor Kohler Serie XT675 OHV SC
Viteza nominala 2.800 rpm
Capacitate cilindrica 149 cm3
Putere nominala 2,2 kW / 3,0 CP
Latime de lucru 38 cm
Nivelul de putere acustică garantat LWAd [dB (A)] 94 dB (A)
Valoarea vibrației ahw 4,12 m / s²
Greutate 33 kg
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Scarificator Stihl RL 540.0

Acorda o nota